Първо искам да благодаря на всички отзовали се в този труден за мен момент (винаги е труден като избирам нещо

)
Така от това, което беше казано и съответните тест драйвове впечатленията са ми доста противоречиви.
На мен автомобилният ми път започна от когато се помня общо взето винаги това е било някаква мания не съм ентусиаст а имам изкривяване за тези неща, то не са турбини дрифтове глупости само харчене на пари, често не особено смислено

и тн.
Та почнах с БМВ и Мерцедес сменил съм 15 коли и най вече такива, защо ли, ами най вече защото харесвам задното предаване както многократно споменавам и вече си мисля, че може да досаждам

просто нашият пазар предлага само тези автомобили с този задвижващ мост или поне каквото аз мога да си позволя.
Както Тошко и другите споменахте (отново благодаря за което

) пробвах повечето от изброените коли, и така:
1.Ц6- както и си мислех превъзходен автомобил като удобство място усещане просто както и казах имам стар Ситроен и този тип автомобили са ми познати особено и хидрото просто е фантазия! Проблема е че бих си го взел определено но като 2 автомобил, като че ли още ми се иска малко повечко емоция някое друго плъзгане и такива простотии.
2.Както споменах карал съм много БМВ, напоследък обаче като погледна голяма част от хората каращи ги някак наистина ми е обидно, потвърждавам споменатото по-горе.
-Гледах Х5 Фейс 3.0 дизел (Е53 първата генерация) но ръчка, автомата е муден гори много и няма никакво усещане все едно се возиш не караш, все пак са на приемливи цени и мога да си направя да му изключвам Хдрайва все пак с преобладаващ заден мост и раздатъчна кутия с електромотор.
-Гледах и Е90 3.0 дизел отново (гледам дизел защото мога леко да си го донастроя и като цяло добре вървят, не че съм фен на дизела а и в бъдеще ме съмнява какво ще се случи с дизела. Освен това пушеци няма звук повечето де и тн и тн.) Нямам възможност за 335 или 535i туйн турбото.
-Е60 приятна е за каране но отново автомата дори на фейса ми е малко смотан, в момента който стигне червена зона и сменя а това в определени моменти си е опасно даже, иначе 6 степенния ZF e относително здрав не колкото Aisin ама става

3.Нисаните много ги харесвам, пробвах Мураното ама това ЦВТ направо ме изкарва извън нерви

и като че ли не върви особено за това което е, в завои се усеща типично предно предаване и някак ме загуби.
4.Мазда също пробвах и ЦХ с 2.3 турбо директното впръскване, честно да ви кажа очаквах повече. След това се разтърсих за този двигател и отзивите не са много добри, гледам също, че имат проблем със задния мост и не са качествени като цяло.
5.Преди говорихме за Инфинити (знам какво е мнението на Тошко) определено настройката на колата много ми допадна реагира мигновено и мотора и кутията звук има воденето на автомобила е доста добре прецизна и бързо няма нищо мудно, и наистина ми хареса, да има си своите минуси, но някак се доближава до моите особени възприятия, а и 4х4 то е от Скайлайн яко

6.Гледах Е класи W211 фейсови ама те там само дизел и доооста по мудни бавни на реакция и управление. Като цяло като си набере е добре, проблема е че 4 матика си е постоянно включен и даже дори на фейса 4 матика е с 5г троник а тя е... нищо общо с някой дето иска да прави нещо, само се возиш и това е. Задното е с 7г троник ама само задно зимата и то с автомата на МБ, какви глупави драми съм имал преди общо взето не ми се играе едно и също отново.
-W204 Ц клас от 2008 година тя е 7г троник на 4 матика ама пак тоя матик лятото за какво ми е като не мога и да го изключа защото има едни пакетчета в раздатчицата които ако дори само сваля предния кардан ще прегреят и ще се опекат и есп то няма да пусне колата да върви защото търси усилие от преден мост (4 матика е най особената система от 3 немски)
7.Кадилак Шевролет Додж, тук почти нищо няма или ако има тези, които аз видях бяха.... не ми се говори

Или карани без да се пипне нищо или с най малките мотори гори а не може да мръдне (говоря в бюджета ми, хем го вдигнах малко) много от тях изгнили и то по шасито изобщо все едно гледам Крейглист ама коли по 500 долара максимум, но тук са по 15к и нагоре

8.Лексус гледах, е тук ми хареса особено, аз съм си фен на Тойота и Лексъс като цяло.
-РХ 350 мотора от камрито 3.5 без директно впръскване руснаците го карат и карат и карат и правят постоянно гонки и какво ли не казват, че е просто страшно здрав. Мен ми харесва каросерията има място върви прилично този мотор на това купе е 6.5 секудни до 100 а това си е интересно. Екстри има не че ме вълнуват, ама са там

4х4 е със среден диф ако не се лъжа проста система, единствено няма да мога да го правя на задно, но има клиренс здрав е евтин е сравнително за поддръжка и е кола която не се среща на всеки ъгъл.
-ГС430 но 3 та генерация (2ра ми е любима такъв като на Тошко с JZ а просто е муцка

) ами то няма

почти никой не ги кара а и са доста нисички един видях просто това си е за магистрала тук в София един бордюр дето се казва не може да качиш, пък аз си качвам често

2 ра генерация вече е доста стар, и няма ниакви а пък фейслифтови изобщо.
-Омега исках много преди сега мога но и тя е стара дори фейслифта изпадат читави винаги ми е харесвала и ми напомня на Холдън и Фалкън а там ми е тотална мания!
9.Черокита ВК от 2006 година, ами те все дизели Мерцедесови OM642 на тоя джип си е цяла трагедия. Бензинови няма

10.Хондите ги харесвам не изцяло ама има някои, те пък нямат мотори офф

с моите глупости

в този ред на мисли видях един Акорд американски, 3.0 мотор 240 коня добре се мести но човека каза отзад счупих броня и само поръчка нищо няма зашото не е за Европа но много по кола от тези тук иначе и тя ниска.
11.Хюндай и КИА... нямам против тях ама тези за нашият пазар са оле мале.
-Видах Санта Фе не ми хареса, видях и КИА Мохаве там имам смесени чувства тя пак е за Хамериканския пазар а и много пари им искат а нищо особено не предлагат.
-Сорентото тежко и неуправляемо се усеща поне за мен де.
-Дженезис е моят Хюндай, само дето се сещате как се намира в Европа а с доставка от УСА или Канада все са ударени и по снимка кола малко съм предубеден.
12.Шкода... ами като чуя вече Ваг група и ми е малко отврат, в Шкода съм се возил и ми е страшмо дърво, е най-новите сигурно не са, седалките са ми плитки дървени управлението ми е средна работа а ДСГ то направо ужас то се чуди и се мае какво да направи нервно е на ниска скорост и още други непонятни за мен неща особено ако си автомобилист.
13.Форд (Линкълн) голям фен съм им, Фокус Рс Ф150 Експлорър Тауруса проблема с него е че е непродаваем и тук и не се намират изобщо хората не са чували за този автомобил, нищо че е бил една от най-продаваните коли отвъд океана.
-Мустанг еми велик е точно това изживяване на луда кола говоря за В8 ГТ е просто невероятно, ама с моя бюджет само 4.0 В6 а той е мъртвец и то автомат край

-Последен но не последно място както съм споменавал преди Линкълн Таун Кар качих се един път и просто... превъзходен говоря за Пантер платформата здрав като камион заради шасито удобен и широк като джип задно предаване с шпер и висок и плюс това В8 с възможности за много модификации. Ето има автомобил за мен и разбира се е на другия край на света почти

И в обобщение какво установявам, имам мнооого изисквания и виждания но не мога да ги изпълня заради финансовите ми възможности, все пак мисля, че може би ще се спра на някои от изброените по-горе, компромис ще има това е ясно