Още 2002-3-та ме удари отзад доста як и набит чисто друсан тип с нещо като Б4-ка на която вратите станаха като на Ламборджини, а двигателя падна на земята.
Иначе 14 метра спирачен път след който като ме удари ме отпрати на около 15-20 метра напред и настрани, завъртя ме на 270 градуса и ме качи на тротоар с висок бордур във автобусна спирка. Хората от спирката току що ги беше прибрал автобуса до един... Колелата нямаха контакт с бордюра. Омегата я оправиха и стана като нова. Съдържанието на багажника беше разпиляно на още 50 метра в дъга от въртенето.
Тоя без колан му нямаше нищо, ама май беше сгънал волана.
Неадекватен слезе да се бие, два пъти посяга с крак, два пъти му го хващам и пада на земята. Тогава бях по-слабичък, ама 10-те години тренировки ми бяха доста по-пресни. Обмислях да тръгна в контраатака, но видях, че е препасан с пистолет. Пиян, друсан без преглед и гражданска с чужда кола. Изкараха ме мен виновен. Шушу-мушу-тас полицаите беше доста очевидно.
Обжалвах и спечелих.
Така че наркомани летящи по булевардите и удрящи отзад има от край време.
Като си избирах кола, омегата натежа, защото приятел работещ в тенекеджийно в представителство на Опел ми каза, че омегата сече 4 тополи настрани, хората слизат и се изтупват, а после веригите на стенда Бру-Кинг се късат и не може да я изправи. Изключително здрав, корав и сигурен автомобил.
Сега тъкмо си свалям части от нея, отпред гредата под бронята да я местя на сенатора, направена е като танк. Пълна е с усилки и планки за поглъщане и отклоняване на удари.
Даже ми се върти в главата да я направя да прилича на сенатор и да сменя базата, защото няма и точка ръжда по цялата танкова конструкция.
А освен наркомани има и луди на свобода. Тия дни извадих да си прещракам гайките на джантите на линкълна пред офиса. Минава някакъв съсед и вика "счупи ли се да еба и боклука", аз през рамо "не, защо", тоя "що все го правиш" аз не че не му вдигам капака да гледам какво има и да го слушам, че ми звучи непознато, ама чак да съм го правил. А, да, изчистих му и му намазах седалките с комплекта от Leather clinic един уикенд преди време.