Здравей Гост

Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - ani

Страници: [1]
1
Сериали и Видео клипове / Re:Стъклен Дом
« -: Май 02, 2010, 02:35:40 14:35 »
Ама ще видим ли, адашката в този сериал? Или само си мечтаете по-мъжки :)

2
Ами Тошко, реално точно това ще се случи с поредният филм Сексът и града. Филма се презентира като покрай презентирането му върви и реклама на марките/брандовете, които ще видим във филма :) Което пък от своя страна е другата крайност. Правиш продукт/филм, които се очаква да има добра гледаемост и завърташ целият сценарии около презентирането/рекламата на марки/брандове и продукти. Както винаги истината е някъде по-средата.

Според мен просто сега са в затишие, имаше бойкот на сценаристи, ако си спомняш и се правеха бози в Холивуд, в същото време излязоха няколко много силни сериала - проекти на различни телевизии - House, Prison Brake, Lost, Californication, Lie to me и т.н. Въпроса е дали, както в музиката така и в киното, каквото има да се прави вече е правено и всичко, което се прави е бледо копие на нещо вече правено или просто, ако разглеждаме развитието на киното в последните години като пикове и спадове, в момента са в спад и следва пик :) Ще видим!

3
SEO / Re:Do follow блогове в България...
« -: Април 15, 2010, 02:38:27 14:38 »
Още един:

http://everydaylog.com/

4
Бубета, Атлетик веригата също е много прилична. Няма от онези изявените "мъжкарчета", всички са отишли да тренират, а не да се свалят. Съблекалните са отделени, всеки си има шкафче с ключ, има малки сейфчета. Приятна и чиста обстановка - доволна съм. Ходила съм в този на Сливница и в този малко след зала Универсиада - сфетофара след районното, посока ЦСКА (Червено знаме басейна), на сфетофара в ляво под един нов блок, не съм сигурна как се казваше квартала май Слатина. Та този там е по-добър. Има солариум, парна баня, сауна и е по-голям като цяло.

5
Харесва ли, ви песента на Миро - Ангел си ти, с която България, ще участва на Евровизия.

- Песента по Канал 1

- Официалнен клип на песента.

За мен това е най-добрата песен, с която отиваме на Евровизия.

6
SEO / Re:Do follow блогове в България...
« -: Април 13, 2010, 12:41:45 00:41 »
Ами дълго е за обяснение :) Най-общо като коментираш, в някой блог може да оставиш уеб адрес, ако си забелязъл името в коментара, в такъв случай е линк/препратка. В повече блогове, тези препратки от коментари са nofollow - гугъл и някой други търсачки не ги отчитат. Тук идеята е да направим списък с блогове, в които тези коментари са do-follow - отчитат се от търсачките като линкове от сайта/блога, в който си коментирал към твоят сайт.

7
Правите ли, потребители, с които да си помагате - изпращате необходими лутове и подобни?

8
Ако пишете/водите/списвате блог или имате сайт споделете го тук. Можем да разменим и линкове :)

9
SEO / Do follow блогове в България...
« -: Април 12, 2010, 08:53:39 20:53 »
Да направим списък с do-follow блоговете в БГ. Нека все пак не спамим списъка, които ще изгенерираме, а да го ползваме културно и с мярка като коментираме :)

Ето първият от мен:
http://igrionline.info

10
Много често приятели ми пускат на скайп линк, в някоя социална мрежа, за да гласувам за дадена публикация, аз от своя страна препращам на друг и така. Сега видях, че тук в чат е пуснат подобен линк за този форум: http://svejo.net/story/internet/677466-penkiler-forum

Нека пускаме в тази тема линкове и да си помагаме - да "вдигаме" публикации, в социалните мреци ;)

11
Pisanke, не ти ли прави впечатление, как като влезне готина мацка и как им се вдига тестостерона и почват да е правят на пуеци :) и да си обесняват, кое как. Забавни са :)

12
Сериали и Видео клипове / Re:Стъклен Дом
« -: Април 12, 2010, 12:09:57 00:09 »
Не съм много съгласна с теб Ани. Според мен доста са се постарали - готини актьори и актриси, донякъде интересна сюжетна линия - на мен ми хареса!
Дано и в другите серии да продължи така!

100% и в другите серии, ще са същите готини актьори и актриси, но това не прави сериал :)
Лафове и т.н гепено та гепено. Да се надяваме да има приятно развитие сериалчето иначе, ще си гледкам турските и AXN

13
Сериали и Видео клипове / Стъклен Дом
« -: Април 11, 2010, 09:49:04 21:49 »
Гледахте ли, Стъклен Дом? С този сериал ли, ще конкурираме турските сериали? Наистина ли? Като за начало имам противоречиви усещания, по-добре е от Забранена любоФ със сигурност, но очаквах много повече.....след тази рекламна кампания...

14
Играете ли, mafiawars. Да споделим тактики в играта.
Ето и моят профил във фейса http://www.facebook.com/anipetrova83, може да ме добавите към вашата мафия.

Страници: [1]