Здравей Гост

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Toshko

*
  • *****
  • 3945
    • Профил
Ивайло Пенчев от Уолтопия заплашва да стане премиер...

Миналия път когато вдигаше врява беше, когато не си беше чел договорите с Тех парка и го стягаше чепика заради договорни неустойки и други неизгодни условия.
Причината: пестене или въздържание от адвокати.

Този път не му изнася законоустановения ред. Какво прави? Отново вдига врява.
Причината: пестене от лобизъм, обратна връзка към представителите в законодателната власт и в крайна сметка пестене от адвокати или пълното им избягване.

http://www.dnevnik.bg/citat_na_deniia/2017/06/17/2991045_citat_na_denia_ako_me_machkat_se_hvurliam_i_stavam/

Господин Пенчев не е прав, не правете като господин Пенчев!

Има законоустановен ред за извършването на определени посреднически и брокерски дейности.
На господин Пенчев този ред не му харесва.
Какво прави господин Пенчев, плаче и се тръшка.
Какъв е ефекта?
- Подронва престижа на законоустановените институции. Руши държавността и законоустановения ред.

Какво трябваше да направи господин Пенчев?
- Да се консултира със сериозни юристи, които да му разяснят законоустановения ред, да дадат своя правен анализ дали дейността му е законна или не и как би могла да бъде организирана законно.

В крайна сметка,
Ако господин Пенчев желаеше да допринесе за благото на обществото, той може да финансира изготвянето на законопроект и провеждането на разяснителна и агитационна кампания. Да поиска срещи между браншовите и бизнес камари и представители на изпълнителната и законодателната власти и да ги убеди в правотата си, че са нужни дадени промени.

Господин Пенчев,
България е правова държава с разделение на властите и върховенство на закона. Ние сме конституционна парламентарна република.
Комисията за Финансов Надзор е учредена по силата на Конституцията и законите, тя върши работата с която обществото я е натоварило. КФН ще Ви проверява за да е сигурно обществото, че Вие не ни вредите с дейността си и че тя не е незаконна. Това е работата, която е възложена на КФН за да пази интересите на всички включително вашите. Пред закона всички са равни. Ако не беше така, има по-големи бизнесмени от Вас, които биха могли да завладеят целия пазар само за себе си. Държавността, законността и институциите предотвратяват такива ексцесии!
Вие се държите като неграмотен бежанец, който врънка лагерните власти за джакузи!

На мислещите и образовани хора не им харесват истеричните Ви и агресивни изяви, които са държани на изключително ниско ниво език. Не ни се нравят и средствата, които предпочитате да използвате.