Здравей Гост

Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - Toshko

Страници: 1 ... 364 365 [366] 367 368
5476
Седяло си едно момче, а баща му тракторист!  ;D - по-тъп не знам  ;D ;D ;D

Вървяли две блондинки и се скарали! - Всяка искала да е посредата...  ;D


5477
Както и предполагах, оказа се че филма е извънредно тъпо направен и определено 3Д-то все повече ме отблъсква!

Филма е римейк на Сблъсъкът на Титаните от 1981. А оригинала е много по-хубав с по-добри цветове и определено с по-издържан сценарий, режисура и операторското майсторство е на по-високо ниво. За по-претенциозните, ще посоча, че специалните ефекти малко му куцат и са като на значително по-стар филм, но останалото е много по-добро!

Ето линк към изображения от филма http://www.google.bg/images?hl=bg&safe=off&q=clash+of+the+titans+1981&um=1&ie=UTF-8&source=univ&ei=AJDeS4SBDuXGOInhlMgH&sa=X&oi=image_result_group&ct=title&resnum=12&ved=0CFkQsAQwCw

А в този сайт: http://tvtv.bg/movies/view/id/1040/image/41195#scrolltopic
Има галерия със сцени от оригиналния филм - много красиви пейзажи и актьори!

Тек пък има даже кратко клипче от сцената с трепането на Горгона Медуза: http://www.elit-bg.com/index.php?page=torrent-download&id=3ae4c0f01fe778920a374ac1011bc0e080ed10dc

А ето го търсенето с гугъл с ключ "Сблъсъкът на Титаните 1981"
http://www.google.bg/search?hl=bg&safe=off&q=%D1%81%D0%B1%D0%BB%D1%8A%D1%81%D1%8A%D0%BA%D1%8A%D1%82+%D0%BD%D0%B0+%D1%82%D0%B8%D1%82%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5+1981&btnG=%D0%A2%D1%8A%D1%80%D1%81%D0%B5%D0%BD%D0%B5&meta=&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai=

Винаги съм си мислел, че филма е от 60-те години на 20-ти век! Толкова красиво е направен и толкова добре са издържани сценария и всичко останало!

Последната една година съм го засичал поне 2-3 пъти по телевизиите и винаги оставам много доволен от филма!

Препоръчвам го за оправяне на вкуса на всички гледали новия филм!

5478
Хоби / Re:Какви са Вашите Хобита
« -: Април 30, 2010, 06:57:07 18:57 »
Моето най-обсебващо хоби е моя автомобил... Постоянно му човъркам по нещо, постоянно прибавям по някоя нова екстра, която иначе липсва в оригиналния модел( или в модификацията)

Другото ми ходи е адреналинът. Обичам да си го вдигам от време на време (не съм скачал с бънджи още  :-\ )

Вицовете и готините лафове са ми друго интересно хоби, както и разказването им...Всичките ми приятели ми викат "Енциклопедия за вицове"

Друго за момента не мога да се сетя

Щом ти е хоби и понеже сме обещали да задоволяваме желанията на потребителите, заповядай:
http://penkiller.com/index.php/board,40.0.html - раздел за вицове, шеги и закачки  ;D

5479
От ски много растат крака, както и от каране на колело. Особено ако караш колело в планината  ;)

Още нещо ми е интересно, знам че за манекените стандарта е врат, бицепс и прасец да са с еднаква обиколка. Аз имам врат 43, бицепс 41 и прасец около 43.
Какви са размерите на Рони Колман и на Шварценегер например? И какви би трябвало да бъдат за културист?

Поздрави!

5480
Добре дошъл Жорко!

Давай да почваме смело с реакционните материали!

5481
http://www.tuning.bg/pista#sign

(едит)Подпис № 113 е мой

"Повечето тежки катастрофи причинени от млади водачи стават, когато те са под влиянието на емоциите от това да се вживяват в ролята на \"печени шофьори\" с извънредни умения зад волана! Ако им дадем възможност да научат повече за поведението на автомобила и да задоволят нуждата от силни емоции зад волана, пътищата ще станат по-безопасни! Нуждата от такова съоръжение е очевидна и непреходна, нещо повече, тя ще нараства постоянно!"

А ето това съм написал на инициаторите на начинанието:
(ето оригиналната тема: http://www.tuning.bg/forum/viewtopic.php?f=8&t=167104)

"Браво за инициативата! Ще ви подкрепя!

Аз бих подчертал, че колкото повече шофьорски опит имам с автомобилите и колкото повече научавам за карането/пилотирането, толкова по-спокойно и внимателно карам по улиците!

Едва когато осъзнаеш, какво означава пистово каране, какво е състезание, какви са възможностите на състезателните автомобили и пилоти и не на последно място какъв е ресурса на един състезателен автомобил и защо това е така, ти става ясно, че просто е съвършенно безсмислено да се правят каквито и да било опити да се наподоби състезателно каране по нормални пътища.

Всички тези неща младите ентусиазирани шофьори могат да научат като им се даде възможност да изпробват уменията си и възможностите на автомобила на обезопасено място.

Към такова съоръжение трябва да има и картинг писта и някакви закрити площи в които да могат да се провеждат лекции, семинари, обучения и разяснителни кампании.
Трябва да има и постоянна администрация, занимаваща се освен с организация на мероприятия и с обобщаване на резултати и съответното им публикуване в подходящ разбираем вид. - това отново с цел превенция и ограмотяване на младите водачи.

Обърнали ли сте се към студенстските съвети на университетие и към националните студентски организации за подкрепа? Скоро разбрах, че ще има събрание в Русе и още не е късно да се включи съответната точка в дневния им ред.


п.п. Заглавието на темата с нищо не подсказва какво е съдържанието и! - вкючете по някакъв подходящ начин съществителното "Писта" в заглавието и интереса ще е много по-голям..."Имат ли потребителите на Пенкилер отношение по въпроса и какво е то?

5482
Няма ли да го пуснат и в две дименции? ???

Аз вече недоумявам как исландски и новозеландски NGO-та не са намерили доказателства за масови алергии към 3 дименционалното кино възпроизвеждане! Та да им прасне едно предписание американското министерство на здравеопазването, че трябва да произвеждат всичко в два варианта  ;D

На мен пък ми е не занимателно 3Д-то подробностите във фона са много по-малко и пейзажите са по-бедни.

Извинявай Toshko, ама кво си искал да каеш таковата :)

Че не ми арешат едно такоа!

3Д-то е всъщност по-бедно на детайли в картината! Текстури на предметите, на лицата - нъцки! Всичко изглежда анимирано и ретуширано като едно време оня филм дето беше по комикс (с Мики Рурк)...

Искам си 2Д-то!

5483
Аз имам един приятел лекар, който освен всичко останало има и много голяма обща компетенстност в медицината и около нея... (та чак до аудиофилството и форните  :D )

Той ми е казвал, че бягането и натоварването на краката имат т. нар. "анаболен ефект" върху всички останали мускулни групи!
Просто масивните мускули на краката при натоварване изпращат сигнали до съответните жлези с вътрешна секреция (предполагам в т.ч. и черния дроб) да започнат да синтезират веществата и ензимите необходими за разтеж и хранене на мускулите и понеже тези вещества, хормони и т.н. са еднакви за всички мускули, от това печелят всички мускули в тялото и особено тези, които натоварва атлета.

Аз когато се замъкна до фитнеса задължително бягам 3-5 или дори повече километра на пътеката - малко е досадно, но пък след това сърдечния ритъм е повишен и кръвта е наситена с кислород и умората настъпва по-трудно и по-бавно.

Поздрави!

5484
Android / Re:Някои ползва ли, телефон с Android
« -: Април 27, 2010, 06:44:44 18:44 »
Аз като съм с Блекбери с Андроид ли съм? И ако не с какво съм?

5485
Кола се вдига с паяк само ако пречи на движението! Всичко друго е незаконно!

Тия със скобите слагат скоба дори ако имаш една минута между СМС-ите и дори да е стояла колата после още два часа идват и слагат скобата и лъжат, че е сложена в тая една минута през която си бил без СМС.

Пълни нещастници!

5486
Софтуер / Re:Windows 7
« -: Април 27, 2010, 06:42:19 18:42 »
Аз на едно лаптопче имам Виста Хоум Премиум и съм много доволен!

За 7-ицата се говорят хубави неща и ми е интересно.

Дали ще върви на Р4 - 3200 с 1 гб. ДДР-2 двуканален на 400?

5487
Сериали и Видео клипове / Re:Стъклен Дом
« -: Април 27, 2010, 06:40:02 18:40 »
Аня Пенчева играе ли в този филм? - Казвайте предварително щото ако играе направо да не се опитвам да го гледам!

5488
Онлайн игри / Bouncing Balls
« -: Април 27, 2010, 06:39:09 18:39 »
Ето я игричката  ;D http://apps.facebook.com/mindjolt/games/bouncing-balls

Todor 59660 pts. - можете ли да подобрите постижението ми?  ;D

Играта е доста тъпа, но много занимателна и приятна! Малко дразни обстоятелството, че 99% от вас никога няма да минат 5-о ниво, но иначе няма проблеми!

п.п. имам предвид, че вие ще се дразните от това обстоятелство  ;D не някой друг  ;D

Резултати от тук нататък в темата се доказват със скрийншот!

Който не знае как се прави да попита в съответния раздел на този форум!

5489
Компютърни игри / Re:Counter Strike Forever!!!
« -: Април 27, 2010, 06:34:06 18:34 »
Играх Контърстрайк известно време при това почти по принуда на мои приятели... Любимото ми оръжие е картечницата - натискам копчето и стрелям докато свършат патроните и после си купувам още и така докато ме убият.
Със снайпера и калашника също ме бива!

Иначе крайно безинтересна игра.

5490
Последните два филма, които глесах са "Мъжете Които Се Взират в Кози" и "Всичко Ни Е Наред" с Джордж Клуни и Робърт ДеНиро съответно.

Като за нискобюджетни моно спектакли си ги бива. Всъщност са направо хубави. Оценявам високо, че се представя гледна точка на зрели хора с голям житейски опит. Последната констатация я правя, защото смятам, че двамата артисти са допринесли с много повече от "интерпретация" на сценария, струва ми се че сценария е най-малкото писан ЗА тях.

Обаче напоследък само такива филмчета! Преди това гледах "Легион" - друг супер ниско бюджетен филм тип поучителен моно спектакъл... А преди това гледах шумно рекламирания детско-юнушески "Крадецът На Мълнии"... - доста тъпо, макар и занимателно!

Общо взето Холивуд последната една година бълва 99% такива филми! Не вярвам посещенията в кината да са намалели толкова много! По-скоро има сериозна криза сред продуцентите.

Добре де, щом приходите не са спаднали, защо не се намира финансиране за по-читави филми?
- Отговора на този въпрос може да бъде намерен ако си зададем един друг въпрос:
- Кой всъщност е продуцирал филми до сега и в какво състояние се намира той в момента?

От Маркс знаем, че капитала (парите) нямат емоции, те искат само да се умножават с възможно най-големи темпове. Ако посещенията в кината не са дръстично намалели, тогава защо капитала не се насочва към този по-слабо засегнат сектор от икономиката? Всъщност ако се замислим темата за размисъл е много сериозна! В момента със сигурност е по-евтино да се снима и със сигурност е по-евтино да се прави маркетинг и реклама, защото другите купувачи на рекламно време са слаби. Това всичкото при константна цена на билетите и без да има кой знае какъв отлив на зрители.
Много не логично. - не мислите ли? Вместо сега киното да е в разцвета си, наблюдаваме точно обратното.

Да видим дали ще ви изникнат повече въпроси и какви отговори ще ви дойдат на ум за моя основен въпрос!

Страници: 1 ... 364 365 [366] 367 368