Здравей Гост

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Toshko

*
  • *****
  • 3939
    • Профил
Yeah Baby, Hate! - The Mega Ауди Интрига ІІ
« -: Февруари 03, 2015, 11:56:19 23:56 »
Yeah Baby, Hate! - The Mega Ауди Интрига ІІ

Още от поредицата:
Това е продължение на хитовата тема The Мега Ауди Интрига I
Сагата има и трета част: Чобанщината на българският моторен спорт... В която наскоро Златков доказа, че просто не може да спечели състезание и затова не се състезава в България срещу истински пилоти, а не че нещо му пречи.
Бонус глава към трилогията: Пламен Кралев закономерно се опита да се пребие


Някой ще каже, че това е хейт, обаче то не е.
Хората трябва да бъдат просветени.
Когато не сме просветени ставаме бедни, а когато сме бедни идват комунистите на власт и започват да ни избиват!

Започвам да осъзнавам защо съм хейтър.
Защото хора като Ники Златков са ретроградни и не демократични елементи.
Ники Златков разваля средата, внася отрова в нея, той е самоходно его, самохвалко и метърджия, нямам предвид осанката му като на Алф, а че гледа да мине метър. Когато го хвалеха по телевизията, че станал шампион на нещо (четете по-надолу на какво) гледаше засрамено на нещо между девствен гимназист на когото са отклонили първото в живота сексуално предложение и куче, което е пръднало! - гледаше така, защото гледаше дали ще мине метър хем да е шампион хем да не е карал нито метър за българската публика!

Ето и самият хейт.
Ники Златков казва, че няма спонсори и затова проси от феновете пари за да може да кара.
Първият проблем с това, е че повечето му български фенове няма да могат да го гледат, защото той не кара у нас, а в чужбина. Нарочно казвам кара, а не състезава, ще видите защо по-надолу.
Вторият проблем, е че участва в "състезания" извън полезрението на каквито и да било медии, които са на любителско ниво за хора с пари купили стари състезателни шасита...
Третият проблем, е че Проспийд всъщност не се състезават, защото мероприятията в които участват трудно биха могли да се нарекат състезания. Не мисля, че мероприятие в което участват основно музейни експонати на по 30 и повече години може да се нарече състезание.
Четвъртият проблем, е че Ники Златков е от малкото, които всъщност се състезават, останалите просто участват в празник на моторните спортове или т.н. бензинов неделник! Хората си правят мероприятия да си участват и да си карат, нашия ходи и им ги печели...
По тези причини спонсори няма. Обичайно рекламата в моторните спортове има два елемента, маркетингов, като част от бюджета за реклама и запалянковски на CEO-то на предприятието. За какво им е на фирмите да инвестират в реклама в мероприятия от регионално значение, които не носят точки за нито един национален или над национален шампионат?! Нашите продукти изведоха до победата един българин със самоделна кола в състезанието му с богати чичковци провело се в Тирол?! Точно така, професионалиста Ники Златков се гони с пенсионери и богаташи. Облича се като състезател, води механици облечени като състезателни механици, въобще гъзарията е на макс! Въобще не прилича на човек, който муфти феновете!

Проспийд не ходят там заради публиката или състезанието, а заради останалите участници, белким някой си поръча да му направят такова ауди...
Обаче те така и не си поръчват Златков да им прави такива аудита и тук стигаме до най-забавната част от настоящият хейт! Yeah Baby. Hate!
Сигурно когато Златков го е осенила идеята да "построи" космическият си кораб си е мислел, че само той се е сетил понеже на пазара ги няма и много не ги карат и ще избие рибата! Представям си как вечер гледащ замислено в тавана е мечтаел от Норвегия до Канада и до Нова Зеландия шофьорските курсове да се карат на S1-ци правени от Проспийд! Сигурно е мечтал и за фирмен шампионат за милиардери с S1-ци. Представял си е как става световна сензация, как малкото българско сервизче бълва 30 S1-ци на месец подобрени и доработени от гениалният пилот, механик, инженер, изобретател, любовник, секс символ и скромен кожодер - лично той!
Да не разводняваме!
Смешното, е че Златков по трудния начин разбра, защо тия аудита много не ги карат! Ахахахахахах Ми защото е 40 годишна ръбеста и грозна щайга с лошо пътно поведение! Милионерите не са тъпи и явно нямат комплекси, купуват си Далара, Радикал, Лола, Пенске, Лотус-7, АЦ-Кобра, Ферари и още много машини, които са конструирани за писта, балансирани, красиви, елегантни, лесни и приятни за каране!
Има коли, които е много по-приятно да бъдат чужди. Ауди S-1 е една от тях. Мога да я гледам по няколко минути годишно. Обаче не бих могъл да живея с нещо толкова несъвършено технически и не на последно място грозно. За тази цена може да се купи инженерното изкуство не на маркетинговите отдели на Ауди и Проспийд, а на истински гениален инженер създаващ вървящи, приятни и изящни машини, които възнаграждават пилота.

Това започва да прилича на хейта срещу Кубрат Пулев, но всъщност няма нищо общо! Защото Кобрата удари няколко пъти Световния Шампион по носа и излезе на ринга с него, докато Себастиян Ожие и хабер си няма кой е Ники Златков! - виждате ли, не е същото, ама никак! Апропо Ники Златков не участва в бългаския шампионат и не се е опитвал да го печели. Явно Царски, Илиев, Каменов, Стайков, Дончев, Титов, Маршавелов, Камбуров, Карастоянов, Дунев, Манолов, Тихомир Златков и много други са прекалено голяма хапка за неговата уста. Въртяха някакви интриги няколко години с федерацията и се отказаха, защото били гласяли нещата за други, а не за тях, а всъщност никой нищо не гласи. Хората правят коли, качват се и взимат купи с каране, то пък малко от малко трябва да бъдеш спортсмен и да не ти пука!

Наука, просвета и хейт ни трябват за да се оправим! И вземете гледайте клипчета с истински машини в истински състезания с истински пилоти!

Yeah Baby, Hate!

Още малко материали:
Цитат
Ники Златков има трудности с професионалните изкривявания от предишното му битие на комбайнер, видя малко неокосена трева и веднага се хвърли натам!
С градинаря на планинско Бера ще имат проблеми!

Гадно да, но не злобно!
https://www.youtube.com/watch?v=QNKQWSxkSGs&feature=youtu.be&t=9m41s

Цитат
Сигурно има още доста такива мили сценки, те Проспийд се саморекламират, а не се самоизобличават.
Прави впечатление, че се стремят все към състезания от този тип за Оньори* или за развлечение, където не толкова публиката е престижна, колкото другите участници са богаташи и може да си поръчат такава кола.
Не че имаме нещо против, само просията за спонсорството не я разбирам! карайте в българския шампионат бе пичове! Има достатъчно много пилоти, които имат спонсори и са титулувани, правете го и Вие ако можете!
По тези трасета се пускат всевъзможни авто клубове, кит кари, автомобили без клетки и без сликове с пилоти без екип само с каска. Това не са ралита или писти, а развлекателни мероприятия!

Ми тогава и аз и Ванката искаме хората да ни станат спонсори да можем да си караме черокита и мустанги и да ни плащат! Ако го правим с чужди пари обещаваме да има денонощен лайв стрийм за феновете! Все пак те ще плащат за нашето удоволствие, затова имат право да видят тъмнината в гаража ми и да почувстват самотата на спортния автомобил!
Ако съберем достатъчно пари ще оставяме лампите пуснати за да могат да гледат феновете ни паркирана кола в светъл гараж!
* оньор - пенсионер, ветеран
Цитат
Класика да някой,ако ми дава пари ще си дооправя още малко черито и няма да го изкарвам от гората!

Неактивен Toshko

*
  • *****
  • 3939
    • Профил
Re:Yeah Baby, Hate! - The Mega Ауди Интрига ІІ
« Отговор #1 -: Февруари 04, 2015, 03:59:30 15:59 »
Поради ожесточени спорове и дебати, ето я капката, която прелива чашата:

Цитат
To all of our friends and fans, who wants to see our Audi S1 on hill climb races. You can help! Let's racе!

Click on the link to donate!
https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_s-xclick&hosted_button_id=UYAKUK8VUV79YДаже копирам с работещ линк към Пейпал за да може някой от вас да дари пари за благородната кауза!

Правя уточнение, че ако присъствам на такова мероприятие е много вероятно да съм за Ники Златков, но предвид оньорския* характер на състезанието може да не съм чак такъв патриот и да викам за някой друг!

Това мен много ме дразни и затова си правя труда... и удоволствието да го хейтвам!
И до колкото не обвинявам никого в престъпление, а изразявам личното си мнение смятам, че имам право да го правя!

Източник:
https://www.facebook.com/prospeedmotorsport/photos/pb.110124692356555.-2207520000.1423057986./651469341555418/?type=3&src=https%3A%2F%2Fscontent-b-fra.xx.fbcdn.net%2Fhphotos-xpf1%2Fv%2Ft1.0-9%2F1483382_651469341555418_4188762704834079527_n.jpg%3Foh%3Dbc126e8842e3e703182ed5ceeb7e3959%26oe%3D555E5A22&size=500%2C675&fbid=651469341555418

_______________________________________
* оньор - пенсионер, ветеран, някой извън активна състезателна възраст вземащ участие за удоволствие, по навик и за чест