Здравей Гост

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Toshko

*
 • *****
 • 4318
  • Профил
Какво всъщност се случи 20.02.2013 г.
« -: Февруари 20, 2013, 05:17:57 17:17 »
Какво всъщност се случи 20.02.2013 г.

Ами ето това:


Цитат
САЩ благодари на Цветанов за разследването в Бургас
Американски конгресмени са изразили подкрепата си за вътрешния министър в писмо до него
 Георги Желязков, 20 февруари 2013 14:06, 26 преглеждания
Увеличи текста
Намали текста

111 американски конгресмени обявиха подкрепа на българското правителство за разследването на терористичния атентат в Бургас. Те направиха това в писмо до вицепремиера и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов.

"Вашето подробно и задълбочено разследване изгради здрава основа за по-нататъшни действия срещу Хизбулла. В тази връзка, можете да разчитате на нашата подкрепа и в бъдеще, когато предприемате следващите стъпки в тази насока", се казва в писмото, подписано от конгресмените от САЩ.

"Българският доклад показа неопровержими доказателства, че Хизбулла е отговорна за бургаския терористичен акт. Налице е ясна причина за по-нататъшни действия. Действията на Хизбулла в Европа трябва да бъдат посрещнати с ясен отговор, който да предотврати последващи атаки в Европа и по света.

"Разследването на терористичния акт в Бургас, подкрепено от значителни доказателства и оперативно-разузнавателна информация, е в подкрепа на решението на Съединените щати, Канада и Холандия да квалифицират цялата Хизбулла като терористична организация, както и в подкрепа на действията на Обединеното Кралство и Австралия да сложат военното крило на Хизбула в своите терористични списъци, както и трасира пътя по който трябва да върви Европейският съюз, за да изолира Хизбулла заради нейната подкрепа и подбуждане към тероризъм", пише още в писмото.

"Поставянето на Хизбулла в списъка на терористичните организации би била следващата логична стъпка в светлината на терористичната активност на тази организация на европейска земя. Възпрепятстването на набирането на финансови средства за Хизбулла в Европа ще допринесе за затрудняване дейността на Хизбулла в общ план, а именно - да планира, финансира и осъществява терористична дейност в Европа и по света. Притесняваме се, че невключването на Хизбулла в терористичния списък ще позволи, дори окуражи, терористичната организация да се възползва от липсата на единство сред държавите-членки на Европейския съюз , както и ще насърчи опитите й за по-нататъшни атаки срещу цивилни граждани. Нещо повече - ако бъдат запазени възможностите на Хизбулла да извършва фондонабиране в Европа, това би поставило под заплаха и би подкопало значимите усилия на Европейския съюз по отношение на Близкоизточния мирен процес", смятат конгресмените.

"Вярваме, че ще работите в насока изграждане на консенсус между членовете на Европейския съюз, а именно - че е спешно необходимо терористичната инфраструктура на Хизбулла да бъде отслабена. С нетърпение очакваме да продължим нашето сътрудничество, както и сътрудничеството с нашите партньори в посока увеличаване на ангажиментите и съпричастността на Съединените щати и Европейския съюз по предотвратяване и недопускане бъдещи терористични действия от страна на Хизбулла", пише в писмото.
Източник: http://economic.bg/news/16392/1/1/SASt-blagodari-na-Cvetanov-za-razsledvaneto-v-Burgas.html

От 20-30-40 години, САЩ чакат това да се случи. Някой да благоволи да им го даде... Да им се вържат на акъла...
Да им кацне птиченцето на рамото...

И ето че след:

- туп-туп по рамото и чесане по косматото шкембе...

http://frognews.bg/news_49621/Obama_za_Boiko_Ako_biah_v_Balgariia_shtiah_da_glasuvam_za_vas/
Цитат
Обама за Бойко: Ако бях в България, щях да гласувам за вас

5 Декември, 2012
|

автор: frognews.bg
|

40 Коментари
|

3405
 Обама демонстрирал отлични познания и по отношение на проучванията за газови находища в дълбините на Черно море, за които правителството ни даде концесия на френската компания "Тотал". Била обсъждана и възможността за приложение на новия ректор АP 1000 на "Уестингхауз" в АЕЦ "Козлодуй".


Ако аз бях в България, щях да гласувам за вас. Това казал на българския премиер Бойко Борисов президентът на САЩ Барак Обама, съобщава "24 часа".
 

Срещата беше много приятелска. Продължи около час. Президентът Обама беше изключително информиран за ситуацията в България и се държа много дружелюбно. Това разказал малко след разговора външният министър Николай Младенов.

http://lydianov.blog.bg/politika/2012/12/09/dumite-na-obama-sa-podigravka-s-boiko-borisov.1029165
Цитат
Думите на Обама са подигравка с Бойко Борисов

Автор: lydianov Категория: Политика    
Прочетен: 1018 Коментари: 1 Гласове: 4
Последна промяна: 09.12.2012 19:22С Клара Маринова в радио К2:
 Изплуването на "социализма" на първо място в Американското общество обяснява стремежа на човечеството към по-справедлив строй.
 Бюджет на геноцид и за икономиката и за обществото.
 Трябва да отделим укриването на някои приходи при малкия и средния бизнес от контрабандата на едрия капитал и държавниците.
 Управниците- фабрика за лъжите, които се изкарат като първи заглавия на вестници и сутрешни телевизионни блокове.
42 млн. седмично в техните джобове.
Ние рязахме и танковете и ракетите, а Турция получи 25 милиярда помощ.
Думите на Обама са подигравка с мин. председателя ББ.

 пълнят запис:

http://www.dalsiat.com/CLIP/SreshtaObamaBorisov/SreshtaObamaBorisov.html

Много ценно и много пълно:

http://www.dnevnik.bg/sviat/2012/12/03/1961034_obama_kum_borisov_bulgariia_e_izkljuchitelen_sujuznik/

Цитат
България е изключителен съюзник на Съединените щати в НАТО, заяви президентът на САЩ Барак Обама преди началото на срещата си с премиера Бойко Борисов в Овалния кабинет на Белия дом, съобщи.

Обама благодари за силното партньорство на България в НАТО, за изключително силната българска подкрепа в Афганистан, както и за подкрепата за мирния преход в тази страна. Президентът на САЩ изтъкна изключително доброто сътрудничество с България в правоохранителната и правоналагащата област, както и в борбата срещу тероризма.

"Бих искал да благодаря на българския премиер за усилията на българските власти за разследване на кървавия атентат (в Бургас) и да похваля работата на нашите общи екипи", заяви Обама.

Той изтъкна, че България е остров на стабилност в Източните Балкани, и окачестви Бойко Борисов като изключително ефективен световен лидер.
 

Българският премиер от своя страна поздрави президента на САЩ, че е спечелил отново доверието на американския народ, който го преизбра на 6 ноември. Бойко Борисов благодари за отличното сътрудничество със Съединените щати в областта на социалната и националната сигурност, борбата срещу тероризма и организираната престъпност.

"Нашите служби работят в изключително партньорство и синхрон", подчерта Борисов.

След днешната среща българските и американските служби ще работят още по-добре, заяви премиерът Бойко Борисов след разговора си с Обама тази вечер. Бил е обсъден въпросът за атентата в Сарафово. Борисов уточни, че  все още липсват брънки, за да може да се стигне до извършителя. По думите на премиера американският президент  е напълно съгласен с българската страна, че трябва още да се работи по случая, за да може събраният материал да издържи в съда.

 
От думите му се разбра, че не е обсъждан мораториумът върху шистовия газ.

По-рано през деня  Борисов поднесе венец на гроба на Незнайния воин в Националния мемориален парк в Арлингтън, Вирджиния.

Българската делегация беше посрещната от деветнадесет оръдейни салюта, преди поднасянето на венеца беше издигнат българският национален флаг и прозвучаха химните на България и САЩ.

В мемориалният парк, разположен на южния бряг на река Потомак в близост до Пентагона са погребани ветераните, загинали във всички американски войни от Гражданската до войните в Ирак и Афганистан, както и президентите Джон Кенеди и Уилям Тафт.

 
Из изявленията на Борисов след срещата:

За атентата в Бургас

"Няколко месеца вече най-могъщите служби не могат да го изкарат. Затова и президентът Обама изрично още веднъж подчерта, че се солидаризира с моето становище, че трябва да се поработи още. Колкото и да им е неприятно в България - нито една забележка няма от президента Обама към България, нито една."

"Не можем да посочим в момента прекия извършител или поръчителя на този гнусен атентат, при който загинаха невинни хора, по простата причина,че ни трябват още брънки от веригата, но повярвайте ми, след днешната среща и американските служби ще работят още по-активно, защото с президента Обама се обединихме около това, че не може да имаме истинското лице на даден човек, неговите пръстови отпечатъци, неговия ДНК профил, и толкова могъщи служби, които работят в момента по този атентат, още да не са открили този човек от коя държава е, кои са неговите близки, за да може да се проследи участието му в атентата с другите две лица, по които се работи."

"Аз като полицейски началник знам, че това, което имаме към момента, за службите е достатъчно, за да фокусират своята дейност върху дадени хора, страни и организации, но това няма да издържи в съд. Ние искаме, когато станем готови, да сме категорични, затова президентът Обама изрично още веднъж подчерта, че се солидаризира с моето становище, че трябва да се поработи още."

За шистовия газ

"Тема "Шистов газ" можем да отворим едва тогава, когато по категоричен начин се докаже, че това не би повлияло дори на процент върху околната среда. Нека оставим света да се развива, да развива своите технологии. Ние в рамките на четири-пет години ще си придобием природен газ по конвенционален начин, а следващите поколения в България, знаейки, че имат шистов газ, могат да решат каквото си искат."

За визите

"Говорихме и за визите. България трябва да положи малко повече усилия, включително чрез лобиране в Конгреса, сред сенаторите, както го направиха гърците. Поставих темата за социалното осигуряване на българите, работили в САЩ, и се надявам, че въпросът ще бъде решен."

За общото впечатление

"Специално за тези, които писаха, че ще се видим с Обама друг път, да им кажа друг път да не пишат нещо преди да знаят". "На тези, които говориха, че са ни извикали спешно, да им кажа, че имахме три дати: 3 декември, 17 декември и края на януари. На 17 декември имаме съвместно заседание с гръцкото правителство, в края на януари - други ангажименти в Брюксел, затова приеха 3 декември."

"Не очаквах толкова добри неща да чуя за България. Не очаквах, че толкова внимателно наблюдават действията ни през тези три години и че така се отчитат резултатите, които сме постигнали, на фона на другите балкански държави - във финансовата дисциплина, в подреждането на публичните финанси, прозрачността, която въвежда нашето правителство и при избора на главен прокурор, Висш съдебен съвет в съдебната система, прозрачността на управлението (...) това, че кредитните агенции вдигат кредитния рейтинг на България".

"От думите на президента Обама стана ясно, че България е много дисциплинирана, много партньорска държава, която се ползва с много уважение по света."

"Най-важното е, че България е един от първостепенните и най-добри партньори на САЩ във всяка една област - и във външната политика, и в общите идеали, и в енергийната сфера, във военната сфера, в политическата сфера, културата."

САЩ получиха мечтания атентат на Хизбула в Европа! Израел получи нов стимул да се разправи с Ливан...

А Бойко Борисов получи шут в гъза! Лошо, че като му дръпнаха килимчето и нашия гъз се натърти, но какво им пука на американците???


Вчера един отчаян опит:
http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2013-02-20&article=441859
Цитат
Бойко отива при Путин през март
Борисов заминава за Москва след покана по телефона


Очаква се през март Бойко Борисов да се срещне в Москва с Владимир Путин
ФОТО РОЙТЕРС
Бойко отива при Путин през март. Руският президент поканил премиера в телефонен разговор, който Борисов поискал вчера. Първи за срещата им и разговора съобщиха от пресслужбата на Кремъл. От там уточниха, че са били обсъдени актуални теми, в това число и енергийни.
"Имам покана и от Путин, и от Дмитрий Медведев да отида до Москва, за да говорим как можем да избегнем съдебни дела заради "Белене". Целта е да намерим решение - или да продадем реакторите заедно, или както сме казали - да го трансформират за седми реактор на АЕЦ "Козлодуй", уточни Борисов по-късно. По думите му държавата трябвало да намери решение на този въпрос. "Важно е да не ходим и за милиарди евро да се съдим, както и да харчим луди пари като държави, тъй като в Париж и в Женева, където е другото дело, плащаме в момента много пари", допълни премиерът. И каза още, че си говори регулярно с Путин, с Обама, с Джон Кери и с Дейвид Камерън. "Имаме тази привилегия да ни познават и да говорят с нас по темите, които ни вълнуват", категоричен бе Борисов. Той уточни още, че по време на разговора Путин му благодарил за "Южен поток" за това че процесите се движат в срок. Путин трябваше да дойде на 9 ноември миналата година, но тогава визитата се провали заради усложненото му здравословно състояние.
Интересен факт е, че разговорът между Борисов и Путин стана само ден след като бе поискана оставката на вицепремиера Симеон Дянков.
Именно той бе най-яростният защитник на тезата, че страната ни ще съди руската държавна корпорация "Росатом" заради иска от 1 млрд. евро заради отказа ни от проекта "Белене". "Ние сме показали, че не се плашим от руснаците, нито от определени компании, нито от енергийни гиганти. Ако трябва, пак ще ги пляскаме", заяви тогава Симеон Дянков. В средата на януари сегашният финансов министър в оставка бе на посещение в Москва за участие в конференция.
Велислава Панова
Йова Апостолова

и

http://fakti.bg/world/59738-boiko-borisov-govoril-po-telefona-s-putin?page=1
Цитат
Бойко Борисов-Владимир Путин

Бойко Борисов говорил по телефона с Путин
19 Февруари, 2013 12:48
 7 КОМЕНТАРА | ВИДЯНА  2065
  ШРИФТ
 ПЕЧАТ

Венцислав
 Михайлов
 Още по темата
Борисов: Няма да подам оставка заради Доган и Станишев
19 Февруари, 2013 13:03

 В разгара на протестите срещу своето управление премиерът Бойко Борисов е разговарял по телефона с руския президент Владимир Путин, съобщи пресслужбата на Кремъл.

 Разговорът се е състоял по искане на София.

 Обсъдени са били въпроси от двустранен характер, включително и от сферата на енергетиката. Обсъдените са и планове за контакти на висше ниво.

 На нарочна пресконференция Бойко Борисов заяви, че е обсъдил своя визита в Москва. Основна тема се очертава разговорите около спрения проект в АЕЦ Белене и нов реактор в Козлодуй. Така и газовите проекти на Русия у нас.

  

 Борисов и Путин са обсъдили дейностите по реализацията на проекта „Южен поток“ и се обединили около мнението, че изпълнението му се осъществява в предвидените срокове.

 Те са разговаряли и за тава как да бъде решен проблемът с оборудването на АЕЦ "Белене" без съд.

 „Регулярно говорим с него, както и с президента Обама, с Дейвид Камерън. Имаме тази привилегия, да ни познават и да говорят с нас”, каза Борисов.

 Лидерите на страните със задоволство отбелязаха, че стокообменът между България и Руската федерация за последните 2 години се е повишил с 30% и изразиха готовността си да работят и за по-нататъшното му покачване.

 Руска Федерация

При последният му опит да си прави ташак с американците, те реагираха така:

http://www.isbi.es/News/2012/02/хилари-клинтън-разкритикува-дискрим/

Цитат
Хилари Клинтън разкритикува дискриминацията на ромите в Европа


    Оставете коментар :          
Снимка: Ел Паис
 На срещата в американското посолството в София държавният секретар Хилари Клинтън разкритикува дискриминацията на ромите в Европа, като нарече проблема “недовършена работа”, пише вестник “Ел Паис”.

Клинтън обяви, че САЩ се присъединяват към инициативата “Десетилетие на ромското включване 2005-2015″ като международен наблюдател.

Проектът е на Европейския съюз и обединява усилията на правителствата, неправителствените организации и ромската общност за интеграция на ромите в обществото и подобряване на качеството им на живот. “Горда съм да заявя, че САЩ ще се присъединят към тази инициатива като международен наблюдател. Това е един възхитителен ангажимент от страна на европейските правителства, който ще позволи на ромите да вземат по-активно участие в политическия, социален, икономически и културен живот на обществото”, обобщи държавният секретар.

“Твърде дълго ромите са маргинализирани и изолирани, като не им е предоставяна възможност да дадат своя принос за развитието на обществото. Това е критичен въпрос, що се отнася до правата на човека и засяга милиони мъже, жени и деца из целия континент “, заяви Клинтън в началото на срещата й с млади роми в София.

Американският държавен секретар не пропусна да подчертае и икономическата страна на проблема. Според нея страните, които не полагат достатъчно усилия за интеграцията на малцинствата, губят ценен човешки капитал и сами ограничават възможностите си за по-голям икономически растеж.

Американският дипломат каза, че е “загрижена” за нарастващото насилие и социалното напрежение, свързано с ромите. “Всяко общество, което не възпитава децата си, прави огромна грешка. На много места ромите ходят в по-долнопробни училища и са отделени от останалите.

Какъв е резултатът? Ромската общност се чувства изолирана, безразлична към развитието на обществото, от което е отритната. Получава се един омагьосан кръг, чието съществуване трябва да прекратим”, посочи Клинтън.

За последните три години Европейският център за правата на ромите е документирал 49 нападения срещу роми, в резултат на което са загинали седем възрастни и две непълнолетни лица. Центърът обръща специално внимание на засилващите се антиромски настроения в Унгария, Чехия и Словакия, които все по-често прерастват в агресия срещу хора от ромски произход.

“В тези страни се забелязва активизиране на екстремистки и расистки групи, които всяват омраза срещу ромите и открито организират митинги срещу тях. Тези групировки са отговорни за все по-многобройните случаи на нападения срещу роми, някои от които завършват фатално”, се посочва в доклад на организацията.

т.е. показаха му, че а е гъкнал, а са ни запалили... понеже не му овря главата, хем го врътнаха да им свърши работа, хем го ритнаха, защото те така си правят, нашия Буда не се спазарил или подсигурил... като казвам спазарил, да не реши някой, че пазарлъка дори теоретично би могъл да бъде в наша полза! Не се е спазарил както трябва в своя полза...

Да не реши сега някой, че съчувствам на лидера на ГЕРБ и тука разбираш ли правя сборник с причините за клетничеството му. Нищо подобно!

Просто си колекционирам линкове! Хем ни съсипаха и разпиляха, хем са очевидно тъпи и неспособни! Това пък е най-възмутителното, да те ограби и изиграе пълен левак! - ОТВРАТИТЕЛНО!

И ето го коментара:

http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=1776213

Цитат
"Хизбула": Обвинявайки ни за атентата в Бургас, Израел искат война с Ливан
автор(и): Труд онлайн, прочитания: 1059, коментари: 9
 Снимка: Архив

Ръководителят на радикалната ислямска шиитска организация „Хизбула" Хасан Насрала постави под съмнение съпричастността на своята партия в бомбения атентат, извършен през 2012 година в България, който отне живота на петима израелски туристи.

Еврейската държава е посочила движението за отговорно веднага, след като е станал инцидентът. „Часове, след като беше извършена атаката в България, премиерът на Израел Бенямин Нетаняху незабавно обвини „Хизбулла", заяви Насрала, цитиран от ливанското издание „Дейли стар".

„Дали израелците се готвиха да поведат война срещу Ливан? Не", заяви той. „На Израел не му е нужно да изчака резултатите от разследването, за да поведе война срещу Ливан", добави той.

„Няма да коментирам българските обвинения. Въпросът се разглежда спокойно и търпеливо и ние ще вземем решение как да им отговорим в зависимост от резултатите", подчерта Насрала.

„Ние в Ливан и народите в региона трябва да разберем Израел много добре. Когато се случи нещо такова веднага Израел насочва своя поглед към войната. Израел - това е държава, тя има своите планове, интереси, сметки, планове и във всяка война Израел се стреми към категорична победа", добави лидерът на „Хизбула".

„Обръщам се към вас, мои възлюбени, искам да кажа на Израел, че трябва наистина 1000 пъти да помисли преди да действа в Ливан! Ливан не се плаши от тоягата! Ливан не е място за разходка! Ливан не може да бъде окупирана от военния оркестър на Израел", завърши Насрала.

Защо подяволите ние трябва да имаме нещо общо?!? - ако се интересувате, попитайте Буда!!!

Поздрави!

Неактивен Toshko

*
 • *****
 • 4318
  • Профил
Re:Какво всъщност се случи 20.02.2013 г.
« Отговор #1 -: Февруари 20, 2013, 05:36:40 17:36 »
Хахахахахах
И още нещо силно хумористично:

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1043888

Цитат
Протести за Борисов и за тока тресат Бургас

20 февруари 2013 17:08 | Дияна Бедросян |
1
Коментирай
Препоръчай (0)

Два протеста се оформят тази вечер в Бургас. Повече от 500 души от града са заявили във Фейсбук желанието си да се включат в шествие в защита на Бойко Борисов и управляващата партия.
Инициативата тръгва от социалната мрежа, където днес беше създадена групата „Протест в подкрепа на Бойко Борисов". Тя е национална и до момента е събрала над 9 000 харесвания. Протестът в защита на премиера в Бургас е предвиден за 18.00 часа пред сградата на общинска администрация.

Само преди броени минути започна другият митинг, насочен срещу ЕРП-та и високите сметки за ток. Той в 17.00 часа от сградата на електроразпределителното другжество в Бургас.
Днес кмета на града Димитър Николов съобщи, че след вчерашните искания на инициативния комитет , вече е осигурил зала, в която протестиращите да обсъдят следващите си действия и начините за преговори.http://www.dnes.bg/obshtestvo/2013/02/20/spontanen-protest-pred-ns-protiv-ostavkata-na-borisov.180675
хахахахахах:


http://bnt.bg/bg/news/view/95425/protest_v_podkrepa_na_kabineta_borisov
Цитат
Аз съм възхитен от Бойко Борисов и надеждата ми е в ГЕРБ", заяви протестиращ. "Дошла съм да призова всички да дойдат да защитят Бойко Борисов - тези, които са патриоти истински български", апелира привърженичка на ГЕРБ.


И сега внимание:

http://19min.bg/news/8/42678.html
Цитат
Събират чиновници със SMS-и на протест "За" Борисов
 Видян 21 пъти | Коментари 0
 Гласували 0  
 SMS-и и имейли с инструкции да отидат на протест в защита на Бойко Борисов и ГЕРБ и днес, и утре, 21 февруари, получават масово служители на администрацията на Министерския съвет, съобщи БГНЕС.

SMS-ите започнали да пристигат към 12.30 ч., когато на протеста пред Народното събрание в защита на Борисов имаше неколцина привърженици на ГЕРБ. За час-час и половина броят на хората пред НС се увеличи до към 500.

Съдържанието на SMS-ите е следното:

“Zdraveite! Molia vsi4ki, koito imat vazmojnost da otidat sega kam narodnoto sabranie v podkrepa na Borisov! Tova da se povtori I utre v 12H. Simpatizanti – sashto!”.

(“Здравейте! Моля всички, които имат възможност да отидат сега към Народното събрание в подкрепа на Борисов! Това да се повтори и утре в 12 часа. Симпатизанти – също!”.).

Освен SMS-и се разпращат и имейли. Те “свикват” протест в защита на Борисов утре, 21 февруари, когато Народното събрание трябва да гласува оставката на кабинета.

От администрацията на Народното събрание пък разказаха какви са настроенията сред ръководството на ГЕРБ:

“Ръководството на Народното събрание тотално се е скрило и не иска да общува с никой. Те са като попарени, никой нищо не говори. Сигурно не са получили “тезиси за говорене по темата” от пресцентъра на ГЕРБ”.и

http://news.bgnes.com/view/1067581
Цитат
ГЕРБ към администрацията: Да защитим Бойко


 От близо час служителите на държавната администрация масово получават SMS-и от активисти на ГЕРБ за организиране на протест в защита на Бойко Борисов. Това съобщиха за БГНЕС служители в правителствената администрация от Дондуков 1.

 От администрацията на Народното събрание пък съобщиха пред репортер на БГНЕС, че "ръководството тотално се е скрило и не иска да общува с никой". "Те са като попарени, никой нищо не говори", казаха още от там и добавиха с ирония: сигурно не са получили "тезиси за говорене по темата" от пресцентъра на ГЕРБ.

 В редакцията на БГНЕС ни бяха препратени десетина кратки съобщения на служители от различни министерства, включително и в Министерски съвет, които са получили директивата от управляващата партия. В момента има десетина души около парламента в подкрепа на Бойко Борисов.

 Освен SMS-и ГЕРБ разпраща и E-mail-и до общинските си съветници и до симпатизантите си. Текстът на SMS-а гласи: "Zdraveite! Molia vsi4ki, koito imat vazmojnost da otidat sega kam narodnoto sabranie v podkrepa na Borisov! Tova da se povtori I utre v 12H. Simpatizanti – sashto!". ("Здравейте! Моля всички, които имат възможност да отидат сега към Народното събрание в подкрепа на Борисов! Това да се повтори и утре в 12 часа. Симпатизанти – също!".). E-mail, разпратен към членове и симпатизанти, е със същото съдържание, но се отнася за оказване на подкрепа на 21 февруари. Утре Народното събрание ще гласува оставката на кабинета "Борисов". /БГНЕС

София / България

Ето го мейла:http://offnews.bg/index.php/161752/sms-instruktsii-kam-administratsiyata-otivajte-na-protesta-za-bojko
Цитат
Отивайте на протест “за” Бойко

Автор: Александра Маркарян Публикувана на 20 февруари 2013 в 15:19
"Покана" за протест в защита на Бойко Борисов. Снимка: БГНЕС
Още по темата:
ЕК: Събитията в България са началото на демократичен процес
Цветанов започна кампанията за изборите (видео)
Любовта към Бойко се стопи до 500 души (видео, снимки)
Вопли във Фейсбук за връщането на Борисов (видео)
Бойко Борисов подаде оставка (обновена)

SMS-и и имейли с инструкции да отидат на протест в защита на Бойко Борисов и ГЕРБ и днес, и утре, 21 февруари, получават масово служители на администрацията на Министерския съвет, съобщи БГНЕС.

SMS-ите започнали да пристигат към 12.30 ч., когато на протеста пред Народното събрание в защита на Борисов имаше неколцина привърженици на ГЕРБ. За час-час и половина броят на хората пред НС се увеличи до към 500.

Съдържанието на SMS-ите е следното:

“Zdraveite! Molia vsi4ki, koito imat vazmojnost da otidat sega kam narodnoto sabranie v podkrepa na Borisov! Tova da se povtori I utre v 12H. Simpatizanti – sashto!”.

(“Здравейте! Моля всички, които имат възможност да отидат сега към Народното събрание в подкрепа на Борисов! Това да се повтори и утре в 12 часа. Симпатизанти – също!”.).

Освен SMS-и се разпращат и имейли. Те “свикват” протест в защита на Борисов утре, 21 февруари, когато Народното събрание трябва да гласува оставката на кабинета.

От администрацията на Народното събрание пък разказаха какви са настроенията сред ръководството на ГЕРБ:

“Ръководството на Народното събрание тотално се е скрило и не иска да общува с никой. Те са като попарени, никой нищо не говори. Сигурно не са получили “тезиси за говорене по темата” от пресцентъра на ГЕРБ”.

Неактивен Toshko

*
 • *****
 • 4318
  • Профил
Re:Какво всъщност се случи 20.02.2013 г.
« Отговор #2 -: Февруари 20, 2013, 11:53:27 23:53 »
Ммммм! Нещо много любопитно!

Европа се съмнява, дърпа се, чувства, че сме я прецакали... Не бързат да включват Хизбула в списъка с терористични организации...
Израел нервничи, грубиянства и тропа с крак...

Източник
news.ibox.bg/news/id_100181589

Цитат
Израел осъди колебливостта на Европа за "Хизбула"
20.02.2013, 18:54 (обновена 20.02.2013, 19:01)
 news.bg
Коментари (11)

Израелският министър на вътрешната сигурност Ави Дичтер осъди колебливите действия на Европа да включи ливанската групировка в списъка с терористични организации, описвайки дебата по въпроса като „почти смешен", съобщи „Франс прес".

„Питането дали „Хизбула" е терористична организация, е като да питаш дали Париж принадлежи на Франция", каза той.

„Кой спи?", попита той. „Ние израелците ли спим или страните от Европа спят? Няма дебат", добави той.

САЩ и Израел до този момент са включили групировката в свои списъци на терористичните организации и притискат 27-члена на ЕС да сторят същото. Единодушие се изисква сред държавите-членки на ЕС, за да се включи в списъка.

„Да се говори за Хасан Насралах като за някой, който е само политик, това е смешно", изтъкна той, имайки предвид лидера на „Хизбула".

Припомняме, България обяви, че групировката е отговорна за бомбения атентат през юли 2012 година, при който загинаха пет израелски туристи и един българин.


 

Цитираните изявления на Израел и Европа са доказателство, че има нещо гнило в обяснението, което службите на Цвъ-Цвъ ни пробутват.
Доказателство са също, че Израел има изгода от обявяването на Хизбула за терористична организация.

Защо подяволите ГЕРБ ни забъркаха в това?!?
Един нормален политик би се пазарил с израелците и американците до посиняване ако ще на шрапнелите да имаше щампа на Хизбула! Би изврънкал договори, инвестиции, отстъпки, поръчки...
Наще курви се нагъзиха за едно потупване по рамото, щото са прости и мислят народа за прост, че ще ахкаме и охкаме, че дават на Обама да им бърка по дупките!

Поздрави!