Проверих го. Електролити няма. Презапоих всички връзки и смених кабелите от порта до платката и от там до говорителите. Руснаците предлагат да се махне "перегрузка"-та , не знам защо и я оставих.В последствие ги лакирах целите,защото бяха супер разсъхнали.Задния капак пое много лак ,но стана добре след три минавания.Купих черни инбуси само за малките говорители,5мм нямали и взех неръждаеми, по късно ще ги сменя.Станаха ето това.

Не съм сложил на високите ринга който скрива болтчетата,искам да ги чуя и тогава.Оказа се че нямам усилвател на 4ома и единия изключва веднага като не иска да тръгне.Другия работи но изключва по рано.Пробвах ги на един 15W клас D и мисля ще станат за слушане. Баса е доста плътен,високите пищяхя доста и ги намалих до разбираеми с реостата,средите се държат учудващо добре и имам чувството ,че този говорител е най натоварен.Един вид средния възпроизвежда най голяма гама от звуците.Сега чуденката ми е с какъв усилвател да ги слушам,но и това ще стане.Поне това го довърших .

Общо взето съм доволен .
Схемата е ето тази.

Не е типичната за този амфитон .
А това е 75 гдн с два магнита

а има и с единичен и явно има разлика а надписите са еднакви, това само руснаците си го знаят как са ги произвеждали.