Здравей Гост

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Toshko

*
  • *****
  • 4877
    • Профил
Ойкос са бездарници!
« -: Януари 11, 2013, 06:41:59 06:41 »
Ойкос са бездарници!

Пестят си материала, не слагат грунд и са мързеливи и не добросъвестни!

Клиент съм им за два цвята оточенто нанесено на извити вертикални стени.
1. При извити стени техниката с метална маламашка била неприложима... - по техните собствени обяснения... Причината била, че при движение перпендикулярно на равнината на извивката, маламашката ще остави две драскотини без да разнесе боята...
- защо ми го съобщиха след като ми нанесоха оточентото с къси некадърни движенийца с метална маламашка, които нарекоха хаос, не знам!

- след това разбрах отново ат тях, че за извити стени (на които апропо точно покрития като Оточенто би трябвало да са най-ефектни!) имало техника с четка, която позволявала да стане като на картинката в каталога...

- от други майстори пък разбрах, че за извии стени имало и тънки, меки и извити пластмасови маламашки, които забележете, се внасят и продават от Ойкос!

2. Не слагат задължителния грунд под тъпото си Оточенто! Ето защо, когато го облепихме с тиксо на за да боядисаме тавана, при махането на тиксото се махна и малко от оточентото... а отдолу си лъсна чистата бяла шпакловчица...

3. Майсторите им са тъпи и бездарни наглеци! Търсят да бичат на частно, лъжат, хвърлят се да правят неща от които не разбират (например да монтират...по-скоро да събарят... гипсови корнизи, както и да ги поправят...), не слагат грунд и лазят по нервите на клиентите, като след като са им наклепали стените, им разказват за правилната технология по която е трябвало да работят?!?

4. Оня дебелия мазния в магазина им е същия, като много добре знае за четките и пластмасовите маламашки, ти пробутва техника "хаос" и краде грунда, който струвал колкото боята заедно с двата бездарника дето ги праща да клепундрят!

Внимавайте с Ойкос! Ако по стечение на обстоятелствата, сте принудени да използвате услугите им, не им подписвайте протокола на обекта докато не заприлича на каталога!!! Тези хора вземат 700+ лева за 8 м2, което съответства на цената на много хубава ламперия с екзотична дървесина със скъп байц и полиуретанов лак! Замислете се!

Всички фирми за вносни бои (много са Jupol, Levis и т.н.) предлагат продукти аналогични на Ойкос!

Поздрави!