Здравей Гост

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: >>Представяне на нови потребители<< ПИШЕТЕ ПЪРВО ТУК >>
« Отговор #285 -: Септември 17, 2024, 02:50:43 14:50 »
Здравейте господа! :)

Искам да си направя тонколони и инфото тук ще ми е от полза, мисля!

Неактивен lordoff

*
  • 221
  • Кирил
    • Профил
« Отговор #287 -: Септември 30, 2024, 10:27:17 22:27 »
Бих предположил, защото няма сеир и тълпа.  :)  Възможно е и да греша. Дано.
different is easy, better is a lot more difficult

Неактивен Toshko

*
  • 6734
    • Профил
« Отговор #288 -: Октомври 01, 2024, 12:42:02 00:42 »
Да няма някакъв проблем.
Някои споделиха, че едвам се регистрирали и т.н.

Само да не е да се регистрират и да пускат едно мнение заради разделите за регистрирани и после греда, то трябвало повече...

Нещо форумите слаба работа, щом аудио клуба дето има хиляди активни понякога има по месец -два без нови мнения в разделите за колони ..

Неактивен lordoff

*
  • 221
  • Кирил
    • Профил
« Отговор #289 -: Октомври 01, 2024, 11:03:02 23:03 »
Малко или много, промени се сякаш целия механизъм на общуване и черпене на информация и знания.
Наказанието на нашето време.
Знанието е достъпно както никога до сега, но повечето предпочитат някак да се плъзгат по повърхността.
Нямат време/желание/възможност и какво ли още не...
Дори пасивната консумация е повърхностна.
Според възрастови групи и предпочитания общуването е в Инстаграм ,ФБ, дискорд, телеграм...
Форумите явно вече са за "дедовци".  :D :D :D

different is easy, better is a lot more difficult
« Отговор #290 -: Октомври 21, 2024, 08:25:44 08:25 »
Здравейте.Казвам се Цецо и съм на 44г.
От 15-16 годишен се занимавам с тонколони,усилватели,декове и т.н.
Последните десетина години дори не слушам музика поради стечение на обстоятелства но хобито ще ми е до гроб.Случайно попаднах на този форум.Регистрирах се и ето ме.
Пожелавам здраве и успех на всички.
« Отговор #291 -: Декември 09, 2024, 05:39:19 17:39 »
Здравейте, търся 1 бр. Траф за ВЛД 40. Ако някой може да помогне ще съм много благодарен!

Неактивен Toshko

*
  • 6734
    • Профил
« Отговор #292 -: Февруари 06, 2025, 12:33:16 12:33 »
За такива неща е хубаво първо да се обсъжда с администратора.
Триколките Ви не са особено евтини, затова пък характеристиките им са напълно незабележителни.
Ако желаете да участвате или повдигате дискусии сте добре дошъл, но да ми ползвате темата за самореклама не съм съгласен.
Триколките стават максимум за кварталите и смятам, че в нашата действителност са опасни, защото пътищата ни са лоши, няма видимост и по тях карат бързо ниско квалифицирани автомобилисти с изпоразвалени автомобили.

Неактивен Zoo

*
  • *
  • 4
    • Профил
« Отговор #293 -: Февруари 10, 2025, 03:13:00 15:13 »
Здравейте на всички :)
От над 20 години съм регистриран в няколко други форуми както и тука, тука обаче се изненадвам от правилата за администрирането на форума. Като регистриран потребител не мога да виждам някои теми и раздели, но пък "от вънка"  без да съм се логнал ги виждам.
Както и да е, може само аз да съм така. Интересувам се основно от лампови стъпала и говорители.
Поздрави на всички !
... не мога да виждам някои теми и раздели, но пък "от вънка"  без да съм се логнал ги виждам.
Както и да е, може само аз да съм така...

Не не си само ти така.  :)
---
Аз току-що се регистрирах, защото „отвън“ видях един въпрос, на който ми се искаше да отвърна, а се оказа, че това е проблем.  :-\
Та сега само отговарям  на писаното от теб, а за представяне (може би) ще се включа по-късно.

Неактивен Toshko

*
  • 6734
    • Профил
Като направите по 15 мнения ще можете да виждате едни два допълнителни раздела.
А заради с ам боговете с 0 мнения виждате само този и още един раздел, това е за да правят поразии на един но място и да трия по-лесно.
Сега с по едно мнение трябва да виждате всичко без два скрити раздела.
Ако не е така, пишете да гледам какво се е объркало.

Добре дошли!
 Toshko, благодаря за отговора. Така е, сигурно сте прав и имате основания за този правилник във форумите, просто за пръв път се сблъсках с такава особеност и реагирах.  :)

Малко по-горе прочетох мнение за слабата активност изобщо. За беда, споделям това мнение и не се и съмнявам, че то отговаря на истината.
Хората - по една или друга причина - общуват в „мрежите“, а тази пълноценна, хубава среда във форумите, постепенно залинява.

Аз се наричам Нели и макар да имам множество интереси и занимания, нищо, свързано с колите, не е сред тях  :-\ , така че едва ли бих била особено активна, и още по-малко полезна, в този раздел. За беда, същото се отнася и до електрониката  ::)

Поздрав на всички.  :)
Здравейте. Казвам се Иван на 27 години. Още от малък жиците са ми били интерес така и се запалих по автомобилната електроника. Завършил съм средно образование в Пгте "Хенри Форд" -електрообзавеждане на транспортна техника. Имам опит с ремонт на автоелектроника както и така нареният "чип тунинг" за който в продължение на 3-4 години съм изчел тонове информация теоритично преди да пристъпя в първия си опит за премахване на ЕГР-а на собствения ми автомобил който беше опитното зайче с една дума  ;D. Та бих се радвал ако бъда полезен в сектора автомобилен тунинг.

Неактивен Toshko

*
  • 6734
    • Профил
Добре дошъл!

ДВГ си отива във вида му обрасъл с некачествени агрегати, ще остане още малко като Аткинсън хибридни, къде генератори, къде с отделен вход във вече стандартната планетна хибридна трансмисия.
ЕГР например в качествените и модерни коли от последните 20 години е просто функция на променливите фази на газоразпределението.

Та искам да ти кажа, да посгъстиш заниманията с класически ДВГ, направи си пробите и експериментите, извлечи знанията и продължавай напред!

Един DM-i 55 плюс с 12-18-20 кВтч батерия и 1.5 ДВГ има по-добри ходови характеристики от практически всяка кола със скоростна кутия. По-приятна, по-тиха и по-икономична. И това е входно ниво хибрид от 2025-та. А по-големите, а по-луксозните?
На 27 си, качи нивата на технологията и датата към която са ти актуални уменията.

Това разбира се ако искаш да бъдеш добре платен специалист. Имаш още 2-3 години за които можеш да направиш много!

Колкото до жиците и акустиката - те са вечни! Там има смисъл и ретроспекция да правиш и с актуалните технологии да се запознаваш и за новите неща да четеш.