Здравей Гост

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Кошмари на бензиностанция
« -: Януари 27, 2023, 08:38:40 20:38 »
Аиде и от мен. Прибирам се от Елин Пелин към София и решавам да заредя на Ромпетрол. Казвам 20 лв нафта. Влизам, плащам с карта и както никога до сега си вземам касовата бележка. Газ и преди  пожарната на спирката на рейса колта загасна.
Поглеждам си бележката и ужас. Нахакали са ми бензин. За голяма моя изненада, точно срещу спирката на райса се намира втората бензиностанция на Ромпетрол. В съседство - сервиз и автомивка. Обяснявам случката с форкорта на управителката на втората бензиностанция. Жената поговори с нейния шеф, 4 механика добутаха колата до бокса и се взехме довиждане. След 2 часа ( около 21 ч вечерта ) шефа на сервиза звънна да ми каже, че колата е готова. Сменен горивен филтър, източен бензин, промита системата и налети 30 литра нафта, комплимент от шефа на бензиностанцията.
Разделихме се с усмивка, бензинджийката ми благодари, за коректното ми държание.
Луда работа, с няколко думи - В Ромпетрол всичко е възможно!

Неактивен zlatkoo

*
  • 1486
    • Профил
Re: Кошмари на бензиностанция
« Отговор #1 -: Януари 28, 2023, 11:14:47 11:14 »
Ами какво да кажа. Случва се да се наакаш, обаче трябва да можеш да се избършеш.
 Но пък похвално, и че ти не си тръгнал със скандал. И си получил съответната реакция.
Нема начин да нема начин!
« Отговор #2 -: Януари 28, 2023, 02:11:07 14:11 »
Златко, целият ми ден беше такъв, нищо не се получаваше, всичко вървеше накриво. Това, дето ми направи форкорта беше черешката. И даже и нямах сили да се разправям с който и да било. Какво ли пък щях да постигна? Само да си скъсам нервите за нищо. Качеството на услугите в България е под всякаква критика в момента, за съжаление. Някак си трябва да се учим да избягваме безмислените спорове и ненужните конфликтни ситуации, защото на края всичко се връща върху нас...

Неактивен Toshko

*
  • 6675
    • Профил
« Отговор #3 -: Януари 28, 2023, 03:19:09 15:19 »
Не е като тази седмица да не си карък  >:(  ;D

Скапаните 12-ки може да не са ни на карък обаче.

60 г. Епоксидна смола са 54 см3, което върху грубо 490 см2 прави слой с дебелина 1.1 мм
Карбоновия ми плат е от дебелия, накисваме го в смола и внимателно лепим. Всичко е във финния разкрой. Имам кухненски прецизен кантар...

От теб искам да дадеш правилната геометрична фигура, която трябва да се изреже!

Няма да е лошо да ги въртим докато втвърдяват. Има ли някой подходящ мотор за чеверме?