Здравей Гост

Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - zlatkoo

Страници: [1] 2 3 ... 51
1
Общ Аудио Раздел / Re: ВКН10230 размисли и страсти
« -: Ноември 12, 2018, 12:06:44 12:06 »
Направих порт, но с наличните части достигнах около 25 см. дължина. Извадих и почти една трета от ватата. Получават се нещата но за да дойде баса както трябва, е нужно да му дам малко зор от коректра на усливателя.2
Че мърдат мърдат, нали за това са гуми все пак. Пък и колите от ония години (група Б) маалко се различават от сегашните нали. Та според мен не е съвсем мит.

 Ето на един по съвременен автомобил по малко коригира с волана.

3
Защо пък да няма обратна връзка от волана, ако не е прекалено лек, нищо няма да усетиш. Колкото до седалката, тя ти дава стабилност по скоро, а не обратна връзка.

Ето карането ми от тази година.  ;)
И при завой предните гуми не винаги са успоредни. Не случайно шенкелите с рейката и накрайниците образуват трапец, а не правоъгълник. Колкото до плуването на джантите в гумите, при мен го има, защото съм на височина 60. Но при една нископрофилна гума, едвали оказва някакво влияние.

4
Между другото последните три изображения са клипове, от горния пост. Миналия уикенд направихме по сериозни тестове на двете вече сглобени колони, тоест веселба. Според мен имат нужда от тапициране отвътре. Склонни са малко повече от преди към кривене в ниските честоти.

5
Как се вари покрив?  ;D 
 Тази идеална форма от Рено са я измислили преди години с еднообемния Еспейс.

6
Аз също съм голям фен на тези пищялки ВВ-108. Звукът им е някак бриялнтен, за звънчета, камбанки е супер. Иначе виждам, че момчето е наясно какво прави. Единствено като съвет, някоя и друга разпорка в кутията, и евентуално малко тапициране с вата от вътре.

7
Да се надяваме, че flickr е международен сайт и няма да се предаде толкова лесно.

 Ето и малко видео.8
Пак трябва да търся да възстановявам снимки.  >:(
 Но да видим какво ново през 2018. Освен това и тази писта и беше за последно драг състезания. Поне така чух.

 Ето и старт на това нещо. Много сериозно отношение към автомобила. Мисля че бяха Гърци. Време 10.052.Синьото БМВ в дясно също беше много силно, има си и сликове.

...

9
Интересно разсъждение. След като се самообучава, от къде предполагаме на какво ще попадне и в каква насока ще тръгне да се развива? Той няма жажда за власт, но нали ще се учи от нас хората.

10
За двигателите е ясно. За окачването обаче съм чул, че освен че не е толкова надеждно, иначе е добро. Тъй като с тези отделни носачи позволява колелото да се движи точно накъдето трябва (още по независимо). Но ве пак и те се отказаха от него в последствие.

11
Това е добра идея. Аз по едно време си мислех да си облепвам халогените с жълто фолио. Обаче как става сменянето на цветовете.
 Поразгледах разни модели из ибей, особено тези от по десетина долара.
https://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=m570.l1313&_nkw=dula+led+light+h1&_sacat=0

12
Интересно видео с инструкции за старт и управление на Форд модел Т.

13
фотография / Re: София в снимки
« -: Октомври 15, 2018, 03:45:48 15:45 »

 Интересно вграждане.

14
Не е съвсем свързано с темата, но ето едно итересно клипче от преди години.

15
фотография / Re: София в снимки
« -: Септември 19, 2018, 05:18:59 17:18 »
Знам, че има снимки около НДК, ма тези са по различни.Хайде и аз да се изтипосам.Страници: [1] 2 3 ... 51