Значи, много ме кефи какви ревюта правиш.
Идеално според, както точно бих искал да го видя.
Проблема е, че съм скъсан
смисъл такъв имам много мерак за такъв тип автомобил и по тих и издръжлив, обаче нямам капитал...
Общо взето със заем си взех Шкода Супърб, понеже е голяма вътре, за размерите си, има мощност (моята е с жокери)
. и за сумата от към 15к нищо смислено и по ново не можеш да вземеш, особено пък бензин...
Като цяло ми се иска такъв тип Линкълн като твоя, или нещо хибридно от Япония но не с CVT, но пък честно казано изцяло електрички си ме дразнят, аз обичам да чувам двигателя, да пипнеш нещо по него, мен поне ми доставя кеф.
Зареждането, е дразнещо за мен, аз все бързам и искам да стигна за милисекунди, което изключва, такъв тип автомобил да го шофирам, независимо, че е приятен демаражен и т.н, дори на мобилния ми телефон съм си взел 120вата зарядно, че и него не мога да чакам
.
Може би ако някога има хипер фаст чарджинг с 900kw или повече да се зарежда за 2 мин докрай, може би ще се замисля, но преди това просто няма как...
Честно казано, Теслата съм имал допир до нея, доста неща са недонаправени, луфтовете не са съразмерни, което говори за бърз процес, количество не качество, да наистина интериора не скърца, което мен ме влудява в която и да е кола, но пък някак цялостното усещане е за тип (дайте да спестиме от тук малко от там повече, и общо взето да взмем над 200% плюс от стойността на дори една продадена кола) да вече почти всички го правят, но има малки изключения и модели, които все пак държат фронта...
Както спомена Ес клас W213, W212 Е клас например, твоят Линкълн, екобуста много ми допада, 10 степенния автомат също, Хонда Акорд с 2.0 турбо и 10 степенен автомат също защото и той е с хидро, и се усеща като доста по обемен мотор, има нисък Down Torque и сила във високите, а малко тип малолитражки могат да се похвалят с това.
Всъщност много нови автомобил вървят добре заради кутията, не мотора или купе или диф, но често не бива осъзнавано ми прави впечатление.
Общо взето, бих си взел Plaid тесла с голям кеф, ако имам възможност... но още повече бих си направил ВР6 турбо
с 4х4 и едно ДСГ, което би било доста адекватно, и силно навсякъде.
Общо взето съм напълно съгласен и с теб, че голям процент от автомобилите са ненаправени, голям компромис откъм всичко, и са дразнещи във всичко.
По натам ще пусна тема за Шкодата, ако някой има интерес.