Здравей Гост

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Toshko

*
  • *****
  • 4172
    • Профил
Добре дошъл!

Димитър работи за официалния вносител на Мотул и от него купувам масла, филтри и добавки.
Като лице работещо за Мотул ще ни представи масла, които ги няма на сайта, например Мотул Спорт, Мотул за Субару, Мотул за хибриди и т.н.
Ето тема в която съм писал за тези масла: http://penkiller.com/index.php/topic,1685.0.html обърни внимание колко сваляния имат пдф-ите.
Можеш да пуснеш и отделна, ще бъде полезно.

Извън това, че ще ни осведоми за нови и липсващи продукти, например X-clean EFE му няма ПДФ-а на официалния сайт, Димитър ще бъде нормален член на форума и ще участва в дискусиите без рекламна цел. То и като ни дава пдф-и няма да бъде с рекламна цел, аз достатъчно ги хваля.  ;D ;D ;D
Здравейте,
Казвам се Мартин.
Заинтересуван съм от аудио раздела на форума.
Засега само си купувам готова техника , но имам намерение да сглобя нещо свое.
Чета, събирам информация, ограмотявам се в областта на акустиката.
Обичам да човъркам разни неща.
Летя с моторен делтапланер от доста години.
Здравейте.Казвам се Йордан Димитров,регистрирал съм се отдавна , но не съм писал мнения.Дълги години съм се занимавал с електроника и аудио техника ,хо знанията ми май остаряха.Надявам се да науча нещо ново във форума.
Re: >>Представяне на нови потребители<< ПИШЕТЕ ПЪРВО ТУК >>
« Отговор #50 -: Август 09, 2018, 12:06:17 00:06 »
Здравейте!
Казвам се Юрий.
Интересувам се от аудио. Не съм специалист по нищо и затова обсъжданията по форумите са ми важни. По тая причина може да задавам съвсем лаишки въпроси. За сега съм на вълна "маломощен SE лампов усилвател+ лампова RIAA+ грамофон+ ОТ с висока чувствителност. Направих си едни ОБ, но са добри само за акустична, камерна, музика :).
Re: >>Представяне на нови потребители<< ПИШЕТЕ ПЪРВО ТУК >>
« Отговор #52 -: Август 18, 2018, 01:27:11 01:27 »
Здравейте
   Казвам се Атанас.По професия съм далеч от темите, които споделяте но пък за сметка на това съм много любопитен...сега чета с интерес всичко за аудио...след някой друг ден,като ми мине мерака ще зачекна  нещо друго..

     пп."ОТ''е съкращение на какво???