Здравей Гост

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Toshko

*
  • 6696
    • Профил
Honor Magic 6 pro
« -: Април 19, 2024, 10:35:13 10:35 »
https://nanoreview.net/en/phone-compare/samsung-galaxy-s24-ultra-vs-honor-magic-6-pro

Значи така, като умерен бунтар се насочих да си купувам Huawei P60pro. Проучих, че с триста зора ще пусне Андроид Ауто и има съвършена камера.от Опит знам, че Хуавий е най-хубавия телефон.
Имал съм почти всичко от P10 насам, P10, P20lite, P20pro, P30lite, P30pro - този го ползвах до вчера.
Като степен на изпипване на софтуера и удобство са сравними само със старо HTC, тоест номер #1!
Междувременно имах Самсунг 21 ултра и 22 или 23 ултра. - Отврат и ерзац! По-зле от LG G3 с Андроид 5! Голи, постни, чупят се сами, батерията не държи, трошат се при изпускане. Загинаха и двата, ползвах си Хуавея П30про, който стана на 5 години и освен батерията издържаща ден, друго нищо му нямаше. Абсолютно актуален с Андроид 13, прекрасна камера, бърз и работи без грешка!

Huawei P60pro в момента струва около 1.400 лева и е със същия процесор като S24ultra и Magic 6pro, вярно две ревизии по-стар, но пак е Куалком 8.

Обаче отидох в магазина и там някаква промоционална начална версия на Honor Magic 6pro с подаръци часовник, калъф и 100W зарядно. Освен това хонора е 512/12, а наличния Хуавей е 256/8, но с толкова екстри, по-голяма батерия и повече памет, разликата от 1.000 лева почти се наваксва.

Софтуера е страшно добре пипнат, лесен е за употреба, много удобен и има всичко и още отгоре.
Най-добрата камера, огромна батерия, Андроид и Гугъл, включително Ауто.
Най-много ме впечатли технологията на батерията Si-Ca, което означава Silicon-Carbon.
https://www.mdpi.com/2311-5629/9/4/114
Нова супер хай-тек технология за която можете да прочетете в линка.

Хонор страшно прилича на Хуавей, все пак са били една фирма.

Неактивен ggreg

*
  • **
  • 30
    • Профил
Re: Honor Magic 6 pro
« Отговор #1 -: Април 24, 2024, 10:54:37 22:54 »
Сигурно ръката ти е достатъчно голяма да се справяш с този размер телефони. Аз по-широк от 70 мм не мога да ползвам и да ми е удобен. Мязат ми съвременните телефони на таблети:) Стават за всичко, но не и за телефони. Сменям телефона само когато умре. И се почва едно ровене... Наблюдавайки съвременните тенденции в размерите, сигурно следващият ми ще е с нахапана ябълка.

Неактивен Toshko

*
  • 6696
    • Профил
Re: Honor Magic 6 pro
« Отговор #2 -: Април 25, 2024, 12:08:25 12:08 »
Ръката ми е голяма но и аз усещам че е големичък.
Въпреки това все още ми липсват телефоните 16:9, които при 5.5 инча бяха също толкова широки, колкото съвременните ултра хай енд про плюс, ала-бала.
Сравнение с LG G3... Който има по-прецизен екран с по-голяма разделителна способност и беше невероятно иновативен. Също така страшен боклук, след един ъпдейт грееше безобразно, а и преди това, екрана му пожълтяваше и въобще беше голяма беля. На около година и половина ми го смениха гаранционно с нов и пак общо двата не можаха да изкарат колкото един не особено пазен huawei.
Както и да е не са толкова широки съвременни две големи телефони просто са дълги бих предпочел да са по-широки.

Идеалният размер телефон и като лекота и освен това е тънък е huawei p30 pro. Всъщност той в много отношения е идеален.