Със клавиатура естествено.
Иначе и да нямаш ти излиза на екрана и натискаш копчетата с мишка, а може и без мишка с неговото си дистанционно, което работи като кинетична мишка. Няма нужда да е опряно никъде, само го държиш и си мърдаш ръката и курсора се мърда. Доста е лесно.
Влиза и във Фейсбук и има и Скайп. Напълно функционално се разглежда в интернет, никаква разлика с компютър.
Има и Wi-Fi и мрежа с кабел, управлява се с някакво приложение, което трябва да си сваля, но не знам, дали през интернет или през мрежа или през блутут, трябва да проверя.
Само знам, че е по-хубаво от 3D кино, има страхотен звук и въобще е уникален! Кефя се, защото много мразя да си купувам ненужни или банални неща, а това е наистина полезен и използваем смарт 3D телевизор, който си го купувам в момент в който има и HD телевизионни канали и 3D филми и достатъчно достъпен интернет, тоест в правилния момент.
Преди 5-10 години това щеше да бъде някакво грандиозно извращение струващо няколко хилади долара. Сега има компютри All in one с 24 инча тъч скрийн и процесор Интел кор i-нам колко си за 700 лева, домашен медия център с твърди дискове 2 терабайта за 500 лева, домашна мрежа с безжичен рутер с 4 гнезда за LAN кабел - точно колкото ми трябват (плеър, ресивър, телевизор и компютър, а медия центъра е с двуканално Wi-Fi) и цялата работа е под 1.000 днешни долара, което е под 500 от съвсем близкото минало... Чудесно!
Като купувахме телевизор за нашите преди 7-8 години, нарочно взех не HD плазма 42 инча, а с разликата в цената им купихме ресивър и DVD, до днешния ден по кабелната им има един HD канал с безсмислено съдържание, а българските телевизии са HD от няколко месеца. Тоест ако бяхме купили HD телевизор тогава, щяхме да сме дали безлихвен кредит с огромен гратисен период на развлекателната индустрия. DVD-тата не са 1080p, а са малкото HD, което се ъпскейлва до 1080p само за нужсите на преноса. Плазмата с 1024х768 изглежда супер с конвенционалните телевиции и DVD-та
освен това е 42 инча и има много хубав образ.
Сега същото е положението с 4К телевизорите. На тях освен разглеждане на снимки от дигитален фотоапарат, друго не се сещам какво може да се прави.
Поздрави!