Здравей Гост

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: >>Представяне на нови потребители<< ПИШЕТЕ ПЪРВО ТУК >>
« Отговор #270 -: Декември 14, 2023, 11:30:48 23:30 »
Търся 1 бр RCF L15P 100A
« Отговор #272 -: Декември 22, 2023, 06:41:23 06:41 »
 Привет,
Казвам се Жоро и съм от София. Имам различни хобита като автомобили, мотоциклети, любителски радиостанции, аудио ( от скоро ). С Тошко се познаваме от има няма 15 години  ;D .

Неактивен Toshko

*
  • 6666
    • Профил
« Отговор #273 -: Декември 28, 2023, 04:55:12 16:55 »
Здравей! Добре дошъл!
Обаче моля да ми припомниш (може и на лично), защото имаш 100% съвпадение по име и интереси с един комшия и приятел... Който като го питах, каза че иска да се запознае с теб 🤣

Ами пускай теми по интереси и да дискутираме.
« Отговор #274 -: Януари 27, 2024, 11:27:27 11:27 »
Здравейте,
Казвам се Марин и съм от Карлово. Роден съм 1997 година. Харесва ми да ремонтирам коли и да правя доработки по тях. Предпочитам сам да изчертая и направя частите, които ми трябват, отколкото да ги купя готови от някой тунинг магазин. Другото ми хоби е аудиотехниката. Направих си регистрация, за да обсъдим интересни идеи за подобряването на заводския вид на Амфитон 50АС-022. Идеята ми е да се използват оригиналните драйвери с няканъв мод по филтрите, но с изцяло нови кутии. Мога да чертая на AutoCAD и да работя с BassBox, което мисля, че ще помогне доста да се проектира нещо интригуващо, и достъпно за всички, интересуващи се потребители във форума.

Неактивен Simeon Petkov

*
  • Обрало си е лайката...
  • *
  • 9
  • Шемет
    • Профил
« Отговор #275 -: Януари 30, 2024, 11:00:09 23:00 »
Хелоу. Както виждате, казвам се Симеон. Родом съм от Рудозем, но съм нашественик в Пловдив от доста време. На кратко, още от малък ме човърка всичко техническо- електроника, механика(железния конструктор е велико нещо) и прочее. На 13г направих първият си усилвател с QQE03/12 крайна лампа и сам си навих изходящите трансформатори. На скоро го пробвах и още свири гадта мръсна, и то учудващо добре, след като една цяла лятна ваканция го доизкосурявах по цял ден...
По стечение на обстоятелствата и разни случки в личен аспект, разпродадох почти всичко и за€бах хобито за около 12г. През това време ме захапаха и автомобилите, като в момента имам няколко бмв-та, едното от които Е36 М3 EVO което се готви за писта и като цяло, видя доста бой при мен. Следва суап с K24A3 с Borgwarner EFR7163 турбо (смъквам 140кг от предния мост). Абе дълга история... ;D Та, на скоро си намерих един усилвател към който имах голям сантимент- едновременно оплютия и много хвален Dual CV1260 и то не кой, а лично моя си, който продадох преди около 10г, когато почнах да се занимавам с лампи. Много съжалявах, но на скоро го видях на обява. Помолих за снимка на серийния номер и като я сравних с тази от обявата ми преди време- ми той моя, завалията  ;D
Няколко дни по-късно докопах едни сонита(ss5300a) от 71ва с говорители Seas. Свирнаха доста добре, а и бях забравил що е то читав звук (макар и далеч от това което съм чувал) от което ме тръшна носталгията, почна се едно четене на форуми, ровене, гледане на клипчета... И така, ей ме на, неизлечимата болест се върна ;D

Неактивен ggreg

*
  • **
  • 30
    • Профил
Здравейте, Казвам се Григор. Отдавна вече съм на възраст... а мераците човешки не ме напускат. Когато бях млад си представях идеалното озвучаване, така сякаш "оркестъра" седи зад мен а пък аз не различавам дали са на живо или през усилвателна система :) През годините имах някои опити (С БГ говорители естествено) за направа на тонколони по готови рецепти, но резултатите не бяха задоволителни. Хубавият инструмент се нуждае от настройка. Напоследък старата "аудио-болка" пак ме тормози. Не мога да се примиря, че качественият звук може да е само притежание на отбрани хора... И така от статия на статия, стигнах до форума и като начало смятам да го изчета доста старателно:) Бъдете здрави и не преставайте да търсите близките до "идеалната крива" неща!

Неактивен longo

*
  • *
  • 10
    • Профил
Здравейте. Казвам се Светлин Атанасов. От Варна съм. Ремонтирам копирни машини от 15 години. Хобито ми е
да "ръчкам" по разни електроники...и така попаднах тук
Здравейте, казвам се Лъчезар Попов, живея в София, приятел ми препоръча форума. Собственик съм на Тойота 100 с която от няколко месеца имам проблеми с окачването, прочетох подобна тема във вашият форум и бих се радвал да споделим мнения и съвети. Благодаря за приема
Здравейте. Намирам интересни  и полезни теми. Надявам се, с ваша помощ да намеря отговор на някой мои въпроси за което ще пусна тема. Всичко добро.
Здравейте на всички !
След доста перипетии с регистрацията... най-после успех. Насочвам се директно към аудио раздела.
Добре дошли и на двамата!

Какви бяха перипетиите?

Не знам, поне 20 пъти пробвах регистрация и все завършваше с някаква грешка, най-често с тривиалното "Неуспешна регистрация, моля свържете се с администратора!" Как ?   8)
« Отговор #284 -: Август 23, 2024, 02:21:33 14:21 »
Здравейте :)