Здравей Гост

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен ggreg

*
  • **
  • 30
    • Профил
Здравейте. Наскоро бе честван този ден, а ние тук не го отбелязахме никак.
Потърсих специално в сайта с "бананите" откъдето може да си намериш инересен филм и да го си го свалиш за гледане у дома. Не знам каква е политиката по отношение на торентите, тук във форума, та затуй така завоалирано приказвам:) Та оттам преди време, като излезе "Първият човек" си го свалих и гледах този за мен доста хубав филм за живота на Армстронг и изобщо за живота на летците изпитатели. За поодготовката на екип за полет до луната. Имаше тогава повече хули по отношение на техническите достойнства на филма и почти никакви мнения за съдържанието и смисъла му. Понеже в казармата имах щастието да съм две години в кухнята на нашата авиация (тогава все още имахме), тази тема ми е особенно близка. Може би затова този филм така ми допадна тогава.
Ако някой се интересува, нека гледа филма.

Неактивен Toshko

*
  • *****
  • 6659
    • Профил
Торентите са технология за пренос на данни и форма на упражняване на граждански права, бих казал основни.
Отделен е въпросът, че има социално недоразвити неандерталци, които ги ползват за лична изгода. Не сме вече 1996-та, когато на 7-ми юни Заличителят със Шварценегер го гледахме на 07-ми юни, вече я имаше касетата в кварталната видеотека, а премиерата му беше на 21-ви юни.
Торентите са колективна художествена и научна памет с която обаче не трябва да се злоупотребявя. Също така са уникален способ за "самиздат". Ако нямаха такъв груб елемент на ..... и лична облага и ако не бяха монополизирани от реликтни личности щяха да имат много по-голяма секция за коментари и дискусии и можеха да обединявят хора от нишови области на самообучението.

Да ни е честит деня на космонавтиката! Дано повече се занимаваме с космонавтика и по-малко с войни и алчност!