Здравей Гост

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен zlatkoo

*
 • *******
 • 1467
  • Профил
Re: Разделение на обществото и по темата с корона вируса
« Отговор #15 -: Септември 20, 2021, 01:04:51 13:04 »
След един учебен ден всички ще бъдат с тен като от солариум, а някои и с наченки на катаракта ;D

Короната свърши за социално активната част от обществото. Аз след март-април не съм чувал някой познат да го е хванал. В момента върлува по старчески домове, лудници, възрастни, хронично болни и т.н. тъжно! Важното е да не пипаме дискотеките. Егоистите не можаха да се удържат едно лято да пропуснат екзотичните дестинации за да може по-бързо да ни довлекат Мю и други гадости.

Нямах предвид да водим децата на солариум, ами нещо такова.
https://subra.bg/bg/covid-19-bg/samocontrol-uv-100-lampa-za-pochistvane-i-dezinfekciya-na-vzduha.html
Иначе и на мен ми се иска това чудо да премине. Обаче съм леко скептичен. Ще има още варианти, и 4-а и 5-а игла...
Нема начин да нема начин!

Неактивен Toshko

*
 • *****
 • 6629
  • Профил
Re: Разделение на обществото и по темата с корона вируса
« Отговор #16 -: Септември 23, 2021, 11:59:46 23:59 »
Остави солариума, изпържиха мозъците на хората от пропаганда и шарлатанщина.

Не съм споменал, че ни пръскат отгоре с кемтрейлс и че има световен недостиг на чипове, защото ги блъскат във ваксините.

Само че хората вярват на тези откъслечни фрагменти наукообразно знание.

Страшна тъмна безпросветна простотия.

И Мутафчийски много помогна с идиотските си метафори.

Неактивен zlatkoo

*
 • *******
 • 1467
  • Профил
Re: Разделение на обществото и по темата с корона вируса
« Отговор #17 -: Септември 24, 2021, 09:38:10 09:38 »
За съжаление, тук си много прав.
Нема начин да нема начин!

Неактивен Toshko

*
 • *****
 • 6629
  • Профил
Re: Разделение на обществото и по темата с корона вируса
« Отговор #18 -: Октомври 05, 2021, 12:03:32 12:03 »
Правилният начин да се интерпретират данните с алгебра за 6-ти клас: https://www.segabg.com/category-observer/zashto-izrael-oshte-ima-covid-19-i-drugi-misterii

Ваксинираните все пак са много по-защитени.
Естествено и логично е да се гледат първо починалите, след това тежко болните. Няма и 7 милионна България до сега е дала над 20.000 жертви, по-големите, но ваксинирани Швеция и Израел много по-малко. Това е трагедията. Търгаши на популярност стъпват върху Неграмотността и суеверието и пълнят главите на хората с глупости от които ще последват още повече смъртни случаи.
Аз съм за съд и затвор за такива шарлатани.

Неактивен Toshko

*
 • *****
 • 6629
  • Профил
Re: Разделение на обществото и по темата с корона вируса
« Отговор #19 -: Октомври 28, 2021, 10:55:43 22:55 »
Някои по фейса пишат за Волтер и свободата на изразяване...

Всичко е така, но от една страна са плоскоземците, а от другата не много по-начетените политици.
Между тези две групи какво да се получи?

А те им говорят за Волт ли беше, Ампер ли, териер ли?! 🤣

П. П. От трета страна са хора като Кацаров - Дънди Крокодила, живота на този човек е следният, настане сутрин, смог закрие свода небесен, Дзън!, шефе, днес умряха 200 човека. Всеки ден.

Дефиниция на човек в безисходица: министър Кацаров.

На същото се наигра параноично-метафоричният Мутафчийски. Хирург, ама лекар, нова зараза, въздушно-капкова, роднина на САРС и МЕРС. Сега, защо доктор Гълъбова и някой вменяем ПР и специалист по протокол не бяха сложени да го обуздаят за да не отврати изначално хората от мерките е друг въпрос.
И за какво го написах това?
Връщаме се към началото, плоскоземци управлявани от не много по-начетени неандерталци с гукане, ръмжене и сопи. Но с богата вътрешна душевност, страх, паника и големи празнини. И един да е по-начетен, останалите анулират ефекта, трябва да се бие с тях.

Не познавам Кацаров или Мутафчийски, може да са много начетени, но те са съвременници поставени в даденият държавен, бюрократичен апарат работещи с даденият капацитет.

Дзън! 209 човека починаха.
Дзън.
Дзън.
И така до безкрайност.

Станете мислено министър за един ден в тази реалност.

Неактивен Toshko

*
 • *****
 • 6629
  • Профил
Re: Разделение на обществото и по темата с корона вируса
« Отговор #20 -: Ноември 02, 2021, 11:07:58 11:07 »
Добро утро, 310 души загинаха от корона вирус: https://www.mediapool.bg/katsarov-situatsiyata-e-kritichna-vaksiniraite-se-i-ogranichete-kontaktite-si-video-news328301.html
Прави пневмония, нямаш сили, кашляш, някои умират.

Пенкилер е просто една малка страничку издавана от човек, който спори и отстоява науката и фактите, поради което има проблеми с търгаши и измамници върлуващи по други места на Интернет.

Причината поради която измерването и публикуването на данните на 12 говорителя ти носи бан в друг форум е същата поради която не се ваксинираме.
Пълно е със дуетни нарцис и графомани, които за един лайк повече са готови, нехаят, не разбират, че убиват човек.
10 години не можем да се разберем, че неграмотник не може да модифицира говорител,но е оставен да се рекламира агресивно и да проповядва отровното си изкуство.
15 години не можем да се разберем, колко к.с. се получават от 1 кг въздух в двигател с ниска степен на сгъстяване. Не можем да се разберем колко може да бъде коефициента на пълнене на мотор събран в гараж с части от шарен каталог. Караме се и си късаме нервите, обижда ме се и се опитваме да се унижаваме.

Не можем да се разберем, кои гуми са по-хубави и колко трябва да ги помпаме.

От същото вчера са загинали 310 човека.

Конституционния съд излиза с декларация чийто стил би бил обиден за Политбюро, безогледно, без нюанси, без оглед на международната практика, без отчитане на основни институти и положения на правото.

Общините имат да плащат едно улично осветление, да издържат училища и по някоя болница, всичко изброени е мизерно, кърпят ни улиците на квадрат, чупем си колите, никой не го прави на въпрос.

Тотална щета.

Неактивен detson

*
 • **
 • 89
 • Я да видим туй що все още работи
  • Профил
Re: Разделение на обществото и по темата с корона вируса
« Отговор #21 -: Ноември 02, 2021, 02:43:13 14:43 »
Не съм специалист по политика, още по малко доктор.Но правя си някои изводи.Изкарал съм декември вирусна пневмония. Имам антитела и приятел лекар не дава да се ваксинирам.Моите антитела ,ще се опитат да елиминират изкуствено вкараната лека зараза/ваксина/. 'Това няма да искаш да си го причиниш'ми каза лекаря.Второ ,зелена карта за къде. Големите хранителни вериги са едно сборище на кихащи,кашлящи и всякакви хора ,където е възможно да се разболееш и същевременно ще затварят държавата.Обикновено се затваря развъдника/огнището/ на заразата.За едни може ,за други не ,е как да повярвам в думите на който и да е от властващите ,като едно говорят ,а действията им са други.Хич не им пука за никой от нас, гледат ни като данъкоплатци и разход.А пък този вирус е много коварен. След време излизат разни усложнения и не се знае какво и кога,е това е най лошото.Поне разрешиха на проболедували тази карта, е имам я и какво да я правя, просто не ми трябва.Антигенния тест също трябва да важи ,щото тия дето имат антитела и сложат ваксина ,ей така щото трябва, получават усложнения без да знаят защо. Бъдете живи и здрави.

Неактивен Toshko

*
 • *****
 • 6629
  • Профил
Re: Разделение на обществото и по темата с корона вируса
« Отговор #22 -: Ноември 02, 2021, 11:55:07 23:55 »
Така е, но си представи, че си министър на здравеопазването за един ден.
Какво да направи?

310 души.

Няма нужда някой да ми налага локдаун за да се сетя да си стоя вкъщи, да се пазя, да си нося маската като хората и да си мия ръцете.

Изкарах 4 (четири) вида градински сополи последния месец и половина и един ковид, който го изкараха и всички колеги, включително баща ми.
Същото като миналият път в края на октомври и началото на ноември 2020-та с тази разлика, че този път сме ваксинирани, баща ми наполовина по-леко и по-кратко, аз четири пъти по-леко и наполовина по-кратко със дълго време хрема след това.
Ваксиналните ми антитела бяха 770 март месец, сега са под 1, над 1.000 пъти спад. Нови IGg  нямам, както нямах и миналият път. Само че аз карам хреми с 37.4.
Майка ми не може да кихне, а доказано е била в контакт с няколко доказани болни. В Пирогов си удряха шапките в земята от нея, нейна приятелка сестра там влезе в болница след като предишните четири дни са били всеки ден заедно. Колегите направиха пълни изследвания на майка ми, нито е заразена, нито има антитела. Баща ми два пъти й го носи и си кара карантина вкъщи с всички симптоми, доказан с ПСР, майка ми да е кихнала веднъж.
С двама колеги седим в един кабинет, тримата болни, мерим си температурата, точим сополи, двамата положителни, аз отрицателен (с тест от аптеката обаче)  ;D ;D ;D, караме хрема.

Та, това, което искам да кажа и да повторя пак, е че има 5 степени на възприемчивост от 0 до 4.
Тези, които са нула генетично не могат да го хванат, те и не кихат. Просто рецептора е друга ключалка и вируса изобщо не влиза.

Тези, които са 1 и 2 са като мен, аз вероятно съм между 1 и 2,защото си вдигам 37.4-37.8, но нищо особено не се случва.
Чистите 1-ци са тези, които безсимптомно просто правят антитела. Аз и това не правя.
2 го карат по Мангъров.
3 го карат тежко.
4 могат да умрат.

Това е от научно изследване, което нещо не виждам да се цитира и обяснява. Това са гените на хората. Това е руската рулетка, защото никой не знае от кой тип е.

Знам само, че ваксиниран ме повтори и този път нямах намален капацитет за упражнения, нямах отпадналост и се чувствах добре.
Една колежка направи пневмония обаче.
Роднини и познати на колеги и приятели починаха.

Който е ваксиниран определено кара хрема или само губи обоняние. (както се случи с приятел лекар с трета доза, обоняние и странни усещания два-три дни)
Някои не ваксинирани също само губят обоняние.

Шири се шеметна простотия.

Не се осъзнава, че има възрастни и болни хора, които са възприемчиви. За тях това е смъртна присъда.

Затова трябва сами да осъзнаем да се пазим и да понамалим малко ходенето по празници и кръчми. Да го приемем за национален траур.

И не, данните от вчера не са с натрупване от уикенда, това е във вторник.

Неактивен zlatkoo

*
 • *******
 • 1467
  • Профил
Re: Разделение на обществото и по темата с корона вируса
« Отговор #23 -: Ноември 03, 2021, 01:39:48 13:39 »
Ето тук човека много добре си го обесни. Ваксина трябва, това е пътя. Обаче не са тези...
Нема начин да нема начин!

Неактивен zlatkoo

*
 • *******
 • 1467
  • Профил
Re: Разделение на обществото и по темата с корона вируса
« Отговор #25 -: Ноември 04, 2021, 11:06:30 11:06 »
Чакай малко, аз не съм плоскоземец, и това не е антиваксърско видео. Мисля си, че човек за да е обективен трябва да черпи информация отвсякъде.
Нема начин да нема начин!

Неактивен Toshko

*
 • *****
 • 6629
  • Профил
Re: Разделение на обществото и по темата с корона вируса
« Отговор #26 -: Ноември 04, 2021, 01:27:11 13:27 »
Не съм казал подобно нещо. Дъртия доктор много го харесвам и е прав, че не всеки може да рови в нос. На мен са ми правили един ПСР за грип А и Б и първо беше ужасно, второ се изкашлях в лицето на доктора.

Просто добавям информация по темата.

Неактивен Toshko

*
 • *****
 • 6629
  • Профил
Re: Разделение на обществото и по темата с корона вируса
« Отговор #27 -: Ноември 07, 2021, 08:45:49 08:45 »
Както казах, на прага на гражданска война с плоскоземците сме: https://m.dnevnik.bg/sviat/2021/11/06/4276231_otrichashtite_covid-19_se_radikalizirat_predupredi/

"В цялата страна сме свидетели на онлайн тормоз, обиди, физически атаки и крайно агресивно поведение"

Снимат небето и следите от самолетите, псуват, че ни тровят.
Цяла нова екосистема от термини и легенди за ваксините, чипове и т.н.

Как не се намери един плоскоземецът да покаже един чип от ваксина.

Не човешко интелектуално безсилие.