Здравей Гост

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Toshko

*
  • *****
  • 4922
    • Профил
http://m.dir.bg/dnes/news/27040280/
Цитат
„Очакваме всички тези сервизи-фантоми да бъдат извадени на бял свят. На този етап, когато стане едно ПТП, от КАТ казват или превишена скорост, или неспазване на дистанция, но никой не повдига въпроса, че този автомобил може да е направил ПТП, защото той е ремонтиран от хора, които нямат квалификация и не разбират от това", изтъкна Атев.

Оказва се, че всекидневно хора, които нямат квалификация, ремонтират автомобилите си и тези автомобили в следващия момент са обществено опасни на пътя, ...

Аз както си сменям накладките с книга, динамометричен ключ и смазки и материали за 200 лева в това число осигурител за резба, никой не може да ми ги смени!

Никакъв сервиз не е в състояние да отдели толкова време, внимание и пари за материали.
Поредното изхвърляне кат чикия на мокър пясък...нали за това всяка година има “годишен технически преглед”?!? Що не го затегнат най-сетне, или да започнат да проверяват работниците в сервизите кой каква квалификация има първо, и тогава да говорят глупости? То сигурно половината автомобили се движат с негодни гуми “за мъгла” , те ще ми гледат кой какво ремонтира....
И да вкарат тези мерки, ще си ремонтираме колите в затворени гаражи, или по провинцията, и пак ше ме фанат за шпарата. И за да им е още по-гадно даже ще продължаваме да си тунинговаме колите (което също е забранено), защото са толкова примитивни, че дори няма как да ни хванат.