Здравей Гост

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Toshko

*
  • *****
  • 4318
    • Профил
Полша, вегани ергени
« -: Юни 24, 2017, 09:47:22 09:47 »
Материала е мой от 2014 г. Какво пречи да си имате веган бебе в Полша? А как са веганчетата в България? - майтап!
***
Оптимистичен коментар, средната заплата станала прилична... - Статия с неочакван край!

И освен това в Европа имало една държава с по-евтина работна ръка от България... Внимание: Полша?!?!

Въведение

Да, просто в полската провинция където се произвежда много храна живота е много по-евтин от в България, където ни псуват и ни смучат от всички страни. Предлагам, вместо да се омърсявате, като ги псувате и Вие (мога го много добре и съм готов да Ви отменя ;) ), да освежите малко мисленето си и да използвате достъпните Ви средства да промените нещата към по-добро! Четете как в статията, която е с неочакван край!

Мислехме, че само ние се глезим с тези извинения, че новините прииждат прекалено бързо и фокуса се мести рязко и в различни посоки, но в последните дни прочетохме още няколко подобни въведения в обзорните статии на именити журналисти.
И докато успеем да подготвим обзор за КТБ (имаме предвид не просто да Ви бомбардираме с нечии недоизказани съмнения, а нещо полезно или най-малкото занимателно), Станишев стана емигрант, Пеевски започна да говори все по-често, а това, че държавата е дестабилизирала КТБ с шоково теглене на пари вече не е никаква тайна.
Едновременно с това има един втори план на действия, ГЕРБ избутва симпатичния и здравомислещ Вежди Рашидов напред, да говори правилности и да си оправдава лувъра. Същевременно геният на политическия маркетинг Бойко Борисов вероятно е в ужас от перспективата да трябва да управлява сам след себе си и след Станишев и то без никакви сериозни съюзници. Според нас изобщо не му се управлява. Нито ще има мнозинство, нито има с кого да се коалира и всичко ще бъде ужасно. Има и известна вероятност да трябва да се разправя с множество искове на граждани срещу държавата с безпардонният си маниер.
На трети план Николай Бареков, който не осъзнава какъв щастливец е всъщност се гърчи, отрича се, зарича се на ново и пак се отрича. Всъщност той може да бъде спокоен, бъдещето му е безоблачно в скучния и апатичен Брюксел, където ще бъде обграден от съзидателния пасторален пейзаж на Белгия, ще пие бира и ще си хване гадже от предпочитания от него пол.

Обаче много яко, Станишев извика "Карамбааааа", скочи зад борда без пояс и заплува към намиращата се наблизо руска подводница... по-точно в посоката в която си мислеше, че стои и го чака руската подводница, която би трябвало да се намира наблизо... но какво разбира един белгийски имигрант от навигация и посоките на света?! Всичко това стана пред изцъклените и немигащи погреди на екипажа, Миков аха да се изхили, но с последно усилие на волята впери погред в една точка, а изражението му замръзна без въобще да прикрива принципното злорадство, което бушуваше в душата му.
Мая Манолова отрони сълза, не, не защото й беше мъчно, просто залезът беше красив, а и скокът на Станишев си го биваше, подсмръкна кокетно и си заоправя грима ;)

Междурвеменно народът бомбардиран от зловонни послания колко е жалък, смотан, беден, онеправдан, тъп и длъжен да гласува за ГЕРБ освен ако не иска да му се присмиват като на третокласник оставач с голяма глава беше започнал да взема средна работна заплата от... един момент да проверя... хо-хо-хо 420-440 евро уважаеми низвергнати сънародници! Източник: http://www.nsi.bg/bg/content/3928/национално-ниво
420-440 евро на месец е доход с който спокойно се живее в Гърция! Това са почти 5.300 евро на година. В Англия дохода достатъчен за самоиздържане започва от 6.000 паунда на година... в Гърция и Англия, а също и в Австрия храната е по-евтина от тук обаче!
Всъщност в нормалните държави, където няма чалга, на хората им се налага да живеят по двойки за да се издържат, единия плаща храната и жилището, другия харчлъка и работата става. Тук се влачат ергени с двойно и тройно по-големи от средните доходи и нямат самочувствие щото са бедни?!

И сега внимание, както Ви обещавам в последните си статии, Ще се стремя да Ви бъда полезен с всичко, което публикувам.

Сега Ви съобщавам, че се води активна кампания за деморализация на народа. Бездарни журналисти Ви тероризират, като по цял ден сипят обиди, колко сте тъпи, колко сте жалки и как за нищо не ставате. Ако питате мен, основната грешка на всички ни, е че гласуваме на избори и не се държим като осъзнати потребители. Нямам намерение да Ви обиждам, просто Ви подсещам да използвате най-силните си оръжия:
І. Въздържание от гласуване за да делегитимирате политическата класа;
ІІ. Упражняване на активна потребителска позиция, купувайте евтино и българско.
Не се притеснявайте, няма да се изложите, има достатъчно прекупвачи и монополи по пътя на стоката, които ще изпържите като подкрепяте конкуренцията. Пеевски и Василев са толкова неефективни, че могат да Ви смучат само на високи цени ;) същото се отнася за руснаците. С погнуса Ви призовавам и да купувате гръцки бензин.
Като купувате евтино и българско ще правите услуга само на себе си, конкуренцията ще изчисти пазара от неефективните, а най-неефективни са мафиозите! ;)

Дадох Ви цели две оръжия и Ви направих сума ти комплименти, затова сега Ви пожелавам приятна вечер, която да консумирате с мярка и удоволствие като по-свободни и по-щастливи хора! Свободата тръгва от съзнанието, казвам Ви! И между другото, в Гърция много хора живеят с 400-500 евро, а е по-богата и по-уредена от нашата държава!

Чао! ;)

София, 24-ти юни 2014 г.