Здравей Гост

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Toshko

*
  • *****
  • 6177
    • Профил
За либералите
« -: Април 26, 2022, 09:57:04 09:57 »
Когато либералите разберат, че само с лъжи, насаждане на омраза, цензура, корупция и кражби не става. (никога няма да разберат, за тях трябва друго)
Понеже светът е многополюсен, някои от другите полюси не се занимават да изправят самозабравените либерали, а си вършат тяхната си работа.
И какво от това, като из Европа пребиваха цели паркове пълни с хора и минаваха през тях с красивите си коне, цензурираха враговете на мерките, цензурираха несъгласните с глобалното затопляне и фиргаха и фиргат напълно логически противоречива пропаганда по всички въпроси?
Пак стана същото.
Ще стане и още по-същото.
Защото нещата не са, че ние сме умни и красиви, а че ние сме лъжливи и крадливи.
И така ценностите ни от декларативни убеждения на работливи прагматици се превърнаха в идеология на омразата огъваща обществените отношения до лицемерие и поквара.
Защото сами се правим неадекватни.
Всичко е грозна война за общественото мнение, а зад пропагандата фасада няма нищо. Буквално нищо. Спираме да строим и произвеждаме все по-бързо. Европа е военно джудже, а също и производствено такова.
Заниманията с лаене, обиди и пропаганда са всъщност прикритие за трудно обяснимо пълно бездействие. (може би липса на интелектуален капацитет и въображение)
Тази година Русия ще изкара 321 милиарда долара от експорт на енергоносители, което е... с 1/3 повече от миналата година?!
Само че ЕС потребява около 1/3 от това, което като истинска печалба е 1.5 до 2.5% от БВП на Русия (два до три трилиона долара предвид не пазарната им икономика, а може и повече).

Кога ще си дадем сметка, че лъжите от вестниците не могат да предотвратят война, политическа или икономическа криза?

Кое не е лицемерно? Да ни надуват главите с толерантност понякога и към крайни извращенци и чучела, а изведнъж да обявят цяла нация за по-низша и да започнат да отнемат права дори на спортисти?

Омразата си е тук и либарелите само са я култивирали до още по-просташки висини и безогледност.

И сега вече са застанали на челна стойка и мразят.
И подозират всички, че са мразячи. Вървя си по улицата, подире ми върви либерал и се съмнява дали не мразя, такива, онакива и еди какви си. Накъдето погледне либерала и само омраза има пред очите. (майтап, ама я докараме до там да се правят списъци!) Простата му душа търпи, търпи това омразно напрежение и вземе, че избухне и измрази всички набедени за мразячи, повечето от които изпитват най-много погнуса основно към либерали. Сбирщина от лица с образователни и социални дефицити качила ни се на главата. Когнитивно разстроени хора въобразяващи си, че ще победят Китай, Русия и всички лоши (като не е ясно защо трябва да ги побеждават) чрез промиване на мозъците на съгражданите си и насаждане на омраза.
Е, победиха ги. И още повече ще ги "победят".

Казано накратко и друго яче:

Какво според либералите е по-долно от гей, ром и по дяв&лите, даже не се сещам за други признаци за дискриминация?
Според либералите по-долни от всички възможни видове и раси и даже от животните са руснаците.

Браво!

30 години слушам глупости за толерантност за да дойде 2022-ра и да се наслушам на излияния, тиради и цели трактати от цветущи сравнения надминаващи дързостта на Гьоринг?!

Руснаците ли са новите евреи? Техен ред ли е?