Няма значение къде ще мнението, важното е да е в помощ на някой. Аз съм го предлагал като мапер на много хора по обективни причини, но когато хората чуят 400лв вместо 300лв например и си казват "аз за кво да ходя там" а на повечето няма как да обясниш и няма и смисъл защо той е добър мапер. За това винаги съм казвал - всеки си има глава на раменете си и сам си преценява.
Мога много да ви разказвам за това как протича една настройка при него. Както казах някои хора се спират от това, че цените му са малко по високи, а вече се появиха всякакви мапери и подбиват яко цените. Човекът си казва цената и ти си преценяваш. Когато обаче става въпрос за такъв проект не мисля, че има смисъл да се пестят 200лв на фона на всички изляти пари и на фона на риска, който би поел ти ако отидеш на някое "по-евтино" място. С каква електроника ще е колата? Телефона му мога да ти го дам, но просто напиши oemotorsport в гъгул и ще ти излезе сайта му. Сайта е стар с необновена информация, ще го обновява в най-скоро време и ще маха каталога. Всичко ще е по запитване (както и е правилно, защото една турбо кола може да се направи на макс, може да се направи по негова преценка, може да се вдигне и много малко, зависи дали е с дпф и катализатор и т.н.) и каталога става нереален защото всичко е от-до.
Аз по принцип хич не се кефя на мапери, които само настройват и нищо друго. Ще ви дам един пример. Когато слагахме спортна електроника на моята кола имахме проблем и не можехме да я запалим. Звънях на двама мапера, отговора им беше "ако я запалиш ще я настроим"

в последствие я закарах на Николов, оставихме я там и след 2 часа ми прати клип с работеща кола. Понеже четеца ми на коляновия вал е външен с друг брой зъби Николов много държеше да измеря всичко правилно, да се каже на електрониката точно колко градуса преди ГМТ са липсващите зъби и авансите да са точни (когато в картата са 17гр да са наистина 17гр). Един друг мапер ми каза "както и да го нагласиш четеца аз ще я настроя...само да запали"

и как я настройва - вдига авансите на диното докато вдига колата коне на газ до дупка и това е....ама хората, които са създали тази електроника с карта на авансите и смесите 16х16 не са били по прости...ако трябваше да се настрои само крайната колонка останалите 15 нямаше да ги има, нали? Това е голям плюс на спирачното дино. След като го синхронизира с оборотите на автомобила го намества на 2к оборота и започва да настройва цялата таблица - първо с малко газ, после с повече, после на газ до дупка и т.н. и отново на 2.5к оборота същото, и после на 3к...и симулацията е пълна.
btw мен Николов ме накара да сложа по-студени свещи, защото ми каза, че детонациите тръгват най-вече от най-топлата част в цилиндъра - свещите. Аз лично съм с 8мици, но нз дали са подходящи за ежедневка заради малко по-трудното палене. Преди това бях със 7мици.
И последно да кажа - не вземам хонорар от ОЕМоторспорт

просто не бих доверил бегачката си на друг човек вече.
Edit: видях, че ще си със стандартната електроника. В такъв случай мапването няма да протече както при мен със спортната електроника с напълно празни карти, то няма и смисъл предполагам. Ако решиш да се свържеш с него пиши какво ти е казал. Разгледах темата ти, май имаш още доста докато я докараш до настройка.