Здравей Гост

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Toshko

*
 • *****
 • 6177
  • Профил
Знака е даден ясно тук: https://fakti.bg/video/491884-valeria-veleva-pred-fakti-erata-borisov-svarshva-video

Протести 2020 Гешев vs Радев и всичко що мърда, Бойко колатерал демидж?!

Ама друг път!  :D ;D :o

Бойко разбирате ли ще пада (и сигурно наистина ще падне) понеже неговият главен прокерор, който назначи през главата на всички се е разюздал до степен да проди като уайт уокър насам-натам с армията си и да разгромява, тоя-оня и накрая подкачи президента, жена му, съветниците и понеже му беше малко удри бако, таа мачка не е наща, нахлу в президентството като във вертеп с нелегални курви и бело от на пласьорите шано конкуренция на наще. Коет си е си е. Фигуративно казано разбира се!
Такаа, не стига тая свинщина.
Не стига тая свинщина, ами се забълбука тази глупост със летните сараи... Добре, НСО са галфони, казано им е пазете плажа и те го пазят по галфонски. Кмета разрешава и съгласува протест, полицията не пуска протестантите. - ето това е свинщина. Кмета се лута като сумнамбул, полицията неще да го слуша. Следва отчасти щурм, отчасти кмета лично води протестантите по обходна козя пътека. Полицията продължава да пречи. Всички действия на полицията са между незаконни и неправилно, та чак до глупави. Младежкото ДПС се засрамва хвърля фланелките и шапките, полицията не?! Малко странно.
Като казах полицията... Много пъти съм писал публикации и тук и във Фейсбук каква хуманна и мека полиция имаме. И наистина е така. Дори сега по повод BLM в щатите отново развивах тезата си за човечната ни полиция на дълго и на широко, аргументирам се, имам доказателства, примери, личен опит.
Тия размазаха млади момчета с физика на деца, демек хилави и напълно неподходящи за бой. Не стига това, ами си правили селфита с тях и разголено момиче, също бито, галили я по главата... невинни деца. Единия се вижда на кадрите как го ловят от стълбите на подлеза, където иска да избяга. Вижда се и че по-рано не е извършил нищо.
наловиха някакъв млад мъж на витошка и солунска и го пребиха. Пред камери и телефони и пред недоумяващ репортер на телевизия.
Биха хора в полицейските бусове. Всички бити са арестанти с белезници.
Тук отбелязвам, че в НК няма наказание бой от полицаи садисти за нито едно инкриминирано деяние. Полицаите казват, че ги били били, защото битите се били закачали.

Пълен абсурд!

Това не е маниера на действие на българската полиция! Както искате ме разбирайте! Аз самият също не разбирам!!! Няма аналогия и с 97-ма, когато на площада бяха мутри силоваци събрани от престъпните босове. Отделен въпрос, е че по страничните улички бой ядоха всякакви други, но не и мутрите. нито е 2013-та, когато поне протестиращите бяха по-буйни.

Тези дни са се вдигнали най-нормалните нормални обикновени хора, които повече не издържат. А ядат бой и то все пред камери, без още нищо да са щурмували.

Следващо ниво на разсъждения. Да приемем, че на Бойко му правят номер, ще го свалят, бунят народа с тези провокации. Бойко защо мълчи? нали все се отнася бащински с народа? Нали държи юздите на властта? Мълчи все едно иска повече да ни дразни и да ни остави да си мислим или, че е станал безгласен заложник на сиви кардинали, които му погаждат номер, сиреч жертва. Или пък мълчи и офлянква за да си мислим, че бият в негово име и по негово допущение.
И в двата случая Бойко се самосваля от власт. Нарочно. Какъв е планът? На мен ми идва една авангардна идея. Дано ако позная да не ме сметнат за инсайдър. Ей сега ще подаде оставка, Гешев ще му спретне скоростен процес, разбира се некадърен, Бойко ще бъде оправдан по хиляди тежки обвинения, възможно най-много. И хоп! Вече ще бъде съден и оправдан за престъпленията си и няма да може да му се потърси реална отговорност.

Буламач!

Какво трябва да се случи ли? Властови, корупционен и претъпен вакуум достатъчно дълго за да могат нормалните хора с ценз, качества и визия да се осъзнаят, самоорганизират и да излъчат кандидати за народни представители. Системата няма значение. Морала е всичко. И разбира се Бойко и ГЕРБ да престанат да управляват, защото очевидно изпускат положението. По световните стандарти още миналата есен имаше скандал след скандал, върху скандал, помежду скандал. Оставката е закъсняла с поне година само в последната епидемия от скандали.

Неактивен zlatkoo

*
 • *******
 • 1300
  • Профил
Ето още един сбит анализ.

 Обаче, Бойко че не е най доброто ясно. Но ако народа като цяло не си промени мисленето(кой според възможността да врътне някоя далаверка), и не се промени системата. Който и да е следващия...
Нема начин да нема начин!
Задавам си един въпрос, защо чак сега? За това правителство, когато и да се излезе на протест, все ще има за какво. Поне от началото на годината имаше много причини за масови и постоянни такива. В Перник водната криза, почти никаква активност. Майските протести срещу терора по време на извънредното положение (даже още не е свършило). Първият сравнително голям 5-10 000 човека и за 4-5 дни затихнаха... Бях на 4 от тях. Няколко протеста срещу ЗСУ по около 1-2 000 човека, бях на един от тях. Това може би беше най-важното за което трябваше да се протестира... Има и други примери от предходните години.

И сега изведнъж някой започва ежедневно да вади записи, снимки на бб, който изглежда са правени преди години. Всеки ден протести с вероятно над 20 000 хиляди човека. Побой над протестиращи във първите дни... Да и аз съм за протестите ходих миналата седмица няколко пъти, но изглежда някой вече си е направил сметката и е готов с новите актьори, които да инсталира на мястото на бб и компания. Това трябва да избегнем, същото като до сега, но с други управляващи.

Неактивен zlatkoo

*
 • *******
 • 1300
  • Профил
Вчера си имах малко работа из центъра...
Нема начин да нема начин!