Здравей Гост

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Toshko

*
  • *****
  • 6434
    • Профил
Re: COVID-19 Корона Вирус Какво ще Правим
« Отговор #60 -: Април 18, 2020, 08:41:21 08:41 »
Само да обобщя още един път, според теб може ли тъпаци, които не разпознават бежанци евакуиращи се от София за участват в огромен световен заговор. Или ако участват да не го издънят?
Според мен е изключено.

Отбелязвам, че живота в София не е кой знае колко лош, само дето жена ми и детето са при по-строг режим отколкото в затворническо общежитие от отворен тип.

Добре че имаме вила в рамките на блокадата, та ходим да разхождаме детето и себе си там. Купих най-после и барбекю/пушилня. Двора тамън от 4 години не го бях чистил, та е станало нещо страшно, поне 30 кубика плевели, лиани, храсти и дръвчета съм изрязал. На някой ако му трябва хубава породиста фиданка орех или джанка да казва, оставил съм 30-тина да ги разсаждам, но повечето пак ще ги отрежа. Имам и лешници още. Май и кленове. Направо разсадник.
Купих си и резачка, моторна коса си имах от преди.

Няма по-богати от Гейтс. От години банкова и всякаква тайна не съществува, а офшорните зони ги прегаряше а тотално. Собствеността на всичко е известна. Най-богатите на сянка са политици и диктатори и точно за тях не е изгодно да стават такива сътресения, защото не могат да си ползват парите. Днешните офшорни зони са междудържавни корупционни услуги.
Т.н. свръх богати са и доста информирани и опитни, които са династии (повече от дядо, син и внук) знаят, че просперитета на поколенията им е най-сигурен в свободен свят с образование и житейски, социален и стопански опит натрупани при полагане на съзидателен труд, иначе всичко ще бъде загубено, отнето или разпиляно. Сътресенията са най-сигурният доказан исторически начин за заличаване на династии и огромни богатства.
Re: COVID-19 Корона Вирус Какво ще Правим
« Отговор #61 -: Април 18, 2020, 03:09:19 15:09 »
От началото на "пандемичния проблем" (а и много от преди това), многократно си промениха мнението и нарежданията.

Вируса не е по-опасен от сезонния грип. Вируса заплашва човечеството с невиждана ярост.

Маските не помагат даже са вредни за здрави хора. Заповед за носене на маски и глоба ако не се прави. Отмяна на заповедта. Един месец след началото на ип, отново заповед и глоби. До сега как можеше без маски а пък сега не може?

Редица други техни изказвания и нареждания са пълни с противоречия и липса на всякаква логика. Толкова много "тъпи" хора да се съберат на едно място и да попаднат в държавното управление, няма как да е случайно.

 Разумен човек със самостоятелно мислене не може да изпада от едната крайност в другата за толкова кратко време и без никакви основания за това. Освен ако някой не им дава команди. Те са просто проводници на чужда воля.

« Последна редакция: Април 19, 2020, 10:46:53 10:46 от Милен »