София, бул. "Черни връх" до мол Парадайс, 12.30 часът 11.02.2022 г.
Аз съм първата кола на светофара в лявата лента в посока към центъра.
В най-дясната лента очукан автомобил с вид на Рено Еспейс отказва да завие надясно, остава на зелено, докато отзад му свирят автомобили и 4-осен камион. Невъзмутим. Иска да продължи направо и си чака зеленото.
Светва жълто, отсреща бяло БМВ изпреварва всички през насрещното, тоест срещу мен и профучава нагоре. Зад мен друго бяло БМВ засича трима и завива наляво.
Напред сув Хюндаи прави обватен завой, друг Сув забранен десен от Токуда към черни връх попътно на мен.
Зад мен Рейндж Роувър и Майбах заемат позиция за каране по трамвайната линия и почват да се гънат между попътните ипнасрещните автомобили.
Всичко в рамките на 20 секунди и 200 метра.
Имаше и още хаос и предпоставки за птп, но не можах да възприема и запомня всичко.
Друг случай...
Малко по-нагоре в другата посока на 10 метра пред мен при спряло задръстване БМВ задминаващо през насрещното много плътно се заби в един, който се подаде за неправилен обратен завой с чисто нова кола. Кажи-речи две тотални щети.
КАТ се ебава с нас с идиотските си камери и идиотските си ограничения.
Сега чета, че в търновско на главен път има оставен знак 10 км/ч след приключил ремонт и мрблатят глоби по 400 лева.
Простаците ще изтрепят народа, карат самоубийствено, кат is nowhere to be seen. Обаче аз имам глоба за 64 км/ч между гора и поле на излизане от Банкя.