Търсих масло 5W-20 отговарящо на стандарта на Форд 945, както и продължавам да дълбая в темата с истинските синтетични масла.
Попаднах на РейвънОйл и маслата им с база от ПАО и синтетика.
След това търсих български вносител и отзиви.
Попаднах на форума на Субару и много се изкефих, че попаднах на мненията на Alex и цялата тема за маслата в която на 48 страници констатират с малко повече уговорки това, което аз констатирам на три.
Реших да не бъда Ганьо, да се регистрирам, да кажа здрасти, да благодаря за споделената информация и да споделя своята, която съвпада.
Изтриха ми мнението.
Смятам, че е понеже имаше отрицателен опит от Амсойл, които са се научили да рекламират по форуми.
Не приемам формалното обяснение, че нямам Субару, защото именно в темите, които четох и заради които се регистрирах имаше мнения от потребители с други марки автомобили, които нямат Субару.
Заглавие: Re: Масла
От: Equus
Изпратено на: Пон Яну 28, 2019 9:15 pm
До: Vmax
Отговори с цитат Доклавай личното съобщение Изтрий съобщение
Vmax написа:
Колега,
Добре дошъл в сектата ни.
Темата за масла е приключена и затова е с ключ. Няма какво да се дискутира и научи повече и за да не се разводнява е повече сме я спрели.
Имаме две теми за масла - за турбо и атмосферни двигатели, в които е ограничена дискусията за да се набляга на факти от личен опит. Това е и причината да ти изтрия поста - не искаме нови дискусии.
Ако можеш да бъдеш полезен с нещо ще потърсим друг вариант.
Алекс не пише много отдавна във форума.
Как да не е от личен опит бе приятелю, имам седем-осем коли?!
Сега си поръчвам новия ******* и му търсих масло с Форд 945 и така попаднах на РейвънОйл и вашия форум.
Амсойл си купих преди АП-1 да започнат да ги внасят, те ми писаха (Павел Бог да го прости) и така се запознахме.
Кое не е личен опит?
20 минути съм го писал това мнение, дори в моя форум не съм обобщавал така.
Върни ми го поне на лично да си го пусна при мен.
Vmax
Заглавие: Re: МаслаПапка: Входящи
Личен опит със Субару колега.
Имаш много сериозен опит с други марки, но при Субару нещата с маслата са много специфични и по тази причина нямаме препратки от други марки автомобили
Не мога да ти върна текста защото нямаме такава функционалност, не е липса на желание
Изпратено на: Пон Яну 28, 2019 9:27 pmВиж съобщението | Добави отговор
Отговори с цитат
Боклук, какво да му кажеш?
Просто го е изтрил, защото споделих, че съм открил три доказани марки използващи истинска синтетика: Мотул, Яко и РейвънОйл и че Амсойл като че ли от 5-6 години използват минерални бази, които стареят и почерняват много бързо - личен опит от 4 смени.
Ето ги същите изводи:
https://www.bobistheoilguy.com/forums/ubbthreads.php/topics/259425Амсойл имат в състава си силно реактивни вещества, които оптимизират представянето на тестове и в първите километри след смяната, когато буквално стартера върти по-бързо.
Скоро обаче всичко свършва.
Ето точно затова имам форум!