Филми гледаме, разбира се. На 100 инча екран

За мен това е домашно кино. Ефектът на отразената светлина много повече се доближава до истинското кино, отколкото подсветката на телевизора, колкото и голям да е. Има си и недостатъци, разбира се, но, освен че ти промиват мозъка, не мога да възприема това как ТВто става център на всичко в помещението. Когато правехме ремонта, дойде един жичкаджия за оглед и да даде оферта. Влиза в хола и вика:
- Къде ще е телевизорът?
- Нямам телевизор, казвам
- Добре де, като вземеш къде ще го солжиш?
- Няма да взимам, викам му.
Човекът блокирА. Разделихме се доста хладно, до последно беше убеден, че го ебавам нещо.
Обичам минимализма и простотата. Многото джаджи накачулени ми чупят пространството и ме дразнят. Не ми харесва идеята за отделни устройства за музика и кино, чисто визуално, а и цялото превключване за да пуснеш едното или другото... Искам с едно, две натискания музиката да тръгне, без да чакам.
Този ресивър имаше много добри отзиви в стерео режим, затова го купих навремето. Схемата на крайното стъпало е класическа транзисторна, просто са 5 броя. Ако ти е интересно, ще ти я пратя. Имал съм през годините, чисто стерео, Sony, Pioneer, Denon, JVC, една Yamaha за малко. Всеки си имаше някакъв характер, но за никой не мога да се закълна, че свиреше по-добре от този. Изобщо, каквото и да взема, все ще има нещо по-добро.
Като завърша колоните, ще го послушам през цифровия вход. После може да пробвам някакъв ДАК.
После може да послушам теб, не се знае