Здравей Гост

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Toshko

*
  • *****
  • 4922
    • Профил
Заглавието:
"Климаком Мицубиши Зимен комплект високо напрежение опасно за живота теч, мухъл и ръжда" е достатъчно самоописателно за съдържанието,
Забавлявайте се:


За по-малко от 5 години след като Климаком монтираха климатици у нас положението е следното:
Монтаж на тръби за конденз с повреда на улук. Конденза тече и отвън и отвътре. Термо главата на нагревателния маркуч се стопила и хвърля искри с което прави целия улук и парапета опасни за живота. Казанчетата под външните тела ръждиви и се разпадат.
Една стена е напълно съсипана.

Първо монтираха две външни тела тип мулти сплит, които не можеха да затоплят помещенията. Обясняваха ми, че трябва да се доотоплявам с печки. Нещо на което не бях съгласен предвид цената от над 18.000 лева.
Сменихме мултисплитовете с шест външни тела, две големи и четири малки и капацитета за отопление е достатъчен дори при -20.
От операцията по замяната се образува разлика в цената от 700-800 лева, които трябваше да ми върнат, те го отбелязаха като някакви си 700 лева и не ми ги върнаха.

Неактивен bdd

*
  • *******
  • 553
    • Профил
Оле мале!
Аз дето не съм виждал 18 бона на едно място,ако това беше при мен,щях да получа инфаркт.Тая стена скоро няма да изсъхне.Дръж непрекъснато отворено да се проветрява ако ти е възможно.Затваряй само ако мислиш,че ще завали.Но това скоро няма да изсъхне напълно,изолацията отвън пречи на влагата да излезе през стената директно навън,както и спира нагряването от слънцето,което би ускорило съхненето.Не искам да съм ти лош пророк,но ако клипа си го правил днес,надявай се това лято да изсъхне напълно и на есен да го отремонтираш.Ако ти се стори,че повърхността е суха,затвори вратите на помещението и провери след два дена.Усетиш ли влага във въздуха,знаеш от къде е дошла.Виждам влага и на тавана над вътрешното тяло на климатика.В 30-та секунда на клипа виждам струйка вода да се стича по ламарината и изчезна във фугата,да не би да тече вода под ламарината?
« Последна редакция: Юни 17, 2018, 10:24:01 22:24 от bdd »