Здравей Гост

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Toshko

*
  • 6687
    • Профил
Always Dry се гаврят с богаташите
« -: Април 03, 2018, 07:36:46 19:36 »
Вярвате ли, че ми е ужасно трудно?
Излезе ми следната спонсорирана публикация:

Условие на играта:
Цитат
Always Dry Bulgaria & Kushev Brothers - полиране и защита на автомобили добави 13 нови снимки.
10 часа ·
ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО! Търсим Двойник!
Разходихме се из Цюрих и попаднахме на страхотни автомобили. За нас те са страст и бихме работили по всеки един от тях с огромно удоволствие. Затова Ви отправяме предизвикателство. Ако притежавате един от тези автомобили (търсим съвпадение в моделите), то качете негова снимка в коментар и споделете поста. Един от всички коментирали и споделили ще спечели 50% отстъпка от цената на нашия PREMIUM Detailing пакет.(Пастиране, полиране, поставяне на керамично нано покритие на лак, джанти, стъкла и интериор). Победителят ще бъде изтеглен на случаен принцип на 14.04.2018г. Успех на всички!

Проблеми:
- Всъщност нищо не печелите, печеленето на отстъпка от продукт, който не желаеш не е печалба;
- Цената на покупката не е ясна;
- Всъщност знаем, че керамичните покрития излизат към 7-8.000 (или 600) лева за цял автомобил, а за салона и други части не ми се мисли. Такива са и цените на фолирането;
- Значи, Вие трябва да сте супер богаташ с Бентли или ново Порше, да си снимате колата и да шервате някаква мивка за милионери за да получите правото евентуално да спечелите мивка за 4-5 бона (или 300-400 лева), която по разценка за милиардери струва 10 бона или (600++)?!

Ще ги блокирам, защото това е толкова против възгледите ми, че няма накъде повече.

Това е малко по-лошо от идеята на Лев Инс да накарат всички клиенти на каско да си сложат имобилайзери... малко ми е че се качуля с торби и багажи като се качвам на колата, че и чипчета ще размахвам?! И някакъв ще ми реже инсталацията на колата?! Ку-Ку!
Re: Always Dry се гаврят с богаташите
« Отговор #1 -: Април 03, 2018, 08:36:41 20:36 »
Toshko, ти питал ли си въпросните хора за цени? Попадал съм на някакъв техен пост преди ок. година, бяха посочили промо цена мисля под 600лв. за намси колко обработки плюс два слоя бла-бла покритие, което не е като 10к. Не че ги защитавам, просто обичам да са ясни нещата. Аз не бих се възползвал де, бих удвоил сумата, и бих направил цялостно пребоядисване като стане нужда. Може би ако карах RR боядисан със 7 кила супер скъпа боя, щях да се замисля :D
« Отговор #3 -: Април 04, 2018, 12:48:11 00:48 »
Ами да разкаже де!
Единственото, което с очите си съм видял да работи беше препарат за импрегниране на стъкло, приятел го беше донесъл от Чехия преди 7-8 години, и наистина позволяваше да се кара без чистачки при дъжд. Нанасяше се след автомивка, няколко капки със гъбичка, много търкане и това е.  Не отричам че другите обработки работят, просто не съм ги видял в реални условия, за да повярвам (не съм и търсил да видя де).

Неактивен Toshko

*
  • 6687
    • Профил
« Отговор #4 -: Април 04, 2018, 01:24:24 01:24 »
Несериозно е стандартен потребяем автомобил да се маже с мазила за около 1.000 лева.
На въпроса ти по-нагоре, питал съм тези със фолиото и там беше между би-брутално и фантастично-неописуемо. 7-8.000 за да ти облепят колата с фолио. Истинска гротеска.
Дори да работят, какво да обработваш на кола, която се кара, тя ще стане на 200.000, ще стане и на 300.000, толкова много неща ще преживее, че тези покрития и фолия са ирелевантни. Само затрудняват ремонтите и са допълнителен разход при боядисването на всеки детайл. И докато боя се докарва да прилича на нова или стара, фолио на 20 мивки просто не си представям как ще заприлича, нито пък керамично покритие.
Една вакса за един лев на всяко миене е напълно достатъчна. По-добре на 4-5 години да си пребоядисваш колата ако е толкова зор.

Мани дали действа или има ефект, самата промоция е супер циганска, че и искат разни с бентлита да се постват и да играят в игра, която няма награда.