Привет Сашо, добре дошъл! Давай насам аудио проектите!
Привет и на Станислав!
Иво Тахов от Туринг кар Шоу ми е приятел, мога да Ви запозная за видео заснемането.
Правил съм Бисмарк и Тирпиц и още няколко кораба, доста пипкаво, особено боядисването

Авио съм работил в ателието в което се правеха моделите по витрините на билетните бюра, както и действащи модели. Чисто мои проекти съм правил едни руски колеми планери, които можеха да се моторизират, Тренкорд естествено и едно летящо крило. Моделите не са ми силата.
По изпускателните системи имам такъв технологичен задел, че по-добре да го предам на някого, отколкото да го забравя, защото едва ли ще го приложа целия.
Колкото да каране, тунинговане и въобще занимания с автомобили с ДВГ, готов съм да започна масова кампания по разкандардисване на широката общественост, но това е друг въпрос. Ако ще прави някой нещо, да го прави сега.
Аудиото е почти най-смисленото от хобитата ми, има реална потребяема стойност. 6-ти месец 2021-ва, категорично аудио хобито започва или се възобновява с тези две кодови думи: DSP и клас D, за технически грамотен човек няма да е проблем да се оправи. Купуваш си каквото и да е FIR способно DSP с 4 канала и 4 канален усилвател клас Д, от там насетне, каквото и да вържеш не можеш да се провалиш, единствено се променя максималното ниво на възпроизвеждане, както и оптималното. Готови студийни монитори няма да си купиш, тези до 2-3-5.000 не звучат по начина по който звучат изправени с DSP сбирщайни.