Здравей Гост

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Toshko

*
  • *****
  • 4251
    • Профил
Добре дошъл!

Димитър работи за официалния вносител на Мотул и от него купувам масла, филтри и добавки.
Като лице работещо за Мотул ще ни представи масла, които ги няма на сайта, например Мотул Спорт, Мотул за Субару, Мотул за хибриди и т.н.
Ето тема в която съм писал за тези масла: http://penkiller.com/index.php/topic,1685.0.html обърни внимание колко сваляния имат пдф-ите.
Можеш да пуснеш и отделна, ще бъде полезно.

Извън това, че ще ни осведоми за нови и липсващи продукти, например X-clean EFE му няма ПДФ-а на официалния сайт, Димитър ще бъде нормален член на форума и ще участва в дискусиите без рекламна цел. То и като ни дава пдф-и няма да бъде с рекламна цел, аз достатъчно ги хваля.  ;D ;D ;D
Здравейте,
Казвам се Мартин.
Заинтересуван съм от аудио раздела на форума.
Засега само си купувам готова техника , но имам намерение да сглобя нещо свое.
Чета, събирам информация, ограмотявам се в областта на акустиката.
Обичам да човъркам разни неща.
Летя с моторен делтапланер от доста години.
Здравейте.Казвам се Йордан Димитров,регистрирал съм се отдавна , но не съм писал мнения.Дълги години съм се занимавал с електроника и аудио техника ,хо знанията ми май остаряха.Надявам се да науча нещо ново във форума.
Re: >>Представяне на нови потребители<< ПИШЕТЕ ПЪРВО ТУК >>
« Отговор #50 -: Август 09, 2018, 12:06:17 00:06 »
Здравейте!
Казвам се Юрий.
Интересувам се от аудио. Не съм специалист по нищо и затова обсъжданията по форумите са ми важни. По тая причина може да задавам съвсем лаишки въпроси. За сега съм на вълна "маломощен SE лампов усилвател+ лампова RIAA+ грамофон+ ОТ с висока чувствителност. Направих си едни ОБ, но са добри само за акустична, камерна, музика :).
Re: >>Представяне на нови потребители<< ПИШЕТЕ ПЪРВО ТУК >>
« Отговор #52 -: Август 18, 2018, 01:27:11 01:27 »
Здравейте
   Казвам се Атанас.По професия съм далеч от темите, които споделяте но пък за сметка на това съм много любопитен...сега чета с интерес всичко за аудио...след някой друг ден,като ми мине мерака ще зачекна  нещо друго..

     пп."ОТ''е съкращение на какво???
Re: >>Представяне на нови потребители<< ПИШЕТЕ ПЪРВО ТУК >>
« Отговор #54 -: Септември 10, 2018, 01:19:14 13:19 »
Здравейте,
Аз съм Димитър, на 50 години, от Велико Търново. Завършил съм "Радио и телевизионна техника" в ТУ Варна. Работя в поддръжката на оборудването на един от големите телекоми.
Преди 30г. опитах реализация на двулентови ОТ с ВКН1231 и ВЛД-40, които не мога да твърдя че се получиха добре. Проектът така и не видя продължение, но когато попаднах на този форум осъзнах, че след 30г. разполагам с два чифта прекрасни НЧ и ВЧ говорители от доброто старо време и че мястото им не е в мазето.
Четох много форуми, обърках се в море от противоречива информация и накрая реших да се регистрирам тук, където информацията изглежда най-ясно и достъпно представена. Искам да сложа тези добри български драйвери в правилната кутия (по възможност затворен обем...), да ги разделя с правилните филтри и т.н. и смятам че тук е правилното място за това.

Неактивен Toshko

*
  • *****
  • 4251
    • Профил
Re: >>Представяне на нови потребители<< ПИШЕТЕ ПЪРВО ТУК >>
« Отговор #55 -: Септември 10, 2018, 02:21:33 14:21 »
Добре дошъл!
Ако добавиш и едни среди ще бъде прекрасно.
За две ленти също стават, но от всичко, което съм чел знам, че дори Дека-Кели в по-луксозните версии са слагали трети говорител за средите и че затворения обем отново е като двете ленти, минимум. Използваем и приятен, но минимум.
Максимума е някъде между ОБ и трансмисионна линия. И за двете имаме или проекти или ноу-хау и инструменти да ги сметнем. Ще видиш в затворения раздел, когато натрупаш 15 мнения.

Само да напомня, че форума има за цел създаване на ново съдържание, а не преподаване на вече съществуващото старо. До колкото членовете помагат, то е с цел развитие, а не просто споделяне. Тоест трябва да се спази принципа на равнопоставеният принос, който стои в основата на форумната дейност. Пенкилер има характер и на мой блог, но съм се примирил, че към днешната дата нов форум от типа на вече утвърдените в техния разцвет преди 2010-та няма как да има.
Както виждаш, допринасям и с информация за поддръжка на автомобили и с проекти за домашна вентилация и с други неща.
С две думи, създавам проста информационна среда, каквато смятам, че трябва да има като минимум в едно здраво общество.
Re: >>Представяне на нови потребители<< ПИШЕТЕ ПЪРВО ТУК >>
« Отговор #56 -: Септември 19, 2018, 11:13:49 11:13 »
Привет,

Казвам се Антон, роден 85-та година, живея и работя в София. В момента човъркам по домашната автоматизация(предимно по аквариумите :) ). Имам познания по програмиране, компютърни системи, електрически инсталации и си оправям автомобила сам. Попадал съм на ваши клипове и така се зароди любопитството ми към форума. Аудиото определено не го "чувам", но се надявам това да се промени.
Re: >>Представяне на нови потребители<< ПИШЕТЕ ПЪРВО ТУК >>
« Отговор #57 -: Октомври 01, 2018, 10:39:42 22:39 »
Здравейте. Казвам се Диян и съм от Варна. Роден съм 1996г. Занимавал съм се няколко години със състезателни картинги. В момента се занимава с автомобили за дрифтинг (като хоби) и лека полека се ориентирам към подготовка на мой личен автомобил.
Намерих доста интересни теми във форума, относно Мегата, настройването й и подготовка на турбо конверсия. Като цяло това представлява голям интерес за мен и имам огромното желание да натрупам знания, макар да имам минимални знания по тази тема за момента. 
Благодаря за приема. :)