Здравей Гост

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Toshko

*
  • *****
  • 4435
    • Профил
От днес потребителя Радо 84 попада под ограничено форумно запрещение.
Линк към профила на потребителя: http://penkiller.com/index.php?action=profile;u=486

Причините за това са следните:

1. В полето за личен текст е въвел следното: "Н#е#н#а#в#и#ж#д#а м#а#н#г#а#л#и#т#е и т#у#р#ч#е#л#я#т#а".
Мисля, че е пределно ясно, че във форум чиито правила за използване са използвани текстове от конституцията, НЕ МОЖЕ ДА ИМА ТАКИВА ЛИЧНИ ТЕКСТОВЕ В ПРОФИЛИТЕ НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ!!!

По този начин са нарушени правилата на форума дадени в чл. 4, ал. 1, точки б. и г.:

Цитат
б. (от чл. 39 на КРБ) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин. Това право не може да се използва за накърняване на правата и доброто име на другиго и за призоваване към насилствена промяна на конституционно установения ред, към извършване на престъпления, към разпалване на вражда или към насилие над личността;


Цитат
г. (от чл. 41 на КРБ) Всеки има право да търси, получава и разпространява информация. Осъществяването на това право не може да бъде насочено срещу правата и доброто име на другите граждани, както и срещу националната сигурност, обществения ред, народното здраве и морала;

2. Той моля ви се бил расист и нищо не можело да го спре да не дискриминира турци и цигани?!?
По начало не съм Циганофоб, напротив смятам, че това са хора живеещи извън периферията на обществото, при това в крайно мизерни условия. Дори бих казал, че мизерни не е правилната дума, защото начина им на живот по никакъв начин не прилича на начина по който живеят съвременните хора.

Че трябва да бъдат интегрирани и че трябва да се полагат усилия за тяхната интеграция, е безспорно!

Мангалите живеят в мизерни условия по собствено желание и мангалитет. Ако искаха да се интегрират наистина и да живеят като честни хора - щяха да са го направили до сега.
Трябвало да бъдат интегрирани - че накъде повече интеграция от това, че именно те управляват страната и всичко им е без пари и при това крадат и убиват хора непрекъснато и безнаказано? Ако някой българин не си плаща сметките му пращат полиция, мутри и каквото се сетиш още, че даже му взимат и имущество. А мангал ако не си плати - директно му опрощават всички задължения и толкоз. Ако българин убие мангал съдиите направо ще го разкъсат жив в съдебната зала, а ако мангал затрие българин никой нищо не прави и го пускат след 24 часа в ареста.
Докато мангалите управляват страната и правосъдието ще има още много да четеш от недоволни българи.
За разлика от някои българи мен не ме е нито срам, нито страх гордно да обявя, че съм расист що се отнася до мангалите и турчелята в България. И никакви закони за защита на мангалите не биха ме спряли да ги дискриминирам и да ги наричам именно мангали, а не роми.

Мнението е пуснато в тази тема: http://penkiller.com/index.php/topic,259.msg834.html#msg834

Напълно недопустимо според законите на страната!

3. Политическа пропаганда!

Да ми фали бесепарите за дето вдигнали минималната заплата с 20 лева?!? Я изчезвай от тука бе!

При царя и БСП бяхме добре, защото целият свят беше добре и въпреки БСП.
Ама не царчето вдигна пенсии и заплати. Когато БСП вдигнаха минималната заплата, макар и с 20 лв., моята тогавашна заплата стана 850 лв., а преди увеличението беше 600.
А царчето какво направи - дойде, обеща неща, които нямаше намерение да изпълни и единственото, за което всъщност дойде беше да заграби имоти и парцели, които не са негови.

в тази тема: http://penkiller.com/index.php/topic,285.msg828.html

4. На всичкото отгоре предлага разкриването на раздел Религия? Абе, ти развилня ли се в моя форум или какво направи?!? http://penkiller.com/index.php/topic,10.msg836.html#msg836

Само посочените основания са ми напълно достатъчни да го банна по всички показатели и завинаги, но ми е интересно какво ще каже!

Посочените мнения, които нарушават правилата на форума и законите на страната са премахнати от темите и са дадени тук като цитати!

Потребителя с настоящото се кани да се извини на групите от хора, които е обидил, на мен, че ми отваря излишна работа, на потребителите на този форум и на читателите в интернет.

Ако не го стори незабавно, ще получи голям, тлъст и перманентен БАН!