Здравей Гост

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

И според Вас ли Хармоника е най-скапаното кисело мляко?
Според мене едно от най-скапаните, като в момента не се сещам за по-скапано.

Да започнем с отварянето на капака на кофичката, който се разпарцаливя и сериозно ме затруднява.
Отдолу намираме хартия, която не желае да се отлепи заедно с декоративната част отгоре. Хартията е добра среда за развъждане на микроби и същевременно се прави от дървесина, какво й е екологичното? В случая са се опитали да придадат малко повече лукс на опаковката на киселото мляко Хармоника, но са постигнали неудобство, нехигиеничност и неекологичност.
Да оставим нелепата опаковка и да минем на продукта, киселото мляко Хармоника...
Няма случай да не ми е лъгало на прокиш щом отворя кофичката. Киселото мляко винаги е с набраздявания и непривлекателна повърхност, понякога с течност с леки нотки на жълто и зелено.
Млякото винаги е рядко с воднисто прокиснала жилка във вкуса. Като сиренясал вчерашен айрян.

Купувам го веднъж годишно като аст от мониторинга на интересуващите ме хранителни продукти. Този път опортюнистично го взех, защото бях принуден. Поради разчистване в кварталната бакалия имаше само такова, тамън спокойно да не го купувам още поне година.
На вид и вкус са го докарали ,а колко е истинско едно нещо в БГ и то особено храните е друг въпрос.
Иначе
Цитат
. Киселото мляко винаги е с набраздявания и непривлекателна повърхност, понякога с течност с леки нотки на жълто и зелено.
Млякото винаги е рядко с воднисто прокиснала жилка във вкуса.
точно това са белезите на истинското направено в домашни условия кисело мляко. Поне такива са ми спомените от детството когато баба ми квасеше мляко... ейй бяха времена на качествена здравословна храна .