Имате ли велосипед? Електрически? На колко му помпате гумите?
Аз, да, електрически е, 28 Цолов, 500 вата, доста неудобен и не много качествен.
На две години, а батерията му вече пада до нула за под половин година.
Рамката е в голямо противоречие с човешката анатомия, всички полове, възрасти, ръстове и телесни индекси, които са влезли в контакт с него са паднали или са пострадали по друг начин.
Оригиналните гуми бяха неизползваеми, смених го с Continental Speedride puncture protection, нщкоито също не са цвете за мирисане.
Седалката беше т.н. гъзоръбче, смених я с такава с амортисьор.
Спирачките са символични, може и да не ги сменя.
Иначе е много приятно да не въртиш и да караш фактически електрически мотоциклет с до 37 км/ч на до 60 км.
Домързя ме да помпа затова реших да използвам компресора на колата и да напомпам до 6.0 бара, колкото пише на гумите.
Първото, което забелязах, е че отстрани са леко напукани, нищо, че са сериозна премиум марка като континентал и са нови и на възраст и на пробег.
Предната вечер пак щея върна на 5 бара. Задната остава твърдо на 6!
Дано не се пребия, защото такъв камък гуми до сега не съм карал!
п.п. изглежда, че преди съм публикувал снимки и информация да електрическото си колело само във Фейсбук. Резултата, е че информацията е потънала, а историята е непроследима.
Здравейте, имам направи си сам форум от почти 10 години, а електрическо колело от 2-3, писал съм за него няколко пъти, но само в услуга на Цукерберг! Няма откъде да знаете какво съм споделял преди, защото всичко е дълбоко архивирано в социалната мрежа и изваждането му на бяс свят е бавно и мъчително дори с най-мощното PC или смартфон, защото всичко старо се намира архивирано на далечни сървъри с бавен трансфер и дълго време за достъп.