Този от видеото говори умни и практични неща. Харесва ми. Няма по-добро от ОЕМ, кой каквото ще да ми разправя.
Повечето тунинги са просто позьорство, като започнем от японските, които са непоносимо нелогични изгъзици, минем през европа и стигнем до изхвърляния от щатите. Разбира се има разумни хора, които правят нещата както трябва.
Ето така се говори за амтомобили и в частност за автомобил, който Ви харесва:
Гледам Джей Лено и Хуви, като последния е малко досаден, но е автомобилен запалянко. Докато Дъг Демуро е автомобилен илитерат с вече доста изтъркан парти трик с копчетата, духалките и пискливото гласче. Не може да кара, не разбира от техника и е тотално необективен. Оценките му като цяло са добри са отправна точка и сравнение, но в множество отделни случаи е тотално несправедлив. От друга страна, много автомобили, които минават за готини, всъщност са просто "тачки" и каляски както ги нарича Олег.
Ерик Давдич е страхотен, но не винаги имам по цял час да му гледам предаванията. Той поне хейти на воля, което ми харесва, защото повечето немски коли са си за хейт и подигравка особено с нескопосаната си направа, изхвърлящият се дизайн и изгъзиците, които наричат "екстри".
Бричката от половин година насам се е засилил много яко и е направо обективен, верен и полезен.