Вярвате ли, че ми е ужасно трудно?
Излезе ми следната спонсорирана публикация:
Условие на играта:
Always Dry Bulgaria & Kushev Brothers - полиране и защита на автомобили добави 13 нови снимки.
10 часа ·
ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО! Търсим Двойник!
Разходихме се из Цюрих и попаднахме на страхотни автомобили. За нас те са страст и бихме работили по всеки един от тях с огромно удоволствие. Затова Ви отправяме предизвикателство. Ако притежавате един от тези автомобили (търсим съвпадение в моделите), то качете негова снимка в коментар и споделете поста. Един от всички коментирали и споделили ще спечели 50% отстъпка от цената на нашия PREMIUM Detailing пакет.(Пастиране, полиране, поставяне на керамично нано покритие на лак, джанти, стъкла и интериор). Победителят ще бъде изтеглен на случаен принцип на 14.04.2018г. Успех на всички!
Проблеми:
- Всъщност нищо не печелите, печеленето на отстъпка от продукт, който не желаеш не е печалба;
- Цената на покупката не е ясна;
- Всъщност знаем, че керамичните покрития излизат към 7-8.000 (или 600) лева за цял автомобил, а за салона и други части не ми се мисли. Такива са и цените на фолирането;
- Значи, Вие трябва да сте супер богаташ с Бентли или ново Порше, да си снимате колата и да шервате някаква мивка за милионери за да получите правото евентуално да спечелите мивка за 4-5 бона (или 300-400 лева), която по разценка за милиардери струва 10 бона или (600++)?!
Ще ги блокирам, защото това е толкова против възгледите ми, че няма накъде повече.
Това е малко по-лошо от идеята на Лев Инс да накарат всички клиенти на каско да си сложат имобилайзери... малко ми е че се качуля с торби и багажи като се качвам на колата, че и чипчета ще размахвам?! И някакъв ще ми реже инсталацията на колата?! Ку-Ку!