Здравей Гост

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Toshko

*
 • *****
 • 6659
  • Профил
ПП-ДБ брутална цензура!
« -: Май 26, 2024, 01:27:59 13:27 »
И така, Елисавета Белобрадова - Летящата Козила Ерато, както знаем от няколко години се преквалифицира от Фейсбук инфлуенсър хуморист в депутат-политик, а сега иска да става евродепутат.
Пише едни публикации в които се редуват невнятни призиви към милитаризъм, въоръжаване, насаждане на омраза между народите, оправдания за коалицията с провъзгласените архи-врагове на организацията им и оправдания за различни гафове вариращи от съмнения за корупция до записи на недопустими разговори.
Въобще жената се вихри както може.
За първи път узнах за нейната личност от зрителските й впечатления от филма 50 нюанса сиво, беше доста смешно и доста нецензурно и грубо произведение - пост във Фейсбук.

Днес отново призовава за харчене на пари за военни технологии и след това да се въоръжаваме.

Аз коментирах следното:
"Мотиви и анализ?
Всеки може да напише такъв декларативен текст в произволна посока. Междувременно по всички телевизии всеки ден експерти обясняват, че Европа се деиндустриализира, връща се в каменната ера. В този смисъл Вашите наративи звучат като писани от Путин и другаря Си. Като гледаме резултатите излиза така.".

Смисъла на коментара ми е очевиден. Действията на днешните европейски политици облагодетелстват Русия и Китай и особено техните лидери/авторитарни диктатори.

Това беше цензурирано от Инстаграм (собственост на Мета/Фейсбук) почти моментално. - вж. скрийншотове те.

Ние поради собствените си вътрешен терор и цензура отказваме да възприемем правилните дефиниции. По-точно действителните дефиниции. А когато не разбираш с какво си имаш работа правиш най-големите грешки.
Русия и Китай не са бананови републики, нито страни от третия свят.
Там имаме технологичен и информационен социал-авторитаризъм 2.0 и пазарно-планова икономика 2.0. - тези явления са на фона на информационна и образователна революция, пълен достъп до цялото познание, ноу-хау и технологии на света.
Европа вече не е люлката на цивилизацията, науката и образованието, чиито изследователи и завоеватели кръстосват моретата на великолепните си кораби и според метафизичното светоусещане на владетелите си постъпват с населението на другите територии както пожелаят. Светът не е огромен открит рудник с почти безплатна работна ръка, която само трябва да се администрира и възпита в полагащите се на полу-роби порядки и обноски.

Паритета в знанието е по-голяма сдържаща сила дори от ядреното оръжие!

Ето защо всяко усилие в дадена посока на един много скоро ще стане достояние на всички останали. Плюс, той ще е изостанал индустриално, икономически и социално пропорционално на големината на усилието си.

За строежа на авторитарните държави и планово-пазарните икономики със свободен потребителски пазар и контролирани стратегически отрасли отдавна се каня да пиша, но не съм достатъчно подготвен за сега.

I have a dream: Армията, огромната армия* певци, художници, танцьори, безделници, инфлуенсъри, тиктокъри и т.н. да сложат ръце на такава работна маса и да започнат да вършат нещо: https://www.instagram.com/reel/C4lIVe_t0XN/?igsh=MXNvdHZpbW9xZDVlNw==

Имам предвид тези, които има предвид този, като за боя се въздържам, създаването на ценности и понятиен апарат, чрез личен пример и образование до 5 годишна възраст са доститъчни: https://www.instagram.com/reel/C68dwtvpnqv/?igsh=MXJ1MnM0ZzY2NHdr

Допълнително изясняване на контекста от който изхождам: https://penkiller.com/index.php/topic,3455.0.html

Неактивен Toshko

*
 • *****
 • 6659
  • Профил
Re: ПП-ДБ брутална цензура!
« Отговор #1 -: Май 26, 2024, 11:13:09 23:13 »
Сега тя историята не свършва до тук, нито пък започва от тук.
Основните ловни полета на Да България и ДСБ винаги са били социалните мрежи и особено Фейсбук.

Да видим, публикация от януари 2023-та година не на кои да е а на в-к Дневник: https://www.dnevnik.bg/bulgaria/2023/01/19/4440221_birdbg_bulgarskite_moderatori_na_feisbuk_sa_podchineni/ - има още достатъчно много публикации по темата, например: https://bird.bg/meta-telus-censorship-pro-russian-propaganda/ не случайно Дневник докладва толкова сбито...

Беше голям скандал.
Съвременният възход на ДБ и ПП-ДБ е изцяло в периода 2019-2023 г. По времето по което Фейсбук е модериран от руснаците.
Аз съм цензуриран, не съм чул те да са били цензурирани или модерирани.
Позволяват си да наричат президента "мишест".
Армия от агресивни тролове подтиска всякакви мнения на външни за организацията хора в разделите за коментари.
Затова и спрях да следвам страниците им много отдавна.
Например по страниците
Всяко изразяване на мнение е последвано от обиди, квалификации и гнусни подигравки от страна на всевъзможни профили.
Десанта в Росенец беше плътно отразен във Фейсбук.

Ако съм доловил нещо за руските хибридна война и маркетингови кампании то, е че всички отявлени врагове на Русия са хора избрани от самата Русия. Русия много обича да бъде жертва. Обаче обича да бъде несправедливо обвинявана жертва, а обвиненията и упреците да бъдат такива, че всеки разумен да може да ги обори след няколкосекундно разсъждение. Душманите на политическите партии у нас също до един са избрани ръчно от самите политически партии обект на атаките им. - по руски модел.

Защо не при положение, че т.н. анти руска политика на два континента води само до печалби за самата Русия?

Неактивен ggreg

*
 • **
 • 30
  • Профил
Re: ПП-ДБ брутална цензура!
« Отговор #2 -: Май 27, 2024, 12:56:52 00:56 »
А, добрЮтро!
Ти кога откри, че средствата за масова агитация (както правилно се наричаха преди години) са под стриктен контрол?
Тъжна е реалността!

Неактивен Toshko

*
 • *****
 • 6659
  • Профил
Re: ПП-ДБ брутална цензура!
« Отговор #3 -: Май 27, 2024, 07:44:10 07:44 »
Без да съм краен или вулгарен до момента имам не малък брой изтрити публикации, предупреждения и наказания.
Последното преди това безобразие беше за споделяне на Туитове на Елон Мъск! Единия го копирах и поставих 1:1, другия като линк и скрийншот и ме опраскаха!?

А тези след първоначалния хаос дето не ставаше правителство и след като си показаха леко рогата в правителството със Слави, тотално зарязаха всякакво благоприличие. Добре че останалата мафия в парламента им отхвърли гнусния законопроект за домашното насилие. Тотално смениха дневния ред към неща за които не са изпратени в парламента и които не са говорили в предизборната кампания.

Неактивен Toshko

*
 • *****
 • 6659
  • Профил
Re: ПП-ДБ брутална цензура!
« Отговор #4 -: Юли 13, 2024, 12:15:33 00:15 »
Още един коментар ми изтриха.
Беше нещо от сорта на:
"Как се наричат политици, които навряха в ръцете на така наречените си опоненти всички бъдещи служебни премиери?"
Имам предвид, че са идиоти и че с ремонта на конституцията вързаха ръцете на президента да не може да пречи на задкулисието.