Други > Мода и домашно дизайнерство

H&M 2017-2018 модели

(1/1)

CarlLagerfeld:
Случвало сее даден бранд да има силна колекция, но текущата колекция на H&M е толкова добра, че измества бутиците и ателиетата за плетива и дамски облекла в няколко категории.

В колекцията тренд (H&M trend) има плетени дамски и мъжки пуловери и жилетки изцяло от естествени материи и миксове от естествени материи, които превъзхождат прежди те за ръчни плетива. Например мъжки пуловери от 100% агнешка вълна и дамски пуловер със състав: Мохер 34%; Вълна 34%; Полиамид 27%; Еластан 5%.
Линк към дамския пуловер: http://m2.hm.com/bg_bg/productpage.0552604004.html
Линк към мъжкия: http://m2.hm.com/bg_bg/productpage.0495695002.html
Купили сме и двата модела и сме ги тествали лично.

Дамския пуловер от мохер струва 109 лева, а мъжкия от агнешка вълна струва 89. Долу-горе толкова ще Ви струва само преждата за един пуловер без изработката. Като най-добрата прежда в момента е Ализе ню мохер, която е 25 мохер, 24 вълна и 51 акрил, да акрила е вътре и е 51% по тегло, а не по обем, но все пак. Тоест, от H&M предлагат по-качествен и едновременно по-изгодно продукт.
За мъжкия пуловер пазара изобщо не предлага алтернатива, няма прежда от 100% агнешка вълна.

Дамския пуловер е космат, което не се вижда на снимките. На опип е много приятен, качествен и луксозен.

По-интересно то е че H&M са пуснали и още много красиви и качествени модели. Например поли с воал с бродерия с мотиви с цветя и животни като десените на Валентино за сезон 15-16 и блузи със същия десен. Потници и блузи с тюл и ресни или конци, както и прозрачни блузи с бродерия.

Изненадващо стилна, практична и качествена колекция. Определено бутиците и ателиетата имат от какво да се притесняват. Има много дрехи, които просто ще заемат мястото за нещо екстравагантно, стилно и качествено за следващите един-два сезона в гардероба на клиентите.

Качвам снимки на двата пуловера тук, а в следващото мнение част от моделите от новата колекция на H&M, които купихме.

CarlLagerfeld:
Снимки на пола с бродирани цветя и воал от тюл H&M, парти металиков космат пуловер и блузка с къс ръкав с ресни/конци H&M.
Всичко е много качествено. Цените са: полата около 80 лева, блузката 45 и пуловера 35.

CarlLagerfeld:
Още две попълнения към колекцията ни от H&M.
Черен космат пуловер, който е по-мек и приятен от сребърните и кожена пола. Домашната манекенка просто блести в този тоалет.
Пола - 35 лева;
Пуловер - 35 лева.

Бяхме набелязали и още две блузи но нямаше размери. Освен това ни разочароваха с лъжливия си маркетинг. Навсякъде бяха обявили Black Friday Weekend, т.е. целия уикенд е черен петък, обаче в събота касиера с вид и поведение на LGBT каза, че няма такова нещо и отказа да ни направи отстъпка. Снимката е направена непосредствено след плащането на касата. Същевременно на сайта цял уикенд имаше 20% отстъпка на всичко плюс безплатна доставка и поръчахме дънки.

CarlLagerfeld:
H&M вадят нови модели модерни и луксозни плетени пуловери с косъм дори в средата на сезона.
Явно някой в H&M много обича меките пуловери.
Пуловер от синтетика с вискоза в състава с много приятен опип.

Навигация

[0] Списък на темите

Премини на пълна версия