Здравей Гост

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Toshko

*
  • 6435
    • Профил
Реклами на канала в Ютуб, ще има Google Ad Sense и във форума

Здравейте, от днес на видео канала във Ютуб ще има реклами, където Ад сенс прецени. От досегашните 90 клипа за няколко години са могли да се изкарат 500-600 долара. Не е много, но можеше да се плати хостинга, който е 200-300 лева годишно.

Във форума ще добавим стандартен Ад Сенс модул на Гугъл и също ще има тематични реклами, които няма да се набиват на очи.

Ако случайно приходите надхвърлят годишната издръжка приемам идеи в създаването на какво онлайн направи си сам съдържание да ги вложа.

Ако имате идеи или въпроси заповядайте!

Успешна седмица!

Неактивен Toshko

*
  • 6435
    • Профил
Отчитам се на форума. Приходите от реклама от канала в Ютуб съставляват вече 12.19 евро.
Натрупани са от 06.03.2017 г. до 29.07.2017 г., или за 4 месеца и три седмици.

Не съм се занимавал да гледам откъде точно и как са дошли тези 12 евро, нещо се е гледало, какво за сега нямам намерение да се задълбочавам.

10 евро е прага да ти пратят писмо с пин код за потвърждение на пощенския адрес. 70 евро е прага за да ти изплатят реално нещо. Тоест, още сме далече от първо плащане.

Обмислям да пусна и гугъл ад сенс във форума. Ненатрапчивите реклами във второто мнение на темите, които има на много други места.
Интересно дали ще може да си плати хостинга.

Адрес на видео канала на форума във Ютуб: https://www.youtube.com/user/PenkillerDIY

Неактивен Toshko

*
  • 6435
    • Профил
Re: Реклами на канала в Ютуб, ще има Google Ad Sense и във форума
« Отговор #2 -: Август 18, 2017, 07:18:47 19:18 »
От днес форума има Google аналитик.

Скоро на страниците ще пуснем Google Ad Sense. Поръчал съм във темите между първото и второто мнение да има поле за ad sense и отдолу под форума също.
За сега не съм предвидил други полета за автоматични тематични реклами. Ще се постарая рекламите да бъдат релевантни и да не развалят преживяването на посетителите.

Също така искам да имам релевантни преки рекламодатели, като вече поканих един. Дали ще дойде е отделен въпрос.