Здравей Гост

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Toshko

*
  • *****
  • 6471
    • Профил
Спаска Митрова Спечели Битката с Македонското Правосъдие и Бащата на Детето си!

Преди доста се чудех, дали да не сефтосам раздела "Резил" с една тема по въпроса, но се въздържах и ето сега възнаграждавам македонците с похвална тема...

През юли 2009 година Спаска Митрова е прибрана в затвора. И тук всички източници се разминават за какво точно е вкарана в затвора.
Според едната версия това е в изпълнение на влязла в сила присъда за обида и клевета срещу съда (нарекла ги била агенти и доносници). Според другата версия е арестувана след битов скандал.
А има и трета версия, че е осъдена за дето пречела на бащата да се вижда с детето си с което е нарушила съдебното решение по бракоразводното дело. (нашата сънародничка е разведена с бащата на детето си)
До колкото на мен ми е известно присъдата е за възпрепятстване на бащата да вижда детето, тоест не изпълнение на съдебно решение. - без коментар, дали е правилно да прибираш майка на бебе в затвора и да даваш детето за отглеждане в социален дом... като и тук медиите се разминават, като според едни е било в социален дом, а според други при бащата временно?!?

http://www.btv.bg/news/svetut/balkanite/story/1426644429-Spaska_Mitrova_specheli_roditelski_prava_nad_dashterya_si.html

http://dnes.dir.bg/news/delo-popechitelstvo-dashterja-spaska-mitrova-8061557

Темата отразена от Нова Телевизия

Някой е положил доста усилия да отрази случая в Уикипедия! - ЦЪК

Дневник: http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2011/02/23/1048881_spaska_mitrova_okonchatelno_specheli_roditelskite/Както и да е! Важното, е че според повечето ни медии македонският съд всъщност вече три пъти излиза с едно и също решение, че детето трябва да бъде отглеждано от майката! Първото решение е, това което стана повод за присъдата за нарушаване на съдебно решение, второто е по току що приключилото дело и третото потвърждава второто  ;D