Здравей Гост

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Каналът Skid Factory за мен е един доста добър, що се касае до проекти и вълнуващи автомобили, но нищо ново все пак е в Австралия, а там има всякакви автомобили.
Едни много подробни видеа и хубаво обяснение показват как и какво се прави, та чак до невъзможни проекти.

Вие кои канали гледате и според вас си струват вниманието? :) 8)

Един от техните проекти, аз като фен на Австралия също така харесвам много и Холдън и Форд а пък може да намерите и нещо за вас,  8) ;) :) аз съм изгледал почти всички и лично мнение мое е че Алън, наистина разбира от доста неща и е много кадърен.

Неактивен Toshko

*
  • 6698
    • Профил
Този от видеото говори умни и практични неща. Харесва ми. Няма по-добро от ОЕМ, кой каквото ще да ми разправя.
Повечето тунинги са просто позьорство, като започнем от японските, които са непоносимо нелогични изгъзици, минем през европа и стигнем до изхвърляния от щатите. Разбира се има разумни хора, които правят нещата както трябва.

Ето така се говори за амтомобили и в частност за автомобил, който Ви харесва:

Гледам Джей Лено и Хуви, като последния е малко досаден, но е автомобилен запалянко. Докато Дъг Демуро е автомобилен илитерат с вече доста изтъркан парти трик с копчетата, духалките и пискливото гласче. Не може да кара, не разбира от техника и е тотално необективен. Оценките му като цяло са добри са отправна точка и сравнение, но в множество отделни случаи е тотално несправедлив. От друга страна, много автомобили, които минават за готини, всъщност са просто "тачки" и каляски както ги нарича Олег.
Ерик Давдич е страхотен, но не винаги имам по цял час да му гледам предаванията. Той поне хейти на воля, което ми харесва, защото повечето немски коли са си за хейт и подигравка особено с нескопосаната си направа, изхвърлящият се дизайн и изгъзиците, които наричат "екстри".
Бричката от половин година насам се е засилил много яко и е направо обективен, верен и полезен.
Този Алън е много готин и хубаво обяснява като прави абсурдни на пръв поглед неща, винаги ми е бил интересен  :)
Имаш много право като кажеш, че няма по хубаво от оригиналното  8) и като качество и като поведение на материали дълговечност и тн.
Въпреки, че отново има изразено програмирано остаряване.

И аз гледам Дъг и Хуви  :D
Дъг ме дразни и мен и винаги ме е, даже напоследък изобщо го подминавам и не се занимавам с него, като човек, както и ти казваш няма никаква представа какво се случва и за какво говори. Неговата аудитория са хора нямащи почти никаква представа от техника сглобка и тн, тях ги вълнува само какви глупости има вътре за "разведряване" и "бейби ситинг"  :-\ :-X и някакви характеристики на теория и на хартия а не как точно се държи автомобилът в определени условия например.
Хуви е готин и има приятни попадения а и винаги гледа да изненада публиката  :D
Цялостната му концепция ми допада зашото винаги намира какви ли не модели и марки на известни и не толкова производители.  8)
Кьонингсека е изключителен автомобил правен от шведи, и е ръчна кутия  8) :P
Това ми напомпя скоро имах разговор с един швед на живо и той ми сподели, че голяма част от фалита и банкрута на СААБ е защото шведите им е било дадено от ГМ когато бяха с Опел определени изисквания за качество, материали бюджет и прочие.
Но СААБ са решили да направят автомобилите им по техен шведски стандарт и респективно много бързо всичко е било изхарчено защото са искали много по качествен продукт да бъде създаден и са минали встрани от ГМ и останалото е история.
Според мен старите такива и СААБ и Волво са направени много солидно и приятни за каране автомобили.
Ерик го гледах много преди и следях изкъсо всяка негова изява, след това мисля го вкараха в затвора заради някакви измами и тн.
Той наистина е доста обективен и така хубаво си ги соли за глупостите направени постоянно и има прекрасно обяснени ревюта.
Гледам и доста руски обзори понеже там е едно от малкото места да получиш достоверна информация и обективна.
Тестовете са им хубави.
Всъщност какво стана Давидич има ли скорошно ревюта?