Имаше спам от професионалист, който го е страх клиентите да не започнат да искат така, който съм отделил тук: http://penkiller.com/index.php/topic,1324.0.html
Тодоре,Тодоре

Мен не ме е страх от такива неща,просто щото с такива неща се занимавам много рядко
А когато клиентите ми започнат да искат неща,с които не съм съгласен,че са правилни и/или необходими биват деликатно "отсвирени"....или не толкова деликатно,зависи от клиента

В тоя ред на мисли защо мислиш,че 2 пъти отклоних предложението ти да правя Сенатора?
Щото ми е ясно к'ъв дървен философ си (неслучайно си изритан от почти всички форуми) и хич не ми се занимава да слушам алабализмите,възникнали в главата ти след изглеждане на клипчета в нета и черпене на инфо от Уикипедия.
В клиповете показващи колко е опасно да се ремонтират коли по конвенционалния метод, дори с оригинални части
Кои са "неконвенционалните" методи,Тодоре???Посочи ми "конвенционален" и "неконвенционален" метод за това,дето "майстора" ти го прави на Сенатора???
Да ти кажа ли той какво прави?
Кърпи ти Сенатора,с ударение на "кърпене",а не на възстановяване,правиш ли разлика?
"Спам от професионалист"....хахаха,вярното е,че съм професионалист,а спам наричаш някаква критика?Евала...
Ама ти явно си такъв тип,които не може да приеме идеята,че в определени моменти и за определени неща трябва просто да се довериш на някого,понеже ти тръгваш с нагласата,че ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ще бъдеш прецакан,Келеша ти го написа преди 10 год.,да ровя ли в тунинга или ще се сетиш??
И преди си ме издразвал няколко пъти,причината да не ти тегля една майна по-рано е,че смятах,че може да си ми полезен за Монцата ( и си бил)....,само че ситуацията към момента е такава,че мога да потърся кой да е от Опелджиите в БГ лично или чрез познати,и мога да разчитам на съдействие от хора,които АКО могат ще помогнат без да ми обясняват колко МНОООГО ги разбират нещата и да ми вадят от 9 кладенеца вода...
Не ми се обяснява повече,остани си със здраве в блога,Златко и Турбината може да ти правят компания от време на време,докато някой ден и на тях им писне

А може да се подкрепяш с втория си ник в СОБСТВЕНИЯ СИ ФОРУМ!!!

Голямо ЕВАЛА за което