Привет

. Понеже забелязах забележителният Чък Норис та се сетих за едно негово преживяване което промени представите ми за способностите му.
Хубав летен ден Чък Норис се установил на една пъстра планинска поляна с личната си луксозна каравана в компанията на привлекателна дама с която започнали да правят страстен и бурен секс. Всичко било прекрасно и когато дошъл момента в който Чък и цялата му "енергия" трябвало да се "разлеят" върху тъй прекрасната дама. Той без да иска се "разлял" на пода на луксозната си каравана.............. От този момент караваната се нарекла "Оптимус Праим"

Ще си позволя да изнаглея с още един виц който може би сте чували...
Мъж отива на доктор:
-Докторе една страшна болка ме тормози. Тръгне от гъзо,качва се по гърбо, минава през врато, стига до главата и праи бум.
Доктора го прегледал и му казал:
-Господине ако искате да се оправите,опасявам се че ще трябва да ви отрежем оная работа...
Мъжът отговорил:
-Ааааа докторе как ше ми го режете!?!? Я с к'во че ебем?!?!?!? Не не я куро си не давам!!! Нека ме боли ма си го не давам!!!
След няколко дни мъжът се връща при доктора и му казва:
-Доктореее режи гооо мнооо болиии...,тръгне от газо,нагоре по гарбо,мине през врато,стигне го главата и праи бум. Режи го не издържам докторе. Нема да ебем ма па немаааа ме боли..!!
След като му го отрязали... Един ден мъжът отишъл на шивач за му шие панталон.Шивачът му взима мерки и го пита:
-А, господине от коя страна си държите оная работа да знам как да ви ушия панталона?
Мъжът казал нервно и сърдито:
- Нема значение бе.!. От къде искаш от там го ший!!!
-Аааа има значение..
Казал шивачът:
- Ако вие си го държите от ляво, а аз ви го зашия от дясно... Получавате болка в газа,качва се нагоре по гърба, минава през врата, стига до главата и праи БУМ!!!

И нека кандидатствам за трето листче с трети виц. Та да се усети малко конкуренция между Jakiro и мен
Жена се качва в такси и казва на шофьора:
-Ам добър ден. Може ли да ме закарате до автопаркинга ..... в "Люлин" за да си взема БМВ-то.? От там да отида до паркинга в "Красна поляна" да си взема Мерцедеса. От там да отида до паркинга в "Младост" да си взема Паджерото и да пътувам за "Пловдив".?!
- Много коли много нещо бе?!?!?
Казал шофьора:
-А да ви попитам нещо? Вие какво работите?
Попитал той:
-Ами правя минети.
Отговорила тя:
-Аааааа значи духате?
Отвърнал той:
Възмутена жената казва:
- Не господине,не духам правя минети!!!
Шофьора пак казал:
- Е значи духате!!!
Тя:
- Не господине!!! Правя минети!!!
Той:
- Е да де, ама ние му викаме духане!!!
Жената се ядосала и му го попитала:
- Вие господине сте таксиметров шофьор нали?
- Да!!! Казал той!!!
- Колко взимате на километър? Попитала жената:
- 50ст. Казал той:
Тя:
- ВИЕ ДУХАТЕ ГОСПОДИНЕ!!! НИЕ ПРАИМ МИНЕТИ!!!
Казвам се Владимир Биков facebook: Vladimir_Bikov