Здравей Гост

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен zlatkoo

*
  • 1379
    • Профил
Re: ВК1731 Изарботване на ОТ.
« Отговор #15 -: Януари 24, 2023, 05:00:09 17:00 »
Освен тапицирането вата няма, може да пробвам да пъхна малко. Имам и едно друго питане. Изходите "В" на усилвателя са за 8-16 ома, а тези говорители са 4 омови. Нещо мога ли да направя в тази насока, макар че не мисля че ще си изгоря усилвателя. Все пак не слушам прекалено силно.
Нема начин да нема начин!

Неактивен Toshko

*
  • 6378
    • Профил
« Отговор #16 -: Януари 24, 2023, 09:26:39 21:26 »
Изходите Б са абсолютно същите като А, само че предполагат, че ако имаш колони на тях ще са втори и ако на А имаш 4 ома и сложиш на Б 4 ще станат общо 2 ома... ако не изключиш А разбира се.
Затова ти казват 8 защото усилвателят ти е стабилен в не по-малко от 3.

Неактивен zlatkoo

*
  • 1379
    • Профил
« Отговор #17 -: Февруари 06, 2023, 10:17:27 22:17 »
Да това със съпротивлението е ясно. За сега не ми се ще да слагам каквито и да е елементи, нали широколентов ползваме все пак. Отворих още малко вълновода пред говорителя. Сложих и малко вата от висатонската. Това фунивеидното звучене, мисля понамаля. То не беше и кой знае колко фрапиращо де.

Горд тествател, без да искам се хванах в огледалото.

Този кабел е така, защото по някое време ще ги сложа върху ОТГ-тата. Да видя така как ще се получи.

Така разположени, като си полегна слушам предимно тях, а големите добавят. Не е оферта. За филм са ок.
 На видеото звучат само те, в края след 1:05 пускам и ОТГ.

Неактивен zlatkoo

*
  • 1379
    • Профил
« Отговор #19 -: Февруари 14, 2023, 10:36:04 10:36 »
За сега има още малко от дърводелската работа. Дойде време и за финиш. Опитах с боядисаните трици да оправя челата където бях рязал.

Ми, не става. Сетих се, че си бях купувал лента за кантиране, дори е в подходящ цвят.

Слагах за първи път, лепи се с ютия. Не трябва да се загрява прекалено много. Свива се от топлото, а ако прекалиш се и криви. Ютията е добре да се понамали.

Накрая минах лакираната част с шкурка 500, и прелакирах цялата страна.