Хелоу. Както виждате, казвам се Симеон. Родом съм от Рудозем, но съм нашественик в Пловдив от доста време. На кратко, още от малък ме човърка всичко техническо- електроника, механика(железния конструктор е велико нещо) и прочее. На 13г направих първият си усилвател с QQE03/12 крайна лампа и сам си навих изходящите трансформатори. На скоро го пробвах и още свири гадта мръсна, и то учудващо добре, след като една цяла лятна ваканция го доизкосурявах по цял ден...
По стечение на обстоятелствата и разни случки в личен аспект, разпродадох почти всичко и за€бах хобито за около 12г. През това време ме захапаха и автомобилите, като в момента имам няколко бмв-та, едното от които Е36 М3 EVO което се готви за писта и като цяло, видя доста бой при мен. Следва суап с K24A3 с Borgwarner EFR7163 турбо (смъквам 140кг от предния мост). Абе дълга история...
Та, на скоро си намерих един усилвател към който имах голям сантимент- едновременно оплютия и много хвален Dual CV1260 и то не кой, а лично моя си, който продадох преди около 10г, когато почнах да се занимавам с лампи. Много съжалявах, но на скоро го видях на обява. Помолих за снимка на серийния номер и като я сравних с тази от обявата ми преди време- ми той моя, завалията
Няколко дни по-късно докопах едни сонита(ss5300a) от 71ва с говорители Seas. Свирнаха доста добре, а и бях забравил що е то читав звук (макар и далеч от това което съм чувал) от което ме тръшна носталгията, почна се едно четене на форуми, ровене, гледане на клипчета... И така, ей ме на, неизлечимата болест се върна