Здравей Гост

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Toshko

*
  • *****
  • 3945
    • Профил
Никога Повече!
« -: Май 23, 2017, 09:46:35 09:46 »
Не ми харесва да ме лъжат и не желая да живея във време в което идеологии и митологии като антисемитизма могат да съществуват!

Ето защо ще дам своят скромен принос против антисемитизма!

Волен Сидеров, участник в управляващата коалиция към днешният ден 23.05.2017 г. е написал книгата "Бумерангът на Злото" в която четем отричане на Холокоста, митове, антисемитизъм, заемки от "Моята Борба" и кредитиране на митологемите видели бял свят за първи път във фалшивите "Ционистки Протоколи" - продукция на незнайни руски врагове на евреите.

За да продължите в темата е необходимо да прочетете следното, Волен Сидеров:
https://chitanka.info/text/36512/9

т.н. Ционистки Протоколи:
https://en.m.wikipedia.org/wiki/The_Protocols_of_the_Elders_of_Zion

Бернският процес на който протоколите са подложени на проверка:
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Berne_Trial

Много е важно да четете оригиналните източници описващи действителните събития. Бернският процес е описван като триумф при който в хода на процеса автентичността на протоколите е била доказана. Докато истината е съвсем различна, на първа инстанция има двама осъдени, които на втора са оправдани, защото квалификацията на престъплението е неподходяща. Все пак второинстанционният съд се произнася по претенцията на "оправданите" за присъждане на  разноските ето така: " Който разпространява такава литература ще си плаща за това" и отказва с мотива, че деянието все пак е укоримо макар и по друг член.
Както сами можете да прочетете, не само не е доказана автентичността на протоколите, а точно обратното, доказано е че са литературно произведение.

Недопустимо е да приемаме за членове на обществото ни хора, които отричат холокоста и са отявлени антисемити! Неприкритостта на антисемитизма на Волен Сидеров подрива устоите на обществото ни, на културата ни, на държавата и законността!

За мен остава въпросът, кой е този мощен и непримирим враг на евреите, който е произвел протоколите и който вероятно е различен от фашистите, нацистите, комунистите и други институционализирани и персонализирани прояви на антисемитизъм.
Дали става дума за религиозна ненавист?
Или за хилядолетна параноя, която може да бъде богато наторена от демагози?

Аз не съм в състояние да си отговоря на тези въпроси, защото не съм достатъчно информиран.

Това в което съм сигурен, е че ужасите на холокоста  действително са се състояло и то в мащабите в които са описани от познатата ни история. Всичко останало е като минимум необоснована гавра със смъртта на милиони невинни хора. Без значение е че им е била вменена определена етническа принадлежност.
Задавали ли сте си въпросът, какво целят хора като Сидеров? Защо оспорват холокоста? Държавата Израел е основана на 14.05.1948-ма година по решение на всички останали държави. Днес тя има площ от едва 22.77 хиляди км2 и население от 8.24 милиона човека и БВП от 268 милиарда долара.
Никакви облаги на Израел или евреите няма да бъдат изгубени дори и холокоста да бъде напълно отречен. Тогава какво иска от нас Волен?! Изплатените компенсации са винаги на деца и внуци на действително доказано убити в концентрационните лагери. Какво иска Волен?! Да каже, че не ги е имало хората за които е доказано, че са били убити ли?
Аз не искам да ми говорят такива неща!
Целта на всичко това е неясна, но резултата е ясен и вече сме го преживявали! Резултата от крайното демонизиране на дадена група хора и отнемането на правата им са масови убийства!
Това е причината да преследваме антисемитизма и отричането на холокоста. Не желаем да ни правят на масови убийци като общество!

Цялата социална система на Европа е мотивирана така: "За да не допуснем никога повече ужасите на войните..." във всеобщата харта на правата на човека и сродните й документи.
Ние плащаме за социално подпомагане за да не оскотее никога повече народа до такава степен, че да повярва на такива хора.
Нека отричането на холокоста и антисемитизма останат само за богати и образовани демагози, които да се самоизобличават в низост.