Здравей Гост

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Toshko

*
  • *****
  • 4855
    • Профил
Добре дошъл!

Димитър работи за официалния вносител на Мотул и от него купувам масла, филтри и добавки.
Като лице работещо за Мотул ще ни представи масла, които ги няма на сайта, например Мотул Спорт, Мотул за Субару, Мотул за хибриди и т.н.
Ето тема в която съм писал за тези масла: http://penkiller.com/index.php/topic,1685.0.html обърни внимание колко сваляния имат пдф-ите.
Можеш да пуснеш и отделна, ще бъде полезно.

Извън това, че ще ни осведоми за нови и липсващи продукти, например X-clean EFE му няма ПДФ-а на официалния сайт, Димитър ще бъде нормален член на форума и ще участва в дискусиите без рекламна цел. То и като ни дава пдф-и няма да бъде с рекламна цел, аз достатъчно ги хваля.  ;D ;D ;D
Здравейте,
Казвам се Мартин.
Заинтересуван съм от аудио раздела на форума.
Засега само си купувам готова техника , но имам намерение да сглобя нещо свое.
Чета, събирам информация, ограмотявам се в областта на акустиката.
Обичам да човъркам разни неща.
Летя с моторен делтапланер от доста години.
Здравейте.Казвам се Йордан Димитров,регистрирал съм се отдавна , но не съм писал мнения.Дълги години съм се занимавал с електроника и аудио техника ,хо знанията ми май остаряха.Надявам се да науча нещо ново във форума.
Re: >>Представяне на нови потребители<< ПИШЕТЕ ПЪРВО ТУК >>
« Отговор #50 -: Август 09, 2018, 12:06:17 00:06 »
Здравейте!
Казвам се Юрий.
Интересувам се от аудио. Не съм специалист по нищо и затова обсъжданията по форумите са ми важни. По тая причина може да задавам съвсем лаишки въпроси. За сега съм на вълна "маломощен SE лампов усилвател+ лампова RIAA+ грамофон+ ОТ с висока чувствителност. Направих си едни ОБ, но са добри само за акустична, камерна, музика :).
Re: >>Представяне на нови потребители<< ПИШЕТЕ ПЪРВО ТУК >>
« Отговор #52 -: Август 18, 2018, 01:27:11 01:27 »
Здравейте
   Казвам се Атанас.По професия съм далеч от темите, които споделяте но пък за сметка на това съм много любопитен...сега чета с интерес всичко за аудио...след някой друг ден,като ми мине мерака ще зачекна  нещо друго..

     пп."ОТ''е съкращение на какво???
Re: >>Представяне на нови потребители<< ПИШЕТЕ ПЪРВО ТУК >>
« Отговор #54 -: Септември 10, 2018, 01:19:14 13:19 »
Здравейте,
Аз съм Димитър, на 50 години, от Велико Търново. Завършил съм "Радио и телевизионна техника" в ТУ Варна. Работя в поддръжката на оборудването на един от големите телекоми.
Преди 30г. опитах реализация на двулентови ОТ с ВКН1231 и ВЛД-40, които не мога да твърдя че се получиха добре. Проектът така и не видя продължение, но когато попаднах на този форум осъзнах, че след 30г. разполагам с два чифта прекрасни НЧ и ВЧ говорители от доброто старо време и че мястото им не е в мазето.
Четох много форуми, обърках се в море от противоречива информация и накрая реших да се регистрирам тук, където информацията изглежда най-ясно и достъпно представена. Искам да сложа тези добри български драйвери в правилната кутия (по възможност затворен обем...), да ги разделя с правилните филтри и т.н. и смятам че тук е правилното място за това.

Неактивен Toshko

*
  • *****
  • 4855
    • Профил
Re: >>Представяне на нови потребители<< ПИШЕТЕ ПЪРВО ТУК >>
« Отговор #55 -: Септември 10, 2018, 02:21:33 14:21 »
Добре дошъл!
Ако добавиш и едни среди ще бъде прекрасно.
За две ленти също стават, но от всичко, което съм чел знам, че дори Дека-Кели в по-луксозните версии са слагали трети говорител за средите и че затворения обем отново е като двете ленти, минимум. Използваем и приятен, но минимум.
Максимума е някъде между ОБ и трансмисионна линия. И за двете имаме или проекти или ноу-хау и инструменти да ги сметнем. Ще видиш в затворения раздел, когато натрупаш 15 мнения.

Само да напомня, че форума има за цел създаване на ново съдържание, а не преподаване на вече съществуващото старо. До колкото членовете помагат, то е с цел развитие, а не просто споделяне. Тоест трябва да се спази принципа на равнопоставеният принос, който стои в основата на форумната дейност. Пенкилер има характер и на мой блог, но съм се примирил, че към днешната дата нов форум от типа на вече утвърдените в техния разцвет преди 2010-та няма как да има.
Както виждаш, допринасям и с информация за поддръжка на автомобили и с проекти за домашна вентилация и с други неща.
С две думи, създавам проста информационна среда, каквато смятам, че трябва да има като минимум в едно здраво общество.
Re: >>Представяне на нови потребители<< ПИШЕТЕ ПЪРВО ТУК >>
« Отговор #56 -: Септември 19, 2018, 11:13:49 11:13 »
Привет,

Казвам се Антон, роден 85-та година, живея и работя в София. В момента човъркам по домашната автоматизация(предимно по аквариумите :) ). Имам познания по програмиране, компютърни системи, електрически инсталации и си оправям автомобила сам. Попадал съм на ваши клипове и така се зароди любопитството ми към форума. Аудиото определено не го "чувам", но се надявам това да се промени.
Re: >>Представяне на нови потребители<< ПИШЕТЕ ПЪРВО ТУК >>
« Отговор #57 -: Октомври 01, 2018, 10:39:42 22:39 »
Здравейте. Казвам се Диян и съм от Варна. Роден съм 1996г. Занимавал съм се няколко години със състезателни картинги. В момента се занимава с автомобили за дрифтинг (като хоби) и лека полека се ориентирам към подготовка на мой личен автомобил.
Намерих доста интересни теми във форума, относно Мегата, настройването й и подготовка на турбо конверсия. Като цяло това представлява голям интерес за мен и имам огромното желание да натрупам знания, макар да имам минимални знания по тази тема за момента. 
Благодаря за приема. :)
Re: >>Представяне на нови потребители<< ПИШЕТЕ ПЪРВО ТУК >>
« Отговор #59 -: Ноември 09, 2018, 05:52:23 17:52 »
привет казвам се костадин на 25 интересувам се от проекти по автомобилите главно по двигателите искам да събера информация за свои проект. Като започне развитието на проекта ще кача тема във форума