Здравей Гост

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Какви са тия рангове?!
« -: Октомври 31, 2011, 12:30:49 12:30 »
Защо съм аспирант? Наскоро забелязах тази чудна титла на профила ми и се чудя какви са другите рангове и условията за придобиването им?

Неактивен Toshko

*
  • *****
  • 4731
    • Профил
Re:Какви са тия рангове?!
« Отговор #1 -: Октомври 31, 2011, 12:36:33 12:36 »
Пенкилер е научно средище, средата тук е академична и понеже Пенкилер може да даде пълен и изчерпателен отговор на всеки въпрос за света, хората, живота и вселената, естествено е всички членове да са с научен ранг.

Издигането в научната йерархия става въз основа на броя на научните* мнения на научния работник* в Пенкилер.

Моля направете справка за текущата и предстоящата ви научна степен от прикачения скрийншот на администраторския панел на форума.

*Забележка: В Пенкилер, всяко мнение е научно и всеки член е научен работник зает да повишава световното знание по важни за човечеството въпроси и сфери на познанието  :D :D :D

Внимание: Администрацията може да промени височината на стъпалата в йерархията както и скимне, а също и да избере още по-подходящи титли за многоуважаваните ни членове!  ;D

Неактивен Toshko

*
  • *****
  • 4731
    • Профил
Re:Какви са тия рангове?!
« Отговор #2 -: Февруари 17, 2014, 11:02:39 11:02 »
Уважаеми дами и господа гости на форума ни, които се скъсахте да четете (9918 прочитания на мнение и половина е страшно много за форум с 320 потребители) най-безсмислената тема във форума, моля заповядайте да разгледате другите ни раздели, да се регистрирате  и да вземете участие в дискусиите!

Имаме изключително добре развит авто раздел:
http://penkiller.com/index.php/board,29.0.html - само като погледнете горните 3-4 теми трябва да ви стане ясно, че имаме само качествено и сериозно съдържание! В общия авто раздел са и разделите ни за електромобили и нови технологии.
Пак там имаме и раздел за, хъм, цици: http://penkiller.com/index.php/board,67.0.html където имаме все още само една тема, но пък в нея има много цици... и една-две катерички... всъщност на всеки две цици се пада по една катеричка, то всичките са скрити, просто една-две са по-загатнати... кои точно оставям на вас да разберете!

Ето всичките ни авто раздели: http://penkiller.com/index.php#13

Имаме и силно развит аудио раздел:
http://penkiller.com/index.php#2
И по-специално направи си сам аудио раздел: http://penkiller.com/index.php/board,36.0.html
Където можете да научите как да си направите много хубаво свирещи колони за малко пари: http://penkiller.com/index.php/topic,1055.0.html
Или пък за много пари: http://penkiller.com/index.php/topic,1037.0.html
Дори за още повече пари и освен това да заемат половината ви хол: http://penkiller.com/index.php/topic,276.0.html
Или пък евтини, но изключително добре свирещи колони за домашно кино: http://penkiller.com/index.php/board,84.0.html

Имаме Видео канал в Youtube и Vbox7: http://penkiller.com/index.php/board,90.0.html
Има клипове как се сменят накладки, как се разглобява амортесьор и как да смените ангренажните вериги на своя Форд Мустанг.
... както и много други... включително как се сменя вътрешна гума на Камаз под звуците на циганско тържество.

Имаме и свободен направи си сам: http://penkiller.com/index.php/board,69.0.html Освен, че можете да научите за нашите вентилационни системи или чешми на двора, можете да ни занимаете със своите направи си сам премеждия в която и да е област.

Политическия раздел ни е добре развит с цели две страници теми: http://penkiller.com/index.php/board,39.0.html

Имаме и забавен политически раздел с тази малко зловеща тема в него: http://penkiller.com/index.php/topic,958.0.html - Трепането на Чакъра

Имаме фотографски раздел:
http://penkiller.com/index.php#20
С папарашки раздел: http://penkiller.com/index.php/board,89.0.html

Поетичният ни раздел е беден, но много съдържателен: http://penkiller.com/index.php/board,70.0.html търсим си млади, но талантливи поети да бълват творчество и да си изпробват таланта!

Ето го нашия правен раздел: http://penkiller.com/index.php#16 в него можете да получите съвет, но не разчитайте, защото собственика на сайта отговаря по изключение и само ако му е интересно.  ;)

И това е!


Форума е създаден за да има място ръководено целенасочено и професионално към културно, добронамерено и възпитано общуване без съдържанието да е деградирано от търговски и лични интереси!
Освен това сме пара контра анти аудиофилски ориентирани! И не харесваме безсмисления самоцелен тунинг!
И пием направи си сам бира! http://penkiller.com/index.php/topic,764.0.html която снимаме с дигиталните си фотоапарати: http://penkiller.com/index.php/board,8.0.html - които сме показали във все още бедния ни на теми раздел за дигитална снимачна техника...

Заповядайте!