Като цяло това е само проект аз разредя ли мотора ще си оставя духалката само че няма да пускам налягането навън.Като цяло гоним въртящ момент не коне.Не казвам че не върви но ми е интересно какво още може да измъкне от него преди да предаде дух.Не знам дали ако затворя разтоварващата преди 3000 няма да се счупи нещо 
Едно от най-умните неща, което съм виждал някой да прави напоследък, е че не го надуваш в ниските.
Резултата на двигател, който не е специално проектиран да носи буст в ниските са смачкани лагери и разбити канаи на сегментите.
Замислял ли си се за електромотор? В България вече се продават управления, електромотори и батерии. Можеш да добавиш окло 80 електрически коня и батерия за над 50 км. пробег за около 4.500-5.000$... Не е евтино, ни това са магазинските цени на Костов Моторс. Ако си намериш мотор, и управление по-евтино и купиш само батериите... Или ако вземеш наготоо от катастрофирал хибрид...
Има нещо друго, това е скоростната кутия, ако минеш на 6 степенна с по-къс диференциал е много възможно да нямаш нужда от тунинг.
Иначе по конвенционален път ти си само за туин скрол турбо от Ево и много сериозен изпускател.
Сместа в режимите в които искаш повече момент трябва да бъде максимално богата, може и 10.5:1.
Нещо често недоглеждано, е че шумните коли са неприятни за каране. Това 1.6 щеш не щеш трябва да го караш между 2000-2500 и 4000 оборота за да те дърпа като хората, даже 2500-5000. Ако колата не е тиха прости няма да я караш в обороти,тя няма да върви, ще те дразни и ще се влачиш.
Онзи ден правих тест драйв на Ниан Кашкай 1.2 турбо с директно впръскване и CVT скоростна кутия. Колата е страхотна, върви много приятно и вози много добре. 130 коня вместо 115 заради лек чип. Абсолютно безшумна работа на мотора освен леко бръмчене от някакъв хелмхолцов резонатор в ауспуха. Настъпващата без да се притесняваш.
С мустанга ми е същото, с новите гърнета карам с 20 км/ч отгоре прото защото не ми наказва с бучене. По магистралата и с 50 отгоре...
Дай малко фото да видим що за АвтомОбил тунинговаш?