Здравей Гост

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Toshko

*
  • *****
  • 6009
    • Профил
Два от основните принципи на правото са участието на обвиняемия в процеса и отговорността на собственика за падналите от балкона му предмети.
Англичаните казали, че било перверзия пострадалият (те) и обвиняемият (руснаците) да участват в едно и също разследване.
Проблемът, е че тези хора не извършват законосъобразни действия, а пускат медийни бомби адресирани до простолюдието и действащи деструктивно на обществото.
Какво означава, когато водеща развита държава отказва да приложи хилядолетен принцип на правото и лъже в изявленията си?
По-страшното, е че мнозинството от останалите държави се съгласяват с това извращение.
Причината за това, е че логиката и интелигенцията са дадени на късо през медиите.
Дадени са на късо и ръководителите на повечето държави, защото медиите им ги държат хора близки до ръководителите на по-големи държави.
Така в обществата се създават очаквания, които имат ефект на диктат над собствените правителства.

Преди повече от две хиляди години в Рим е имало час в който е могло да се хвърлят нечистотии от балконите, отговорност ако нещо падне и убие или увреди някого и съдебен процес с участие на обвиняемия.
Дори най-вулгаризираното право от тъмните векове, Крумовите закони и Еклогата познават свидетеля и доказателствата, а процесуалните действия се извършват в присъствието на обвиняемия.
Англичаните пищят все едно ще принуждаваме стара мома жертва на блудство да участва в следствен експеримент по къса пола без бельо.
Става въпрос за химическо оръжие.
Напуснаха ЕС и сега си пишат завещанието.
Имам чувството, че определени кръгове изпълняват планове за конфронтация с Русия, които са правени за в случай на победа на Хелари. Все едно стъпка по стъпка подпалват световна война.
Средствата им са абсолютно насочени към пълни лумпени.

Все едно дават интелигенцията и мислещите хора на късо.
Те ни казват, че властовите кръгове чрез медиите комуникират безконтролно с опростачените маси.
На някой като мен му казват, ние се гаврим със закона както си искаме и ти нищо не можеш да направиш. Гаврим се и с логиката, но какво като това е очевидно за теб, ние определяме мнението на масите, ти си знай.

Медиите се държат вражески като вземат другата страна.
Управляващите очевидно преследват цели за които нямат мандат.

Типично неопитният клиент разглежда делото като ревизия и на морала на страните. Нещо като страшен съд в който другата страна ще се провали от съдебвата зала право в ада.
Върховенството на закона е върховенство на правото според нормите, а не на казуса и не на страната.
Някой може да е много извисен морално англичанин и пак да се съди и да загуби дело от упадъчен и огрешен до червено руснак.
Просто руснака може да е прав.
Англичаните използват този недостатък на хората и вкарват руснаците във всякакви спорове и сюжети, където те неизменно губят, защото изглеждат по-неприятно от опонентите си.
Руснаците са лоши, ето защо те са виновни.
Нарушава се и друг принцип на правото, че вината е конкретна, а не е присъщо качество на личността. Никой не е виновен по принцип, а само за виновно извършеното.