Здравей Гост

Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - alexch

Страници: [1]
1
Уникално е наистина! Особено функцията при разминаване с насрещно-движещи се и при маркиране на пешеходец.

2
Защо съм аспирант? Наскоро забелязах тази чудна титла на профила ми и се чудя какви са другите рангове и условията за придобиването им?

3
Ето малко смешки от изборите:

4
7:12 Viper ACR (Вайпър АЦР) нов рекорд на Нюрбургринг

Най-бързата серийна кола в света отново е Dodge Viper ACR (Додж Вайпър АЦР) с време от 7 минути и 12 секунди. Вайпър си взе обратно първенството от хилавите си претенденти Lexus LFA (V10), Corvette (V8 kompressor charge cooler) и станалия досаден вече на всички Nissan GTR 35 (V6 bi-turbo).

Четете и се наслаждавайте ;D

http://jalopnik.com/5840489/dodge-viper-acr-sets-new-nurburgring-lap-time-of-712and-some-change
http://spisanie.mobile.bg/avtomobili/dodge-viper-s-nov-rekord-na-niurburgring.html

5
От сегашните пилоти никой не става. Халонсо имаше някакви данни, но вече май се изпариха. Вие викате за Шуми, защото го помните от добрите му години. Този път не успя да помогне много на развитието на отбора както направи в Бенетон и Ферари. Смятам, че заслужено медиите не му обръщат много внимание, защото в съвременния спорт на стари лаври не се седи :)

6
Колеги, това не е поредната тема от типа "харесал съм си кола от тази обява, да я купя ли?"
Като никога се запалих да проверя една съмнително евтина Е39 523i http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11301092100722172&f1=details
Отидохме ние с Toshko от тунинг форума (за който го познава), който ми е колега, да видим за какво иде реч. Както виждате на снимките - чуден италиански внос, нищо че по ВИН се оказа 02.1996 г. и е на 204000км (което не е сигурно), а не както пише в обявата 1997 г. и 150000 км. Приехме това за простими неточности при 15-годишните коли. Иначе салона запазен, както и боята (без ръжди и сериозни драскотини). Дотук чудесно! Дойде и момента да запалим (с един от 4-те ключа  ). Има акумулатор - също добре. Въртим и веднага запали - прекрасно! Само, че явно нещо беше запекло и мотора сам се форсира до 2500 оборота, но ги достигна някак бавно и мудно, а не подскочи както се очаква. Позадържаха се високи обороти, питаме ние "авто-търговеца" какво става, той понатисна газта, изфорсира двигателя и оборотите се върнаха към нормалните. Чакаме 5 минути да позагрее и през това време проверявам аз ел. пакета. Задното дясно стъкло се свали надолу, но уви не се върна обратно. Обърнах се и какво да видя - стъклото в задната си долна част заклинено с няква пластмаса, а в горния си край явно лепено с нещо (вече черно и мръсно на вид) като строителна пяна. "Нищо" - викам си аз - "И това е търпимо". Мотора поработи около 10 мин на празен ход, с много тих и приятен звук. Загасихме го ние и дойде сублимния момент да проверим състоянието на маслото  Отваря Тошко капачката и какво да види - гъст, хубав, бял каймак (като от сутрешното мляко на детето ви) по нея. Това ни беше достатъчно, но викаме хайде и щеката да извадим. Пипаме маслото, мажем, струваме и да ви кажа 20/50 ще ви се стори рядко като вода в сравнение с това, което видяхме. Бих го оприличил направо на грес. "Авто-търговеца" обяснява, че това било, щото била работила само на място (проверете си вашите коли след 10 мин работа на място дали ще направят конденз) и пита Тошко ако не е от това, от какво е според него, на което тръгвайки си любезно му беше отговорено да отиде на майстор да му каже. И почнаха ругатните на изпроводяк: "Тоя не става за консултант!", "Така бензинов автомобил никога няма да си купиш" и т.н.т. Ние се посмяхме, почти останали доволни, че разобличихме копринения звук на мотора и си обяснихме големите печалби на фирмите за добавки за масла.
Който разбира ще знае какво имам предвид, но внимавайте с автокъщите. За пореден път се потвърди максимата - евтино хубаво няма. Но тази кола може да я купи жена или някой 18 годишен (без да подценявам тази възраст), който да я изпъне до Пловдив и после да има "ауууууу, ко стана".
Кво да правим, май ще си купувам директно от Германия  

П.С. Пуснал съм същата тема и в http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=35&t=245772 Подчертавам, че не съм давал оценки и квалификации, а само констатирам факти. Нямам нищо лично към търговеца или автокъщата.

7
Първото клипче малко спира дъха (пуснете си и звук задължително):

http://vbox7.com/play:df908dfc

Страници: [1]