Правила, информация, нови потребители, новини > За Форума И За Нови Потребители

Добре Дошли в Пенкилер форум

(1/2) > >>

Пенкилер:
Пенкилер форум!

Един форум за свободното слово, без зависимост от комерсиални интереси

Добре Дошли!

Toshko:
Добре дошли и от мен!

Пенкилер е създаден с цел да дадем възможност на потребителите да общуват, споделят информация и да спорят по всички теми, които ги вълнуват от тук и името - лекарство за всичко.

Този форум беше създаден за да дадем на хората място, което се ръководи от лица без търговски и финансови интереси, в която и да било от обсъжданите области на познанието. По този начин смятаме, че ще се отличаваме от голяма част от останалите форуми и ще ви дадем възможност наистина свободно да изразявате мнението си като същевременно получавате възможно най-много и най-полезни отговори от другите потребтели.

Можете да бъдете спокойни, че това място няма да се превърне в седянка на група приятели избиващи комплексите си на гърба на новите потребители или на инакомислещите. Ето защо не само ще имате свободата да критикувате каквото пожелаете, но даже ще бъдете поощрени! Нито едно нещо създадено от човек не е съвършенно! Има достатъчно и не достатъчно добри продукти и концепции.

С пожелания за приятно прекарване: Тошко

VinnyTheBlade:
Добре заварили  ;D

zoro:
Обичам новите форумчета, преди да са се напълнили със спамери винаги има ценни и свежи дискусии.

На добър път от мен :)

jorko:
И аз съм тук  :o

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия